![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
imi aduci si mie un sticker du 4tuning pls. :D
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
mergeti si pe ploaie? :)
|
pana la urma unde se tine intalnirea?:shock:
|
Quote:
astazi:https://www.youtube.com/watch?v=oidJsuAuRYw :lol::lol::lol: |
2 probleme....
1) nu mai beau deloc alcool....trist dar ....("toti zic ca vine sfarsitul lumii") 2) te sun daca nu poate veni ghita dupa mine.... dar o sa fiu la sala si de la sindicate..apoi va sun daca nu am cum sa ajung... mersi oricum |
unde naiba ne vedem azi?
mergem la patinoar daca nu ploua iar daca incepe sa ploua ne tiram la Atrium? |
ranger ce ai patit? :lol:
|
ca de obicei daca pare ca o sa dea cu neaua sau da deja cu neaua la atrium, daca nu ?>>>la patinoar...clar
raul sper ca ai reusit cu fortunul de la goarna!!!thanks |
deci ramane pt patinuar si daca ploua am fujit la atrium????
|
Quote:
|
Sustin pe baubau si 80rau.
|
asa-i perfect, cre ca avem destul kerosen sa ajungem pana la atrium de la patinoar toti :))
|
Quote:
|
super a fost intalnirea....faza cu denes " ca a flierat cu rotiele"....sunt inca mirat........si calin a fost turbat de cand a venit si apoi la masa la terasa cand a zis "AUZI" la surdo-mut....am murit de ras....(nu e de ras dar.....)faza in sine da poate sapt viitoare termin cu animalul
ah si mersi ghita for the ride si pt. ceaiul...si mersi cipri...for the beer!!! |
hahaha, "AUZI?" ...vroiam sa-l testez sa vad daca nu e cumva vreun impostor care se face ca-i surd.
bah sa nu creada lumea ca-s atat de lipsit de suflet, nu l-am intrebat daca aude, am vrut sa zic: "auzi, mai adu te rog o jucarie d-asta aici!"... dar am zis doar "auzi" si mi-am dat seama ca am facut o gafa... si voi bineinteles v-ati imprastiat de ras :))) |
Lilisor multumim de poze
Ne-ai cam lipsit ,dar acum cum vine frigul mai mult ca sigur ca vei veni in fiecare vineri |
Recunosc ca am lipsit cam mult in ultimul timp, am fost in concediu si asa s-a nimerit ca tot plecata am fost in weekend. Dar vorba ta, vine toamna si acum voi fi din nou prezenta vinerea.
Cateva poze de saptamana trecuta cand am fost pe Transfagarasas cu cei din Tigra.ro http://picasaweb.google.com/10243492...garasanAlbum1# http://picasaweb.google.com/10243492...garasanAlbum2# |
este cine va interesat sau cunoaste cine va cu un PEUGEOT 206 1.4-1.6 benzina pt ca am un filtru nou K&N nou cu tevi cu tot la super pret...mersi
|
Pt Alex "Plastic man" ba rangerule am ceva pt tine:
https://www.youtube.com/watch?v=icnRM...ayer_embedded#! Voie buna. |
unde pot gasi si eu o "scula" din aia de tren de inchiriat? :lol:
|
Nu ti-as recomanda in Romania sa faci asa ceva, s-ar putea sa iti revopsesti toata masina a 2-a zi :)
|
Quote:
Sper sa o vedem vineri ruland... |
Maine facem intilnirea la VIK POWER?
|
...eu sunt de`acord !
|
de acord si eu:D
|
si ora 18
|
6 Attachment(s)
suna ok ..am fost ieri prin centru ....a fost fain...
masinuta e aproape gata ...a aparut o problema mica cu ceva scurgeri la garnitura de la carburator..dar remediam azi poate....se lasa asteptata lansarea ......am mai facut o pana...incet dar sigur.......deja l- pus la vanzare ca se aproprei plecarea.....dar tot o sa bucur de ea cateva saptamani.....deja mam uitat la ceva masini pe acolo!!!muscle!!!si ieftine!! http://www.domesticsale.com/autoclassified/24992.html |
in sfarsit scriu si eu pe site. ma-ti tot batut la cap sa scriu..... in special ghita
alex cu ce vi azi? daca nu ai cu ce sa ma suni sa vin dupa tine. |
in final e gata am mers cu ea cam 20km prin oras.....si pe luni marti la itp rar..etc.......diseara intre 6-7 la las vegas...ne vedem acolo
|
unde mergem daca ploua?
|
scuzati daca tot bag anunturi pe aici (sper sa ma intelegeti)dar fiind o comunitate eu inteleg sa ne ajutam intre noi! :)
De vanzare lichidare plecare din tara!!!! 1. Home Cinema -Samsung 1000w 5+1(model cu DVD in picioare) 500e -Genius 5+1 boxe in picioare 100e 2. Caciucuri masina –iarna - 225/55/17 x2 Sava Eskimo 2 ca nou 100ron buc -185/55/15 x2 goodyear ultra grip 150ron ambele 3. Neopren Mares Tropic 3mm(costum lung de scufudari,surf)marime 6\XL 50e 4. Corturi : -de 8 persoane si hol mare(4m2 holul) -de extrem 2 persoane HANNAH vertigo silicon(cort care a fost pe K2 cu horia colibaseanu) 5. Coltari gheata CHARLET MOSER 12 puncte cu anti snow, husa,protectie puncte, nou 70e 6. Skiuri - freestyle Atomic urban triplets 175cm 140e -Dyanastar Fluid limited exclusive 168cm nou 120e -K2 Mach slalom 153cm 60e - huse skiuri noi 17e - clapari Salamon Xwave 9.0 carbon link m43-44 60e -clapari Salamon teneighty carbon link transpareti competie 37-38(scrie 40??) 100e - bete tura-ski Titan telescopice Komperdell predator 45e 7. Echipament Mototcross-Downhill mtb: - Casca Ktm racing pro 170e ca nou marime 54-55 1250gr 160e -pantaloni UFO plast portocalii marime L noi 50e -protectii Scorpion Body Suit L 70e -genunchere competitie ultra light 45e -pantaloni scurti protectie oneil 20e -bluza motocross-DH scott portocaliu 15e 8. Masca moto-ski-DH(googles): -okaley o frame lentila rosu inchis (pt vreme inorata) 35e -Smith lentila rosie 10e 9. Casti de protectie Mountain bike: -Imet Parachute pt freeride-cross-lightdh cu barbie demontabila usoara 70e -giro helmet rocloc 70ron 10. Casca speologie-alpinism Pezl ecrin roc alba 40e 11. 2 jante OZ canova 17’ 50e ambele 12. jante mountain bike Mavic DEE MAX stare super 300e 13. FIAT 600 DIN 1965 RENOVATA REVIZIE TOTALA A MOTORULUI 1500e 14. Filtru aer masina pt Peugeot 206 cu tevi cu tot nou 50e 15. Suport magnetic skiuri-placa de 3 skiuri cu 2 asigurari lock, 100e |
Quote:
|
am un termos mic pt bicicleta de 0,5litri doar ah si am uitat:
vand LAPTOP HP compaq 6720s interceleron m cpu de 1.73ghz, 1015MB ram,32 bit ca nou folosit cam o luna, cu geanta samsonite 400euro |
3 Attachment(s)
niste plastice:lol:
|
neata am vazut ieri seara cum se intorceau masinile de la etapa de macadam si cum isi lingeau ranile si schiopatau sa ajunga pana la primarie....culmea mi se parea ca dacile noastre erau in stare buna....normal ...ele sunt obisnuite cu macadam si conditile rele de drum.....au o viata grea....duminica placuta
|
Unde mai gasim poze de la Raliul Aradului? Stie cineva?
|
pinky .....care este urmatoare modificare la smart???? asta ??
https://www.youtube.com/watch?v=sLtMh...eature=related |
hai sa bag si eu un anunt....
nu stiti vreun golf 2 inmatriculat avariat sau in stare proasta sau indiferent doar sa fie ieftin(pentru acte, recarosare) sau chiar si numai actele si motorul ca am nevoie si nu gasesc:cry: raman dator:) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning