Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

Tomas_SlrR 04-08-12 18:04

Re: Masina Mea Virtuala V2

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5126795)
-Tomas_SlrR: E ok.Şi data viitoare nu mai sări aşa.Nu caut să mă cert cu tine.Vreau să fim prieteni.Eu doar mi-am spus părerea.Şi anume să cauţi să-ţi creezi propiul tău stil.Nu e rău să te inspiri de la alţii,dar uneori,şi nu mă refer doar la tine,când te inspiri de la alţii,e posibil să iei prea mult,şi trebuie să ai grijă să fie totuşi stilul tău.

nu te teme Darius aia a fost greseala mea ca nu mi`am amintit ca o sa zica cineva ceva in legatura cu jantele ca a lui Equinox...si nu ma refer la tine...dar nush ce e asa mare lucru ca am pus si eu jantele de proba :???:
nu scrie nicaieri ca trebuie sa caut jante diferite daca cineva a pus cineva inainte :rolleyes2

VRS 04-08-12 18:33

8 Attachment(s)
Sper sa va placa!

balint 04-08-12 19:42

4 Attachment(s)
Azi cum am mai si zis am schimbat electromorul la duba si am pus niste BORBET TIPUL A de 16* :peace::peace: au fost 100 euro deia le-am luat mai mult:lol::lol:
La Cielo am montat partile laterale capota si bara fata, de maine ma apuc de motor:oops::oops:

@VRS - Sincer sa fiu cam ireal , culoarea nu o prea prinde, spoilerul fata e super naspa , si alte jante pe ea ar fi mers perfect;);):paper::paper:(Scuze ca sunt cam rautacios:D)

VRS 04-08-12 19:50

Stiu, dar jante mai mici n-am gasit decat pe 19". Mi-a venit si noul bodykit, si i-am cumparat de pe ebay unui prieten un set de jante de R32 cu tot cu cauciucuri si am zis sa le incerc si eu. Azi ma duc sa ridic E36-le de la un parc de dezmembrari.

Tomas_SlrR 04-08-12 19:55

Quote:

Originally Posted by balint (Post 5126886)
Azi cum am mai si zis am schimbat electromorul la duba si am pus niste BORBET TIPUL A de 16* :peace::peace: au fost 100 euro deia le-am luat mai mult:lol::lol:
La Cielo am montat partile laterale capota si bara fata, de maine ma apuc de motor:oops::oops:

@VRS - Sincer sa fiu cam ireal , culoarea nu o prea prinde, spoilerul fata e super naspa , si alte jante pe ea ar fi mers perfect;);):paper::paper:(Scuze ca sunt cam rautacios:D)

ce electromor ma? poate electromotor :???: scuza`ma daca gresesc...eu asa stiu de electromotor nu de electromor....si unde ai vazut tu jante borbet pe Ford transit? :???: apropo vezi ca iti ies gumele 1 sfert de pe jante...:lol:

VRS 04-08-12 20:17

3 Attachment(s)
Tocmai ce ma duceam cu un prieten sa iau e 36-le, am avut accident cu golful. Am intrat in funul unuia iar spre norocul meu, masina fiind coborata mi-a spart doar grila. Pana la urma cred ca am gasit niste jante bune, acum sa vedem cat de bune sunt.

Tomas_SlrR 04-08-12 20:33

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 5126909)
Tocmai ce ma duceam cu un prieten sa iau e 36-le, am avut accident cu golful. Am intrat in funul unuia iar spre norocul meu, masina fiind coborata mi-a spart doar grila. Pana la urma cred ca am gasit niste jante bune, acum sa vedem cat de bune sunt.

hoo stai asa de cand si pana cand e negru? :shock:

tabokubmw 04-08-12 20:36

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5126922)
hoo stai asa de cand si pana cand e negru? :shock:

+1....

dms28 04-08-12 20:57

salutare!!!

Astazi la honda nu prea am facut nimic am testat sa vad cum merge de mers se comporta super,mai m-am uitat pe sub capota am vazut ca bateria e pe duca trebuie sa ii cumpar alta baterie+ ca trebuie sa ii fac schimbul de ulei la 42.000Km ce mi-a spus fostul propietar asa ca va trebui sa ma duc dupa filtru de ulei + ulei (cei care aveti honda ce ulei as putea sa ii pun :?: ca as vrea sa il schimb si nu stiu ce ulei sa ii pun pe ea?) Ma gandeam la un mobil 1 dar nu stiu ce sa zic asa astept o parere de a voastra ?

VRS 04-08-12 21:00

Am postat mai sus ca am primit un bodykit nou si daca tot l-am schimbat am zis sa schimb si culoarea masinii. Maine ma voi duce sa vad noile jante, BBS RS pe 17".

tabokubmw 04-08-12 21:01

VRS ,scuze ca ma bag asa in discutie,dar mai citeste inca odata regulamentul.

Tomas_SlrR 04-08-12 21:07

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 5126944)
Am postat mai sus ca am primit un bodykit nou si daca tot l-am schimbat am zis sa schimb si culoarea masinii. Maine ma voi duce sa vad noile jante, BBS RS pe 17".

nu ma omule nu ai inteles....tu masina o aveai albastra de mult timp nu? si cum de ai vopsit`o asa repede? puteai sa cauti un simplu golf 3 in 3 usi ca a lu Darius si sa incepi sa il modifici .... fi atent pe forum si fi atent si la cei care au golf 3 ... daca nu stii ceva poti intreba pe Help sau pe messenger trimit id`ul de mess pe private si vorbim pe mess ;)

tabokubmw 04-08-12 22:13

3 Attachment(s)
Masina a fost coborata, si s-au montat si niste flanse de 20 mm fata 15mm spate.

Maine voi monta difuzoru spate de Csl .

Tomas_SlrR 04-08-12 22:35

2 Attachment(s)
Ce Numere Provizori mi`au mai venit si mie :lol::lol:
o sa o ridic inapoi ca sa incep pregatelile de vopseala ... culoarea sa ales deja nu va zic nimic...o sa vedeti cand e gata

R.Equinox 04-08-12 23:15

2 Attachment(s)
Maine dimineata ursu intra la vopsit..Culoare..surpriza:)))
Attachment 2514797Attachment 2514798
@sYdanyel-Mersi la fel!
@DariusAlexandru-Golfu e perfect!..imi place la nebunie!
@balint-Dupa ce termin e30..duba vine spre mine..sa ii fac tinichigeria eu..clar?
@tabokubmw-Hai cu difuzorul ala sa vedem masina completa!
@Tomas_SlrR-Cum mama masii ai reusit sa opresti farurile acolo?

quick_silver2 05-08-12 01:05

Băieţi...ce părere aveţi de Mazda Rx-8?
Am posibilitatea de a face un schimb,să îmi dau cele două maşini şi să mai dau diferenţa pentru un Rx-8?
E din luna 8 sau luna 6,an 2004.

DariusAlexandru 05-08-12 09:52

2 Attachment(s)
Mi-a mai rămas ceva vopsea de când am vopsit bările şi decât să o arunc am preferat să vopsesc mânerele şi bandourile.
Sunt mulţumit de cum a ieşit,parcă s-a schimbat maşina puţin.

Attachment 2514922 Attachment 2514923

Luni dimineaţă o ridic puţin şi mă duc să o înmatriculez.

-VRS: Du-te pe prima pagină şi citeşte regulamentul.
-balint: Succes cu montarea motorului.
-tabokubmw: O Faci toată CSL ?
-Tomas_SlrR: Spor la treabă.
-R.Equinox: Baftă să iasă bine.
-quick_silver2: Nu sună rău schimbul.Dar asta o poţi înmatricula la noi fără să-ţi rupă buzunaru' ?

Tomas_SlrR 05-08-12 09:55

3 Attachment(s)
R.Equinox - simplu ma ... deconectezi firul de la motorase...dupaia ai un capacel mic din plastic in partea dinspre radiator ... dai acel capacel jos si ai cate un surub acolo...dupaia reglezi tu manual :D
Quick - nu stiu ce sa zic...dar mai bine Mazda decat Honda...sincer chiar e buna Mazda rx`8 ... acum depinde si de motorul care il are....stiu cum merge o mazda ca doar am avut si eu si chiar am fost surprins...ca tot auzeam vorbe din alea ca nu e stabila ... ca nu e puternica...
Darius - ma sincer arata foarte bine...ceva bot vento pe viitor?:>

Home Sweet Home...a venit ursul :D
echipat cu jante noi pe 16"
motorul v8 inca mai functioneaza:lol:

Attachment 2514924

Attachment 2514925

Attachment 2514926

La Mazda am inceput dezmembrarile ... am dat deja jos spoiler fata,aripi,capota....urmeaza usa portbagajului si spoilerul spate dupaia ma apuc de faruri si stopuri
Scuze nu am poze cu Mazda dar promit sa vin cu niste poze

tabokubmw 05-08-12 09:58

Doar difuzoru spate,dar cine stie ce rezerva viitoru.

cretu_bs 05-08-12 10:25

5 Attachment(s)
NEW !
Honda Prelude:
-an fabricatie 1998
-motor 2.0
-benzina
-aer conditionat
-geamuri si oglinzi electrice
-albastra
-spoiler fata spart (va fi schimbat cu unul modificat)
-far stanga lipsa (se gasesc la dezmembrari nu-i problema)
-jante pe 17"(urate rau)
Plan:O sa devina masina racing usor-usor.Attachment 2514948

Attachment 2514949

Attachment 2514950

Attachment 2514951

Attachment 2514952

R.Equinox 05-08-12 11:58

2 Attachment(s)
A iesit M-ul de la vopsit..
Culoare este Imola Red!..Imi place cum a iesit..de data asta am avut un pistol de vopsit foarte bun!
Attachment 2514993Attachment 2514994
@quick_silver2-Parerea mea e ca este o afacere buna:))
@DariusAlexandru-Mersi!..iubesc golfu tau!
@Tomas_SlrR-Aha..Ok am inteles..Bafta cu ursu!
@cretu_bs-Frumoasa achizitie

tabokubmw 05-08-12 12:32

3 Attachment(s)
@Equinox- ce bine ara ie"M"-u si culoarea e pi2da
@ Darius- asa trebuie sa arate un golf perfect.

Am montat difuzoru.

ionut.alex63 05-08-12 12:38

4 Attachment(s)
acum 10 minute a iesit nissanu de la vopsit.
Ce parere aveti de noua sa culoare?

KidForDrift 05-08-12 12:49

3 Attachment(s)
Hello la toti:):-)

Am iesit si eu cu masina de la vopsit(am impins-o pana afara):???:, si am optat pentru un Bleumarin Inchis. Acum nu stiu...ori culoarea asta...ori un verde brotac, habar'nam!:shock:

Am venit aseara pe la 8 cu Balint si cu piesele ptr Golf.

Peste vreo 2 ore vreau sa ma duc dupa o masina de weekend, poate cumpar ceva misto!8)

Tomas_SlrR 05-08-12 13:01

1 Attachment(s)
Cretu-bafta cu noua achizitie
R.Equinox - si eu vroiam sa il fac pe al meu rosu dar nu`l mai fac ... ca sa numai zica ceilalti ca sunt xerox sau alta porecla stupida ;) mai bine il vand ca sa numai zici nici tu ca ma inspir de la tine ;)
TakekuBow - folie carbon originala sau copie? :?:
Ionut - de ce alb?:?:
KidForDrift - arata bine asta ma ... mai bine albastru decat verde brotac

O Poza Inainte De Cuptor...:D
Culoare Verde Army :D

tabokubmw 05-08-12 13:06

originala.

DariusAlexandru 05-08-12 13:44

Se amână înmatricularea,era prea ieftină :lol:,şi mă duc mâine dimineaţă spre Equinox să mă ajută să montez un 2.0 16v.
Nu am poze cu motorul,abia acum l-am luat,da' până deseară fac eu o poză.
Are 45.000 de km rulaţi şi am dat pe el 600E.

-Tomas_SlrR: Tomas! Trebuie să am acele jante de pe E30.De unde pot face rost,neapărat vreau un set. :shock:
Superb ursul.Referitor la bot de Vento,există o posibilitate să apară,da' momentan îmi place aşa.
-cretu_bs: Le schimbi ca pe şosete.Succes cu ea.
-R.Equinox: A ieşit super.O s-o văd mai bine mâine. ;)
-tabokubmw: Mersi,dar nu se compară cu E46-le tău.
-ionut.alex63: Nu e urâtă.
-KidForDrift: Interesantă culoarea. :D
-Tomas_SlrR: Dacă era mată aveai nota 11.Aşa ai doar 10...

quick_silver2 05-08-12 13:52

-Darius Alexandru:
Nu ştiu încă,are motor de 1308 cmc şi 231cai putere dar din cate am înţeles mi-o trece ca 2.6 datorită puterii prea mari a maşinii
-Tomas_Slrr:
Nu are decât o singură motorizare,1308cmc motor rotativ!
-R.Equinox:
Rămâne de văzut!

Rid3r*RaCe 05-08-12 13:52

4 Attachment(s)
Astazi pe la ora 9:00 i`am montat piesele cumparate de ieri seara.!
Discurile de frana + Etrieri de la Brembo.
Ieri i`am dat unu`i tovaras Audi S3 si dupa cateva ore bune....ma suna sa vin pe autostrada sa`mi iau masina care e facut in jur de 80% praf!
Ce a mai ramas intreg ,sunt jantele ,motorul e praf de tot si caroseria va fi dusa la fier vechi chiar acum!

tabokubmw 05-08-12 14:04

Caut G2 sau G3 ca masina de zi cu zi.

Tomas_SlrR 05-08-12 14:28

2 Attachment(s)
Darius - Vino pe la mine sa iti iei un set...;)
Quick_Silver - eu zic ca merita
Rid3r - e bun de plata prietenu` tau

Pana iese mazda de la cuptor am inceput sa ma plictisesc si am zis sa ma duc cu ursul pana la magazin sa cumpar un pet de coca cola
in fata garajului pana sa plec
ultima plimbare cu ursul....diseara la 20:00 e plecat:sad:

ionut.alex63 05-08-12 15:17

1 Attachment(s)
Tomas_SlrR: Dc alb?Pentru ca e o culoare care o prinde bine zic eu si decat sa ma risc sa o stric cu alte culori am preferat sa o fac alba.

Si daca am terminat cu vopirea nissanului acum avenit si randul audiului.Deoarece movul pe care il are acum numi place deloc mam gandit sai schimb culoarea intrun negru .Am si inceput pregatirile pentru vopsit.Pana acum am dat jos doar farurile.PAna diseara sper sai dau jos si stopurile si geamurile ca maine sai dau jos interiorul.

R.Equinox 05-08-12 15:20

2 Attachment(s)
Au iesit si spoilerele de la vopsit si eleronul...mare lucru nu am facut..le-am montat..si am montat si emblemele..pana maine..pauza la e30...am de gand sa fac un upgrade la motor...sa fie pe masura masini:))...daca tot vine Darius maine..de ce sa nu ma ocup si de a mea la motor putin:))..niste poze..sper sa va ajunga pana maine:))
Attachment 2515169Attachment 2515170
@tabokubmw-Ma bucur ca iti place!...Alta viata acum cu difuzorul ala..un porbagaj CSL nu te-ai gandit?
@KidForDrift-Se vede ca am ales eu culoarea:D:))))...a iesit super
@Tomas_SlrR-Ma prostule..nu il vinde..daca il vinzi..nu mai ai ce vorbi cu mine..si o sa mai ai nevoie de mine..
@DariusAlexandru-Ma Darius..Noi zicem ca facem..dregem..dar cum aduci motorul?:))))
@Rid3r*RaCe-Pacat de audi:(
@ionut.alex63-Bafta cu el!..Are potential!

Tis-ul 05-08-12 15:21

Cumpăr maşină de pi5dă !

PS: Plec în curând la un parc auto, am vorbit pentru un Fiat Punto, Mazda Mx-5, VolksWagen Golf MkVI. Să vedem acum, care şi dacă iau vre-una.
PS2: Deocamdată sunt la ţară, la e36-le albastru s-a montat motorul, de către fratimiu, M52B20-ul. Aş vorbi cu fratimiu să se apuce şi de dezechipat şi când ajung să mai fie doar puţin; ţinând cont că faţa este demontată, pentru a se monta motorul, nu mai sunt decât interiorul, geamurile, bara spate, oglinzile şi pragurile.... Vreau o altă culoare, mi se pare nepotrivită aceasta.
Ce culoare îmi recomandaţi ? M-am tot uitat pe net şi am găsit multe culori, de care n-aveam habar... Sunt multe nuanţe şi culori foarte frumoase, mi-au plăcut foarte mult şi le am ca opţiuni pentru maşina mea: byzanz metallic orange, cordoba red, kashmir beige, mint green, mojeve brown, neon green, santorini blue; o decizie foarte grea :lol::lol:...

Tomas_SlrR 05-08-12 15:42

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5127620)
Au iesit si spoilerele de la vopsit si eleronul...mare lucru nu am facut..le-am montat..si am montat si emblemele..pana maine..pauza la e30...am de gand sa fac un upgrade la motor...sa fie pe masura masini
@Tomas_SlrR-Ma prostule..nu il vinde..daca il vinzi..nu mai ai ce vorbi cu mine..si o sa mai ai nevoie de mine..

si ce vrei ma sa fac ? sa il vopsesc rosu si dupaia sa ma faca astia iar xerox? nu multumesc mai bine il vand sa imi cumpar altceva ca sa numai zica smecheri astia ca sunt xerox sau ca ma inspir de la tine...

Rid3r*RaCe 05-08-12 15:43

Caut Masina de zi cu zi !!
Deoarece eclipse`ul va fi demontat...pentru o vopsire completa!

cristy_dacia 05-08-12 15:51

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5127620)
Au iesit si spoilerele de la vopsit si eleronul...mare lucru nu am facut..le-am montat..si am montat si emblemele..pana maine..pauza la e30...am de gand sa fac un upgrade la motor...sa fie pe masura masini:))...daca tot vine Darius maine..de ce sa nu ma ocup si de a mea la motor putin:))..niste poze..sper sa va ajunga pana maine:))
Attachment 2515169Attachment 2515170
@tabokubmw-Ma bucur ca iti place!...Alta viata acum cu difuzorul ala..un porbagaj CSL nu te-ai gandit?
@KidForDrift-Se vede ca am ales eu culoarea:D:))))...a iesit super
@DariusAlexandru-Ma Darius..Noi zicem ca facem..dregem..dar cum aduci motorul?:))))
@Rid3r*RaCe-Pacat de audi:(
@ionut.alex63-Bafta cu el!..Are potential!

Vezi ca am ridicat am ridicat pachetul cu jantele.
Urmeaza sa le montez si sa pun poze cu masina.Caci acuma am facut camber si pe fata la ea si am facut si pela motor cate ceva bineinteles ca astea le-am facut cu ajutorul lui sYdanyel

DariusAlexandru 05-08-12 16:24

1 Attachment(s)
Acum îl împachetez şi-l pun în dubă.Mâine dimineaţă plecăm.
O poză cu motorul:

Attachment 2515198

-Rid3r*RaCe: Maşina ca maşina,dar prietenul tău e bine?
-ionut.alex63: Succes.
-R.Equinox: Vine vărul meu cu o dubă şi-l aduce.Îl luam oricum după mine,că sigur mai păţesc ceva.Ori o baie de ulei,ori o parte din traseu spartă,etc.Doar e stilul meu să rup maşinile. :lol:
-Tis-ul: Estoril blue ?

nyckmen 05-08-12 16:34

7 Attachment(s)
Am terminat de slablat E36-le iar la 7 intra la vopsit
Si azi am fost prin obor si am luat un golf V GTi :
BENZINA
an 2007
200cp
121000 Km
pret 11.590
Masina va fi de show

Tomas_SlrR 05-08-12 17:09

2 Attachment(s)
Uite bai Equinox cum facem...;)
dupa ce vopsesc si eu ursul...vi pe la mine sa montam un motor V8 de 3.0l ca asta de 4.4l care il am acuma ma omoara..:lol:
hai ca ala de 3.0l doar trebuie scos dupa e31 .... ;)

Cumpar Golf 3...Sau Golf 4

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning