![]() |
Re: Poze cu prietenele, amicele voastre
lol...
hai sa o vedem duminica la intrunire ... sa o scoti si pe fata la un suc ... la ceva ... cu NOI :D |
1 Attachment(s)
Pe la mine... Un pic inainte :lol: :lol:
|
7 Attachment(s)
.................
|
5 Attachment(s)
O prietena foarte buna :D
|
Quote:
|
da, de spalat pe jos in bucatarie si spalat vase
|
cartman .. sigur numa` 12 ani are ? :D
|
garantat :lol:
PS: 1.69...cernobal power :peace: |
Quote:
|
hahahah .... cred k are prieten .. nu sunt sigur dar ii place sa traiasca ;)
|
Quote:
....:lol: nush ce dai la schimb...si mai discutam :twisted: ...are preten de vreo 3ani juma da el sta la buc si ea la cta .... |
3 Attachment(s)
nou pe aici......f bune prietene aveti mey baieti ...
shi prietena mea, nu se compara cu altele ...dar merge :lol: -> |
cu ce sa se compare?"sincer fara sa jignesc pe cineva nu am prea vazut nimic interesant pana acuma
|
pai am zis k nu se compara cu alte fete care arata prea bine pe langa prietena mea....:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
io cred k el a intrat pe alt topic .. la divertisment ... :D |
Da Czr nu se supi ca-i " imprumutati " gagica ???
|
Quote:
o sa pun si eu la un mom dat poze cu iubita mea d suflet,dar mai e timp |
da mah dar dupa aia e prea batrana si nu ne mai place eu zic sa te grabeshti :D
|
loool =))) ala poate nu s-a uitat la tot topicul..poate are pe careva cu 4sani 2funduri etc etc... tu adytu fi mandra de ea ca e a ta ma..e chiar draguta serios acum!
PS:calendarul asta chira nu avea ce sa caute aici :) |
Quote:
|
franaaaaaaa!!!!vad ca stiti f bine sa comentati parerea cuiva...insa la fete' nu prea comentati....normal ca nu am citit tot doar sunt f multe pagini,am citit cateva si am vazut niste poze cu tipe care chiar nu aveau nimic interesant si toata lumea ridica in slavi(nu vreau sa dau exemplu)insa asta nu inseamna ca nu e nimic interesant.poate am rata eu paginile alea dar am citi totusi multe.tuning_boy te rog sa ai grija cu limbajul
in fine vad ca se interpreteaza gresit.oricum ideea era ca sunteti raceri' ce dreaq ar trebui sa fie in limba toate bunaciunile dupa voi...nu?"tare curios sunt daca stiti de gluma |
Sefu', topicu' se numeste Poze cu prietenele, amicele voastre, nu fotomodele, nu manechine, s.a.m.d. Daca esti in stare sa accepti realitatea asa cum e (nu toate femeile sunt PRINTESE), ok, daca nu... fa-ne invidiosi.
Se poate observa ca si tu esti RACER, deci si tu ar trebui sa ai langa tine o bunaciune. Ne dezmierzi si noua privirile sau ne lasi sa ne iubim cu "nasoalele" noastre ? |
Quote:
o sa revin cu niste poze cu o minora... |
mai da repede va umflati in pene si sariti in sus...vad ca nu se intelege.am vazut o gramada de poze gen...uite o prietena de'a mea buna....toata lumea era in delir k e super cand colo nu era nimik interesant la ea.intelegeti si voi odata ce vrea sa zica omu nu va umflati asa in pene.repet nu am citit tot doar sunt vreo 300 pagini si nu am timp sa ma uit toata ziua.ideea e ca si femeile trebuie vazute mai in profunzime si analizate si ele de ex femeile analizeaza mai mult barbatii decat invers.majoritatea barbatilor daca au vazut un fund ok zic k e super femeia...apoi dupa 1 luna 2 se uita mai atent si la fata si altele si isi da seama ca nu e asa ok.cam la asta ma refeream eu.sper sa ma inteleaga cineva
|
2 Attachment(s)
my girlfriend in prima poza, eu si ea in a 2-a (poza cu mn e facuta acu 1 an si cv) :lol:
|
bogdan am vb f frumos cu tine nu mi s-a parut ca am sarit calul...dar daca tot ai zis ce ai zis da-ne si tu ceva sa vedem ce ai tu ...ca e clar ca ai ceva diferit fata de noi nu? :) sunt tare curios.. despre ce am zis cu 4 sani si 2 funduri a fost o gluma daca n-ai inteles-o :) deci asteptam TOTI ceva de la tine si daca nu te-ai uitat la toate pozele ai pierdut destul sa stii.. baietii pot confirma cred chira si unele fete :) draguta blonda..alin pune si o poza daca ai sa o vedem toata pana acum e scumpa :P
|
Gata cu vorba si sariti cu poze !
|
2 Attachment(s)
destul de vechi pozele..km la inceputul relatziei, adik..acu 1 an si vreo 2 luni :p
|
frumoasa foc @alin.. s-o stapanesti sanatos :P
@claudiu lucian superba fata.. astept un id pe pm :P |
Quote:
|
Quote:
|
ms ms ;) ...pe 1 aprilie fac 2 ani de cand sunt cu ea :-) ....
|
5 Attachment(s)
Ce misto e sa ai IDuri de mess si fete care iti dau poze ... :D
|
Quote:
Quote:
vroiam sa mai pun o poza dar imi merge super greu.. |
la fatza tipa aia cu corsetu .. nu perea ma incanta .. dar la corp .. WOW
|
bine zis sa curga pozele....fara atata vorba k asa numa ne luam in furca.
iar chestia cu pozele as pune si eu da cred ca in urma cuvintelor zise d mine cred ca o sa se comenteze f mult.:-)cat mai bune fete sa aveti iar pt cei care au....numai bine&take care |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning