![]() |
Re: Chat
o intrebare simpla:
ce benzinarii recomantati?:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Petromu clasic, eftin si bun ;)
|
Petrom 99 si Rompetrol ALTO 101
|
petromu de 95 si petromu de 99+
rock on P.S. si la masina si la motor ;) |
Sa va povestesc o intamplare "fericita" patita la chevrolet azi dimineata.
Merge miercuri tata sa cumpere un chevrolet lacetti 1.6 16v 109 cai, airbaguri, mp3, servo, etc etc full era masina la oferta cu programul rabla... Zici tipa de acolo, CRISTIANA POPESCU, o neserioasa si jumatate...poi va retinem masina pentru un avans de 1000 ron, pana rezolvati cu actele. Zis si facut, da tata 1000 ron si se inteleg ca vineri(adica ieri) la pranz merge cu restul de bani cash. Alaltaieri(joi) primim pe mail`ul de la firma garantia extinsa si inca ceva acte ca tata o vrut sa mai verifice una alta. Ieri(vineri) la 13.30 mergem in abator la chevrolet sa platim masina si sa o luam acasa. Incepe tata, numara banii, aia zice poi la cash va mai facem o reducere de 100 euro Mno se apuca domnisoara Cristiana si face acte si hartii, trage la xerox...etc etc...si cand sa semnam contractul era 200 euro + inca 100 euro pentru plata cash, mai ieftina masina. Cerem contractul si incepem si citim...masina in loc sa fie albastra era bordo, mi-o arata prin geam...zic mno asta e, albastra bordo tot acolo ii, sa te duca din A in B sa nu te ninga si cu asta basta. trecem mai jos, jenti, faruri, airbag-uri in loc de 2 frontale, 2 laterale si cortina nu avea decat frontale. Apoi intreb, ce motor are? Poi 1.4 16 94 de cai, zice asta. Eu zic, Poi noi am dat avans pentru CHEVROLET LACETI ALBASTRU, MOTOR 1.6 16V 109 CAI, nu pentru 1.4 16v 94 de cai si BORDO. Si zic, poi noi am dat avans pentru masina albastra, dupa aia am venit nu dupa cealalta..asa scrie in contract POI S-A VANDUT DIMINEATA LA ORA 10. intreb: cum adica s-a vandut o masina la care a fost achitat un avans, la care se stia 100% sigur ca se vine cu restul de bani, INTEGRAL SI CASH vineri la ora 13.30 si se va semna contractul? raspunsul: A VENIT UN CLIENT DE LA TURNU SEVERIN LA ORA 10.00 A PUS BANI JOS SI A PLECAT CU MASINA. in acel moment ii spun: mno bine, pentru treaba asta imi dai inapoi cei 1000 ron + inca 1000 pentru ca mi-ati tras teapa si nu s-a finalizat tranzactia la care ea: NE PARE RAU, AVANSUL NU SE RETURNEAZA ! Ramane de vazut daca luni ma duc prin showroom sa ma uit la alta masina si ma IMPIEDIC de scaun si sparg un far si sgariu o aripa sau vad bani virati inapoi in contul din care s-a facut plata avansului CE PARERE AVETI? Sunt pur curios, nu ca s-a vandut masina...primul venit primul servit, dar faci un pre-contract, mergi la data stabilita sa duci banii si surpriza, masina comandata nu mai este :) |
poi in ziua de azi sti cum ii!!! ma in ultima instanta pentru banii aia poti sa ii dai in judecata! totusi 10 milioane nu is de tzapat la gunoi asa ca asa vor unii
|
cand ai platit "avansul" ala de 1000 de lei ai primit factura cu seria de sasiu a masinii care ai vrut-o? ai platit avansul pe baza de ce? ochi sau tzatze frumoase?
|
poi am facut un pre-contract in care se spunea ca acans pentru masina albastra, dar nu`mi aduc aminte de serii sa fie trecute.
verific |
atata timp cat spui ca ai vrut masina X, care exista fizic in stoc (si nu era ceva la comanda), mi se pare cea mai mare prostie sa nu faci antecontract de vanzare cumparare pe seria de sasiu a masinii respective.
in cazul in care nu ai facut asta, poti sa renunti la scandal ca n-ai pe baza la ce sa-l faci, si sa te orientezi catre alta masina. |
in contract se preciza seria masinii, culoare, motorizarea, numarul de inmatriculare si inca ceva.
Se pare ca luni imi baga bani pe card... M-o deranjat ca ne-am inteles o treaba, am dat un avans si cand sa ridic masina...mumu, nexam in fine.. |
du-te direct la directorul sucursalei cu actele.
se poate rezolva in 2 feluri . livrere a masinii cu specificatiile dorite( in cazul tau , masina pt care ai semnat ) sau 2 da-i in judecata. iar chestia cu ''avansul nu se returneaza'' scrie asta in pre-contract? DA inteleg daca nu mai vrei masina .. normal ca nu iti returneaza avansul dar daca e vina lor ca masina nu mai este trebuie sa iti aduca alta pe eceleasi specificatii , nu te lasacalcat in picioare si nu incerca sa faci vre-o boacana distrugand bunuri . ;) |
glumeam, cum dracu sa distrug ceva..
l-o sunat pe tata pe la 2 jumate si se pare ca luni il asteapta ori sa ridice avansul ori sa isi configureze o alta masina care va ajunge in 2-3 luni. 2-3 luni? :O ii vorba de masina asta masina de drive-test avea 23km...si era la 8200 euro full pret bun zic eu pentru 23 km, chiar daca a fost de drivetest...nu cred ca ii gata ambreaju sau sa aiba alte probleme mi-o dadeau cu garantie cu alea alea si de dat in judecata pentru 10 milioane...mai mult ma costa avocatul+ ca imi cam ajunge sa-mi fac de lucru cu justitia romana |
nu te mira deloc la termenul de livrare. la ecomax te poti astepta in proportie de 99% sa fie cel maxim, adica 3 luni.
|
salut nu stiti pe unde se lipesc spoilere ? miam spart un pic spoilerul si imi lipsesc cateva bucatele mici nu stiti unde sa ma duc ?si cam cat ar costa?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Salut, eu de obicei duc spoilerele crapate sau sparte, in zorilor, undeva pe strada Meteor. Din pacate nu stiu numarul exat....64 sau 78 asa ceva, dar am atasat o poza din satelit cu locul. este o casa cu o curte cu masini in ea, majoritatea BMW, iar peste drum de casa, este o parcare pe teren neasfaltat...nu e greu de ajuns acolo. preturile sunt acceptabile, in functie de cat e de lucru, iar dupa aceea, spoilerul trebuie revopsit..... |
daca spoilerul e din plastic iti face unde zice Lexion,daca e din fibra trebuie se cauti pe altcineva;)
|
sau la rusii din marasti, nici eu nu mai stiu adresa exacta, da iti explic:
la semaforul de langa sapca lui ceausescu faci dreapta, apoi a 2-a straduta la stanga si ii primul garaj |
Is moldoveni. :-P
|
va multumesc la toti :-)
|
Cine stie unde gasesc ulei Motul 300V Chrono 10W40 si la ce pret ?
|
|
am cautat vineri pe google "ulei motul cluj" am gasit mai multe abureli printre care si un topic de pe 4tuning dar din 2006. Sambata am fost la magazinele de pe Fabricii si nime nu aveam, ba mai mult la unu din magazine nici nu auzise de asa ceva ??? . Am intrebat aici pe forum pt ca poate stie cineva un magazin de unde sa imi iau si eu niste ulei sau poate comercializeaza careva dintre voi asa ceva. Sun acuma la numaru din Bucuresti ca sa aflu ce magazine au prin Cluj ...
EDIT (dupa ce am sunat la Bucuresti): au 3 reprezentanti "in Cluj" mai exact in Floresti in Valcele si in Baci la reprezentanta Subaru. |
10 Attachment(s)
Clujul dupa ploaie.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ok, coincidenta atunci, am mai intalnit astazi pe cineva care cauta disperat motul pentru un cherokee...
|
poi daca vrei ne putem intalni si noi :-), dar ca eu caut pt honda. Am gasit la Subaru la reprezentanta cu 280 ron 4 L.
|
stie careva cumva un loc unde se poate croma? (eventual si ceva oglinzi de faruri)
|
Cine are platforma, sau stie pe cineva cu platforma si ma poate ajuta sa-mi duc masina pana in someseni, si inapoi:)? Ah, si am uitat un detaliu, sa nu fie scump:P
|
sergyu 0748467938!! Sergyu il cheama sunal!!
|
cum pronunti "sergyu" ? ... nu e "sergiu" ?..
|
Quote:
|
deci nimeni nimik cu ceva detalii despre un loc de cromat chestii?
|
nichelat stiu
ii cladirea urmatoare de unde ii protectia consumatorului |
un pic mai detailat daca se poate
|
pe dorobantilor, intri pe langa spalatoria verdak si mergi pana se infunda strada.
pe partea dreapta este o cladire cu 2-3 nivele...opc-ul. dupa claridea mare este una cu 1 nivel (parter+etaj) intrii pe poarta si unde o sa vezi 3-4 trepte acolo ii. daca nu gasesti ma anunti si vin cu tine ca stau prin zona |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning