Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

DANA XAR 27-06-10 21:37

Re: Cafeneaua Ieşenilor

gluma nu a fost deplasata...deplasat a fost gestul tau ca ai postat pe forum asemenea lucru si prin chestia asta nu ne-am facut de ras sau am demonstrat ca aveam un neuron.

iar poze cu bestia nu am colegule,dar dupa statusul tau si poza care o ai la profil pari extraordinar de plin de tine.iar pentru prafui pe cineva nu trebuie neaparat sa ai masina puternica,ci sa fii sofer.

o zi buna.

GAby645 27-06-10 21:45

ma bucura supozitia ta , sunt asa de plin de mine incat dau pe dinafara , credeam ca ai si tu un logan mai deosebit de vroiai sa demonstrezi multora ce masina e dar cum bine ai zis , nu prea conteaza masina puternica ci sa fii sofer ....

SteelFireFighter 27-06-10 21:52

Alooooo romanilor .............treziti-va

Mai mai , cea mai buna masina este aia pe care o ai , si care te duce din punctul A in punctul B in siguranta si cu bani putini , in Romania sa mai inventat aspiratorul de femei , adica cei care au bani asi iau masini tari , dar tot acelasi lucru il fac , ai duce din punctul A in punctul B , si a treia categorie este aceea a racerilor care le place sa face ce altii nu fac , dar in afara de asta tot la fel , ai duce din punctul A in punctul B , concluzi ca toate sunt masini si ne deservesc pe cei care le avem.Am dreptate.

2slow4u 27-06-10 22:30

Re: Alooooo romanilor .............treziti-va

Va rog nu va mai certati sau impungeti :) Incepusem toti sa vorbim de masini, intalniri, etc :D

PS: D3mon e prima data cand imi aud si vad masina, eu fiind pietonul :))

wolfdexterus 27-06-10 23:29

are dreptate...sa terminam cu certurile....facem pace?

Ceva poze de la evenimentul de azi? chiar daca am plecat cam dezamagit....

SteelFireFighter 27-06-10 23:36

Aici nu se cearta nimeni ............ toate sunt bine , si noi la fel.Nu este asa ?

criminales 27-06-10 23:48

Salutare! Nu prea pare sa fie pace pe aici:rolleyes2....
Cine a castigat azi la Era?

TuningBoy 28-06-10 00:03

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3475472)
Salutare! Nu prea pare sa fie pace pe aici:rolleyes2....
Cine a castigat azi la Era?

1.Mas
2.Cel cu cielo
3.VDR

criminales 28-06-10 00:10

Bravo lor! Felicitari lor si tuturor participantilor8)

D3m0N 28-06-10 00:36

Re: Alooooo romanilor .............treziti-va

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3475239)
PS: D3mon e prima data cand imi aud si vad masina, eu fiind pietonul :))

daca dadeai din maini te luam si pe tine o tura:D:))))

un eveniment cu n-am mai vazut.... cum sa se faca ceva la Iasi cand se apuca cate 2 3 oameni sa organizeze si o dau in bara ...? cine te-ar ajuta stiind ce si cum se desfasoara un astefel de "mini-eveniment"?

Cartman 28-06-10 00:53

are cineva poze de azi?

SteelFireFighter 28-06-10 08:22

20 Attachment(s)
Cateva poze de la mine..........dar asteptam oficialii sa puna poze.

Cartman 28-06-10 12:17

putine poze :( alte poze nu a mai facut nimeni?

CiRiNeL 28-06-10 13:00

Quote:

Originally Posted by wolfdexterus (Post 3475430)
are dreptate...sa terminam cu certurile....facem pace?

Ceva poze de la evenimentul de azi? chiar daca am plecat cam dezamagit....

eu daca eram in locul tau ii faceam ochelarii guler... :) cu toate ca nu a luat el decizia de a nu te cronometra...atata timp cat el este organizator trebuie sa isi asume raspunderea...deci...la cat de bine ai mers cosmine pacat...si rusine...aveai al doilea timp...insa daca in prima etapa ai luat locul 1 si acum iti dadea locul 2 (meritat) probabil ajungeai departe in clasamentul lor general.....
din pacate traim in romania si asta ne ocupa tot timpul...
ionute(lnc) nu am nimic personal cu tine...dar de data asta ai facut-o de oaie....
pentru etapa viitoate nu te mai chinui sa ne mai trimiti sms-uri cu invitatie la mini-evenimentul tau ca o sa le trimiti degeaba...nu venim sa isi bata unul ca tine joc...

ma opresc aici ca sa nu jignesc pe nimeni

@ dana nu fi suparata ca s-a facut o gluma...asa suntem noi mai glumeti...daca ne-ai cunoaste mai bine ne-ai intege...poate si baietii au exagerat putin, poate si tu putin...dar nu e nevoie sa va certati aici...intalniti-va la o cafea si gata ;)

Wlad 28-06-10 14:08

11 Attachment(s)
Cateva poze de la mine.Mai tarziu voi pune poze cu fiecare masina care s-a dat:-)

o`neal 28-06-10 14:32

Alooo !!! Iar vreti sa aparem pe 1 pagina a forumului?:D suntem cei mai galagiosi de pe forumul asta; stiu, e un forum liber unde`ti poti exprima parerile, dorintele, etc... dar uneori se ajunge prea departe cu cearta. CALM DOWN! :D

@Dana - nu trebuie sa te superi si sa iei foc atat de repede. Spuneai ca ai destula scoala, atunci, de ce nu aplanezi situatia si o lasi balta ? Offf... cum spunea si Cirinel, am gresit si noi, ai gresit si tu... se intampla. Nimeni nu e perfect.

@ Ionut - LNC - chiar nu mi s`a parut deloc corect sa`l penalizezi pe Cosmin (TSK) cum ca nu ar fi oprit in acel "gratar". Vorba unora, a fost ceva de genul "VDR & CO"... Chiar ai dezamagit, pentru ca la timpul scos si la cum a mers ar fi meritat acel loc II.

Felicitari pentru initiativa si iubiti`va mult ! :D

euromarket 28-06-10 14:37

Rezultate FRT CUP 2010 - Etapa 2 - Proba speciala de INDEMANARE pentru public

Pe siteul oficial www.frteam.ro/frtcup au fost publicate rezultatele probelor desfasurate ieri, inclusiv cele pentru proba speciala de INDEMANARE pentru public.

Urmatoarea Etapa competitionala va avea loc in luna Iulie, data exacta urmand a fi anuntata pe site. Momentan suntem rezervati cu privire la viitoare probe speciale pentru public si continuarea derularii in paralel a sectiunii FRT EXPO Tuning.

Demonstratii de drift
La aceasta etapa organizatorii au pregatit publicului spectator o demonstratie de drift din partea drifterului FRT, Dragos si al sau Nissan. Timpii obtinuti prin participarea acestuia nu au fost inclusi in probele de concurs ale FRT CUP si nici in probele speciale pentru public.

Important: Rezultatele probelor speciale nu se clasifica intr-un clasament general, acestea nefacand parte din campionat.

Multumim pe aceasta cale tuturor participantilor, expozantilor si sustinatorilor evenimentului si in deosebi gazdelor si sponsorilor nostri.

Ne cerem scuze pentru incidentul provocat de cei ce doreau mai mult la finalul evenimentului. Ce au facut ei, si multi din noi doreste sa vada, noua, ca si organizatori nu ne-a fost permis si "multumim" pe aceasta cale celor care au contribuit la aceasta pata de culoare.

TSK: Data trecuta lui Toni i-am anulat cursa tot din cauza asta, imi pare rau.
Etapa 1 Timpii obtinuti: 01 MKO - 28.38, 27.30 - anulat pt neoprire in caseta
http://www.frteam.ro/frtcup/ema_arti...UP-FRTeam.html

Regulamentul este pentru toata lumea, aici este iar o chestiune cu care nu am fost inteles, niciodata nu am tinut cu unul sau cu altul. TSKule ti-am zis ca ai avut super cursa, aminteste-ti ce mi-ai zis cand ai oprit in fata mea: NU am stiut! Etapa trecuta regulile au fost la fel ai retinut foarte bine.

As fi apreciat sa fi vazut cu totii oportunitatea de a fi la un loc cu totii sa ne simtim bine, nu sa ne "rupem" pe premiza MIE CE IMI IESE ???

Asta am reusit eu sa fac cu putinul sprijin pe care l-am avut si s-a vazut. Imi pare rau ca am dezamagit, pe viitor cred ca voi lasa pe altii mai buni sa organizeze evenimente....

PS Regret ca nu a mai prins Cret (TM-DET) timpul de free style.

wolfdexterus 28-06-10 15:06

ceva poze???...tuningBoy...;))

TuningBoy 28-06-10 15:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wolfdexterus (Post 3476993)
ceva poze???...tuningBoy...;))

Pozele aici....
Nu-s prea reusite

Acum sper sa nu se mai repete experienta mea de anul trecut, la un eveniment organizat tot de FRT, cand s-au folosit (cu semnatura taiata si fara a fi informat) pozele mele si nu numai ale mele pt un filmulet de mediatizare a evenimentului....

wolfdexterus 28-06-10 16:23

parca au mai fost si inca 2 fotografi....

criminales 28-06-10 19:45

felicitari pt mas care desi a luat locul 1 a impartit premiul cu ceilanti colegi
deci se poate daca exista oameni printre noi
de apreciat gestul

euromarket 28-06-10 23:42

Drifterul nostru are si el un mesaj pentru participantii la FRT CUP, acesta este postat pe http://www.frteam.ro/forum/ ... sper sa nu fie considerat publicitate.

2slow4u 29-06-10 00:24

Foarte adevarat ce a zis, si in acelasi timp condoleante [:(]
Duminica am fost prezent la eveniment, am plecat pe la ora 19:30 (cand a inceput cearta, bataia de joc si m-a cuprins dezamagirea). La 21:00 m-am intors la ERA, am vazut ca a plecat destul de grabit si suparat Dragos, fiindca ma intersectasem cu el pe pod in acea curba si m-am speriat putin ca eram pe banda 2, el fiind in viteza a ajuns pe banda mea. Acuma inteleg de ce era asa, imi pare rau.

Baietii inca erau acolo si strangeau cauciucurile, maturau, etc

slip 29-06-10 09:43

sper ca incetati cu reprosurile... altfel o sa se sesizeze lumea si o sa inceapa sa stearga pe aici.. in cazul in care mai aveti discutii, mai aveti si messenger sau telefoane (in cazul in care nu va spuneti in fata ce aveti de spus). ok? :D hai.. ca vad ca aveti o varsta de acuma si nu e frumos.

on topic - ziceai ceva de platoul din fostul CUG - e destul de mic acolo, si nu stiu cine iti da voie sa faci panarama acolo, intre blocuri, plus ca suprafata platoului este foarte aspra pentru drifturi - adica placile alea de ciment, care iti rup cauciucurile una-doua ! La drift e frumos sa stai cat mai mult pe traseu, sa scoti mult fum si sa ai control asupra masinii. si aici e cam greu ..pe ciment.

poate mai aveti si alte idei.. cine stie? (la ERA e misto ca nu deranjezi pe nimeni si e foarte larg spatiul)

va salut

drobet@ 29-06-10 13:45

sorin te-am rugat ceva dar te-ai facut pierdut nui frumos;)

criminales 29-06-10 13:56

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3479661)
sorin te-am rugat ceva dar te-ai facut pierdut nui frumos;)

Drobeta, si eu te rog ceva de o luna de zile si te faci pierdut....vezi?! nu'i frumos:lol:

MihaiCsl 29-06-10 15:46

https://img249.imageshack.us/img249/9...5248064031.jpg

Low_Ridah 30-06-10 00:42

Precum se vede miam facut si eu curaj sa postez aici ... nu prea am curaj si nici nu prea am ce sa zic in mare . Doar ca acum chiar tin mortis sa imi expun si eu parerea .
Din ce se vede aici , multi din cei care se zbat pe forum o fac din plictiseala si nu din pasiunea pentru masini . Nu observ niciunul dintre cei care au ce arata pe strada cat de cat . Nu gasesc o mare parte din OSMS aici si nici fostul AMC .... vad doar niste oameni care au folie pe geam , leduri sau alte "briz-brizuri" . Putini de aici au ce arata pe strada pe bune , sau care au chinuit o masina din pasiunea de a o modifica .
Nu zic asta privind de sus , sau macar in vreun fel mai ciudat . Nu zic asta ca si cand eu as avea ce arata pe strada. Zic asta pentru ca simt ca aici e forum de grupa mica , iar cand se discuta ceva despre lumea auto , cineva trebuie sa strice toata discutia cu o cearta inutila de la "tz - shhh " sau alte rahaturi . Nu ne pasa ca am uitat o liniuta , o virgula , sau am scris "pitzipoanca/pitziponc" in loc de pitiponc . Majoritatea vrem discutii adevarate. Nu certuri , nu tampenii .
Vrem topicuri ca asta : https://forum.4tuning.ro/36-iasi/7292...se-legale.html
asta : https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1114...test-iasi.html
asta: https://forum.4tuning.ro/36-iasi/6902...nate-iasi.html
Dar adevarat ....multi de aici nici nu stiu ce a fost ... si ce rahat e acum .

DANA XAR 30-06-10 11:01

hmm..

Eu nu cunosc regulile forumului. Dar DL. ADMINISTRATOR , nu era nevoie sa stergi doar ce am scris eu si sa lasi partile in care eram facuta cu ou si cu otet, dar probabil nu a convenit nimanui ca o fata v-a dat peste nas si ati preferat sa fiu eu cea vazuta rau. Rusinos.

PS: As vrea sa imi sterg contul . Cum se face?

2slow4u 30-06-10 12:50

Re:Cafeneaua iesenilor

Pfaaai de capul meu ce este aici :yikes:

Chill out oamenilor bagati in masina sa fiti mai relaxati :D https://www.youtube.com/watch?v=8X1fu...eature=related

criminales 30-06-10 15:07

Cei ce vor sa vada cu ce ma ocup,ma puteti gasi la thread dogstyle tunig

criminales 30-06-10 15:21

haideti sa ii incurajam pe baietii de la frt ca ceia ce fac nu fac numai pentru ei fac pentru iasi si haideti sa ne vedem acolo si sa ne dam mari acolo cu masinile
care le facem care le detinem ,......

MihaiCsl 30-06-10 19:09

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3482602)
Pfaaai de capul meu ce este aici :yikes:
Chill out oamenilor bagati in masina sa fiti mai relaxati :D https://www.youtube.com/watch?v=8X1fu...eature=related

Nice song dude xD
Pm daca mai ai :D

morpheusmaster 01-07-10 01:56

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 3481560)
Precum se vede miam facut si eu curaj sa postez aici ... nu prea am curaj si nici nu prea am ce sa zic in mare . Doar ca acum chiar tin mortis sa imi expun si eu parerea .
Din ce se vede aici , multi din cei care se zbat pe forum o fac din plictiseala si nu din pasiunea pentru masini . Nu observ niciunul dintre cei care au ce arata pe strada cat de cat . Nu gasesc o mare parte din OSMS aici si nici fostul AMC .... vad doar niste oameni care au folie pe geam , leduri sau alte "briz-brizuri" . Putini de aici au ce arata pe strada pe bune , sau care au chinuit o masina din pasiunea de a o modifica .
Nu zic asta privind de sus , sau macar in vreun fel mai ciudat . Nu zic asta ca si cand eu as avea ce arata pe strada. Zic asta pentru ca simt ca aici e forum de grupa mica , iar cand se discuta ceva despre lumea auto , cineva trebuie sa strice toata discutia cu o cearta inutila de la "tz - shhh " sau alte rahaturi . Nu ne pasa ca am uitat o liniuta , o virgula , sau am scris "pitzipoanca/pitziponc" in loc de pitiponc . Majoritatea vrem discutii adevarate. Nu certuri , nu tampenii .
Vrem topicuri ca asta : https://forum.4tuning.ro/36-iasi/7292...se-legale.html
asta : https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1114...test-iasi.html
asta: https://forum.4tuning.ro/36-iasi/6902...nate-iasi.html
Dar adevarat ....multi de aici nici nu stiu ce a fost ... si ce rahat e acum .

RESPECT

...cafeneaua iesenilor ar trebui inchisa daca ar fi dupa mine...nu stiti sa va "bucurati" de ea...stiti doar sa abuzati de ea cu certuri si discutii tampite. Serios prieteni...de pe tot 4tuningul care il citesc, acesta este threadul cu cele mai multe certuri...certuri care nu se mai termina...iar daca voi nu reusiti sa va moderati, sa discutati constructiv...ar trebui macar pentru o perioada sa fiti cenzurati complet.

P.S. Faceti Moldova de rusine in ochii tuturor...si e pacat.

...PUNCT

2slow4u 01-07-10 08:42

Sa trecem la masini.

O'neal ne putem lua de mana, tu fara dinti ( fara bara fata) eu in fundul gol (fara bara spate) :))

Ne dam o intalnire?

o`neal 01-07-10 09:37

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3484629)
Sa trecem la masini.

O'neal ne putem lua de mana, tu fara dinti ( fara bara fata) eu in fundul gol (fara bara spate) :))

Ne dam o intalnire?

Categoric Andrei :)) facem un intreg :))

drobet@ 01-07-10 15:06

ma gandeam ca ti-ai luato de la iuby aseara o"neal:lol:

criminales 01-07-10 15:09

a mai fost deschisa o data discutia asta cum face sa legalizam tuningul si la noi in tara ?????
cei mai intelepti in ale legii rog mult un raspuns
va multumesc

o`neal 01-07-10 21:44

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3485566)
ma gandeam ca ti-ai luato de la iuby aseara o"neal:lol:

nuuuu :))) aolo drobet@... vrei si tu sa intri in grupul nostru ? :))

Bogdan.IS 01-07-10 22:05

Ar trebui in regulamentul posturilor din threadul iasi sa apara un paragraf nou ,,Daca postul care l-ai pus pe forum are tendinte de a crea certuri sau insulte , vei primi un ban pentru 1 saptaman , si daca mai pui un post cu aceleasi nereguli , vei primi ban , pana ii vei da o bere CIUC(preitenii stiu de ce) lui Bogdan.IS :lol::lol:,, ca prea sunt certuri de la motive CRETINE pe aici .

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning