Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

hitman454 10-06-06 12:34

Re: Comentarii lucrari!

3 Attachment(s)
bagati si la alfa al meu niste comentarii (doar jentile si eleronu sunt copiate)
am facut si o versiune pentru fete:)))

Lukian_XXX 10-06-06 13:15

fromoasa!!!
mie imi place!!

ra2 10-06-06 13:19

intersan paint la ultima...cred ca e ptr gagicata culoare aia:lol:
gurile alea de aerisire sunt ireale..unde ai scos sigla se vad niste pete...si janta spate de pe aia mov...e cam ciudata....si geamurile sunt cam mate....prea mult inchise....

ra2 11-06-06 15:35

2 Attachment(s)
astept comentarii:rolleyes2 :arrow:

patriotu90 11-06-06 15:44

Quote:

Originally Posted by ra2

janta spate e plata ... pe cauciuc se vede reflexia fostei vopsele ... furtunele de alimentare care probabil ar fi trb sa duca la un intercooler sunt plate ... in departare partea de jos a spoilerului e plata ....

hitman454 11-06-06 15:48

Quote:

Originally Posted by ra2

pai vopseaua e cam ciopartita unde se intalneste cu albastru si carbonu la fel in fata furtunurile presupun ca asta vor sa fie sunt cam ireale.....si mai sunt cateva selectii strambe in rest e ok

hitman454 11-06-06 15:49

patriotu comenteaza si la a mea ca vad ca nu prea mai intra lumea pe aici

patriotu90 11-06-06 15:57

Quote:

Originally Posted by hitman454
patriotu comenteaza si la a mea ca vad ca nu prea mai intra lumea pe aici

la prima roata din fata nu are disc ... eleronu e cam ciudat pus ...
la a doua ... gura de aer dp prag si spoiler ... cele facute de tine sunt neclare ... aceeasi trb cu eleronu ... puteai sa pui plasa in locurile negre ...

bejdesignold 11-06-06 18:27

7 Attachment(s)
Comentarrii va rog! Vreau sa zic ca eu nu mis din ala cu 'CAT MAI MULTE MODIFICARI" ci eu mis asha: "Quality not Quantity"! Va rog comentarii cat mai multe! vreau sa mai zic ca pe digimdos eu ma numesc RaPeR! Putetzi sa verificati!

L33L00 12-06-06 06:38

marfa rau bej-ule .... marfa

Lukian_XXX 12-06-06 06:43

mie nu-mi place Seat-ul pt ca iai scos farurile in rest frumoase!!!

patriotu90 12-06-06 09:44

la seat parca ai evidentiat prea mult aripa din spate ... la golf si lexus evacuarile alea centrale nu sunt deloc reale ...

AdY9005 12-06-06 12:47

Quote:

Originally Posted by bejdesign
Comentarrii va rog! Vreau sa zic ca eu nu mis din ala cu 'CAT MAI MULTE MODIFICARI" ci eu mis asha: "Quality not Quantity"! Va rog comentarii cat mai multe! vreau sa mai zic ca pe digimdos eu ma numesc RaPeR! Putetzi sa verificati!

very nice , mishto cum lucri cu brushu;)

L33L00 12-06-06 14:53

2 Attachment(s)
comment pls //// culoarea nj daca o voi schimba ,.... cred ca ramane asa ... si nu ziceti nica de coborat mnasina ... asa ma vrut sa fie ... am lucrat calitativ nu cantitativ!cum e ? mi-o iesit ?

Lukian_XXX 12-06-06 16:06

Quote:

Originally Posted by L33L00
comment pls //// culoarea nj daca o voi schimba ,.... cred ca ramane asa ... si nu ziceti nica de coborat mnasina ... asa ma vrut sa fie ... am lucrat calitativ nu cantitativ!cum e ? mi-o iesit ?

pai bv !! dar nu prea ai facut nimik la ea decat capota aia din carbon si suspensiile!!(aa...sa nu uit jentile) atat!!!!
cam putin!!

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning