![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
3 Attachment(s)
bagati si la alfa al meu niste comentarii (doar jentile si eleronu sunt copiate)
am facut si o versiune pentru fete:))) |
fromoasa!!!
mie imi place!! |
intersan paint la ultima...cred ca e ptr gagicata culoare aia:lol:
gurile alea de aerisire sunt ireale..unde ai scos sigla se vad niste pete...si janta spate de pe aia mov...e cam ciudata....si geamurile sunt cam mate....prea mult inchise.... |
2 Attachment(s)
astept comentarii:rolleyes2 :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
pai vopseaua e cam ciopartita unde se intalneste cu albastru si carbonu la fel in fata furtunurile presupun ca asta vor sa fie sunt cam ireale.....si mai sunt cateva selectii strambe in rest e ok |
patriotu comenteaza si la a mea ca vad ca nu prea mai intra lumea pe aici
|
Quote:
la a doua ... gura de aer dp prag si spoiler ... cele facute de tine sunt neclare ... aceeasi trb cu eleronu ... puteai sa pui plasa in locurile negre ... |
7 Attachment(s)
Comentarrii va rog! Vreau sa zic ca eu nu mis din ala cu 'CAT MAI MULTE MODIFICARI" ci eu mis asha: "Quality not Quantity"! Va rog comentarii cat mai multe! vreau sa mai zic ca pe digimdos eu ma numesc RaPeR! Putetzi sa verificati!
|
marfa rau bej-ule .... marfa
|
mie nu-mi place Seat-ul pt ca iai scos farurile in rest frumoase!!!
|
la seat parca ai evidentiat prea mult aripa din spate ... la golf si lexus evacuarile alea centrale nu sunt deloc reale ...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comment pls //// culoarea nj daca o voi schimba ,.... cred ca ramane asa ... si nu ziceti nica de coborat mnasina ... asa ma vrut sa fie ... am lucrat calitativ nu cantitativ!cum e ? mi-o iesit ?
|
Quote:
cam putin!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning