![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Apropo de geamuri .. E greu de schimbat macaraua de la geam electric (fata/stanga) ? Sau de ce ar trebui sa tin cont cand o schimb, etc :) Ca stau cu ea in portbagaj si inca nu m-am incumetat sa ma apuc de ea, dar nici vremea nu a tinut cu mine (ploi, frig)
|
de ceva vreme cand calc frana la maxim in mers(40...50km/h) imi trage grav roata din dreapta spre interior/exterior(doar roata dreapta cea din stanga ramane in pozitia normala) depinde de conditiile climatice...nu imi dau seama de la ce.De precizat ca mi s`a aprins si martorul ABS.Legat tot de asta(cam din aceeasi perioada a inceput),cand intru in sens si trag mai tare de volan spre stanga am senzatia ca se duce dracu roata din dreapta..de zici ca se da peste cap....:lol:...m`am bagat sub ea...dar n`am vazut nimic rupt/lipsa.
pareri...?:evil: |
Quote:
|
e careva in masura sa ne spuna si noua cateva dif intre vanos-non vanos, care fuge mai bine, care e mai fiabil, de consum nu are rost ca e clar...
|
uite aici gasesti toate informatiile despre vanos
https://forum.4tuning.ro/290-zona-teh...mna-vanos.html |
stiam si eu la ce foloseste vanosul...dar pe mine ma intereseaza care din cele doua motoare stie sa alerge mai bine :P
|
:!::!:ma poate ajuta careva cu codul de culoare -estoril blue-??:-)
|
codul de culoare e lipit deasupra amortizorului de pe partea soferului, alaturi de denumirea culorii. adica ridici capota si vei vedea eticheta lipita acolo. Scrie BMW - [denumire culoare] si mai mic jos, codul. Sau, ca sa te ajut sa nu mai ridici capota, uite aici:
BMW Estoril Blue SKU # : 8071 Vendor : ColorRite Manufacturer : BMW Manufacturer Code : 335 [IMG]http://farm5.static.***********/4015/4389757714_818cfb6cc5_o.jpg[/IMG] |
:lol:ms pt raspuns....n`am avut ce capota sa ridic din moment ce culoarea actuala a masinii e cu totul alta...
|
Quote:
|
Quote:
|
cam asta gasim pe forumurile de afara:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Din cate stiu eu Non Vanos ar fi putin mai sprinten , unu din avantaje ar fi arcurile duble la supape si nu mai stiu exact ce la chiuloasa nu mai tin minte . Dar cu siguranta acum 4 ani toata lumea alerga dupa non vanos.
|
325i 2,494 cc (2.494 L; 152.2 cu in) 6cyl DOHC 24V Petrol 192 PS (141 kW; 189 hp) @5900 rpm 245 N·m (181 lb·ft) @4700 rpm M50B25 8.0 233 km/h (145 mph) 1991–1993
325i 2,494 cc (2.494 L; 152.2 cu in) 6cyl DOHC 24V Petrol 192 PS (141 kW; 189 hp) @5900 rpm 245 N·m (181 lb·ft) @4200 rpm M50B25 7.5 233 km/h (145 mph) 1993–1995 Sursa, wikipedia. Din cate stiu eu motoarele non-vanos sunt mai cautate in caz ca vrei sa pui turbo pe ele in rest nu am auzit favorizari pe partea motorului m50b25 nv. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning