![]() |
|
Re: Diverse discutii
si baietii din Buzau au un subforum :D asa-i frumos :-P https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html
|
terasa de la sala ne primeshte stai u linishtit!!si mai gasim noi loc prin orash stai linishtit!!...nu`i pb de asta...
|
Moaama, dar ce vreti ma sa inkiriem o terasa?
Mergem draq pe bulevard sau la km 6 spre exemplu. Bem un suc, o bere ceva si gata? Important e sa nu mai stam de nebuni degeaba in fata salii. Eu vin solo la sala, deci pot sa mai iau 4 insi. (nu cred sa ramana careva pe jos). Sambata la ce ora ne intalnim fratzilor? |
ora 19.00 ;)
|
19:00? cam tarziu
puii mei zic si eu pe la 6 macar... |
veniti ma pe la sala o fuga pe la 7? eu sunt pe acolo
|
idem momo!dude`s ...come on..e vremea frumoasa...irosim timpu`!!...DON`ule...ne vedem vineri la un suc:)
|
Gata Kravene!
Vineri pe la 8:00, 8:30 asa...? Eu zic ca e rezonabil sa-l bem pe suc. |
ne intalnim si vineri al un suc ceva?
|
Da Piytule!
Cel putin eu voi iesi in oras... poate chiar sa si mananc ceva... vom vedea. |
4TuningDAY REVENGE ! La ORADEA, pe 4 iunie, salon international de tuning! Sute de masini, demonstratii auto, show, viteza. Tot ce s-a pomenit in materie de evenimente auto, plus ce nu s-a mai pomenit.
Ia spunetzi care merge?Si sa nu va aud ca e prea departe!:evil: Trebuie sa mergem,eu asa zic,mai ales ca avem timp sa strangem ceva bani pana atunci! ;) |
nu mai mergem sambata la un gratar?
|
Sambata e smaeb-ul :D
|
si duminica ce zici ca e ? :???:
vineri cred ca ne vom vedea cu totii .... din cate am inteles e concert la sala ;) |
dap...hai la concert....si sambata....facem intalnirea k`lumea ...sa ne/va dea tng`u stickere cu 4tuning...si sa mai discutam kte ceva si sa`l bem pe alt suc:)...parerea mea!!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning