![]() |
|
Re: My KYS !!
stai linistit ca se curata repede adezivul ..cu benzina..
|
Quote:
|
kys-ule..frumoasa masina ai..s-o stapanesti sanatos...!! noroc de finante si timp liber,ca idei ai ;)
off:app poate ii zici si lu' sandu( b-49-hzp)sa faca un thread pt loganul lui are ce arata si el..numai bn |
8 Attachment(s)
Multumesc mult pentru apreciere !! O sa vb cu el, insa e cam in lipsa de timp :)
Azi am primit un colet care mi-a adus de la "impielitat" colanul , noua maciulie prestige si burduful. Poze!! sper sa placa... |
Quote:
|
Frumos..!! O dai in GTi style..:D
|
Quote:
|
Sper ca in maxim 2 luni masina sa fie echipata complet......Totul tine de buget si noroc !!
|
Arata intr'un mare fel!Felicitari!Ai PM!
|
mare adavaraciune de cusaturi bo$$ =)) acum serios imi plac
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
O las asa pana la finalizare :) Ai observat ca in farul celalalt nici macar n-am bec :))
La sfaturile celor care au volane din piele am achizitionat si-o crema speciala care sper sa fie indeajuns de buna si sa se vada efectul folosirii ei. In seara asta am reusit sa "cremuiesc" produsele "impielitate". Din cauza unor factori externi ( gen solutii de curatat fetele de usi) au aparut niste pete pe boxe care nu s-au inlaturat cu nimic. Neavand ce face , le-am vopsit si au iesit...ca in pozele atasate |
Quote:
|
Quote:
Da sunt MTX. Am si tweeterele separate + filtre pentru ele ! Raportul pret/calitate este foarte bun !! Sunt super multumit de ele.. |
volanu ala a iesit marfa rau:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning