![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Quote:
SI iti tin pumni sa apari cu jantele e "16 :icon_kiss please put them :rockon: multa bafta si sa ne vedem cu bine... :dance: p.s ma bucur ca ai facut rost de vopsea.. , daca nu iti place .. vb si iti trimit de aici ... Ne vedem de pe 14 ...:joy::joy::drunk: |
Quote:
Pana la vara o sa imbrac si restul pieselor in piele, bordul, plasticele...fetele de usi... Jantele le pun, dar sunt conditionat de primirea cauciucurilor...si in caz ca nu le voi primi la timp (eu sper ca da, dar obisnuiesc sa pun raul inainte), atunci voi apela la vreun prieten cu jante pe 15. Vii si tu de pe 14? :D avem mult de lucru in incinta... Baga mare cu masina! Mult spor si multa bafta! |
Poti sa-ti iei una dintre jentile pe 16 si o pui langa masina de show :P sau cand ajungi acolo le pui din nou pe cele pe 16 si o lasi asa pe jenti (j/k)
|
Quote:
Si poate le mai da un strat d banda iloziera peste ,aaaa?!?!?!?! Ce tare esti !!!!!!! :))))) |
Le pun pe alea de 12 inci si gata :lol: eventual cu distantiere de 10 cm...:rolleyes2
|
Quote:
|
quick ai un private de la mine :D
|
9 Attachment(s)
New inventory in the...trunk :?:: Hifonics Brutus BX12SQD4, patrat de 12 inci, 2x4 ohmi, 600w rms :arrow:
|
Aaaaa...asta nu mai e GZ :twisted::twisted:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Il voi muta pe cealalta masina (pe care am deja un amplif. Hifonics), iar pe Tico voi pune un GZ negru pentru SQ, cand voi avea 1000 RON si n-o sa am pe ce sa-i cheltui :shock: Oricum, eu zic ca arata bine, mai ales intors, ca e si cromat pe spate la fel ca amplificatorul...daca nu cumva ii voi gasi o grila Hifonics, cromata, de genul celor din poza: |
Nu man, n-am zis ca nu arata bine. Mie chiar imi place :D Ai facut suportul pt el sau o sa-l atarni de portbagaj? :lol:
|
Quote:
:o nu ma pricep eu prea tare ... dar e cel mai frumos difozor care l-am vazut pana acum :shock: ... cati bani e ?? :rolleyes2 |
Quote:
Hifonics-ul a costat 530 RON cu transport inclus, nou. Presimt ca in final voi pune 2 GZ-uri de 20 cm :twisted: mici, simple si care nu ocupa spatiu...Hifonics-ul insa va arata bine la show-ul de pe 15-16 :D probabil o sa-l montez invers, sa se asorteze cu amplificatorul. @Snapy: o sa-i fac o incinta care o sa se potriveasca numai la Tico-ul meu, probabil in locul banchetei spate...sa vedem, azi am ultimul examen din viata mea si dupa asta ma ocup numai de masina pana la show :D sper sa nu dezamagesc! PS: va mai arat ce mai pun/cumpar pt. masina, dar poze cu masina nu voi pune, dupa vopsire...o puteti vedea la show, iar cei ce nu vor veni, vor putea sa o vada aici pe 18-19 martie ;) Toate cele bune! |
bafta la examen!!!SI nu in ultimu rand la masina....poate ne vdm cu tico-zaurii la bucuresti !!!
|
Multumesc Mario, astept nerabdator rezultatele! Sunt destul de calm, deci cred ca o sa iasa bine :lol:
La Bucuresti vin pana in celalalt capat daca e cazul, dar Tico-ul nu pot sa-l scot din salon :sad: asa ca o sa vin cu o alta masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning