![]() |
|
Re: Club Cielo
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
shatozá, fatza usii cu panza pe ea pe care este buzunarul jos, consola pt geamuri...etc Sina cu chederu pe ea am intrebtat-o cu...ranga :lol: cate putin cate putin...Azi dimineata nu mai mergea deloc geamul. Coboara maxim 2 cm. Credeti ca e de la motoras?
|
ma dar cu ce ai unso petrika......cu ce anume ai uns
p.s. caut un cielo din 96,pana in 1200 euro..neimatriculat. ! ! ! ! |
sorry de mass si de caracterele uriase ... dar taxa asta ma cam incurca ... cunosc p cineva care vrea cielo si cica taxa pt cielo cu euro 3 ajunge la 6-700 euro ... maRE HOT TARICEANU ....!!!! AVEM O TARA DE R...T CU LEGI SI TAXE DE R...T !!!!
|
da e o tara vai de ea ce sai faci :)
|
o fi ea o tara de cacat...da io tot nu gasi decat un motor...totusi astept oferte pt un cielo lovit sau cum o fi pe la 1000 euro :P
p.s. auzi k azi au fost doar 2 masini la inatalnire?v`am spus de la inceputul saptamani sa nu faceti lista aia de atunci k nu stiti ce intervine:) |
mi-am comandat becuri albastre pt lampile de la nr de inmatriculare spate e posibil sa raman fara talon ??? mai are cineva asa ceva montat ??? si daca da a avut probleme ??? astept rasp maine le ridic de la posta si as vrea sa le montez direct !!!
|
dap eu 1 nu am ajuns is in stresiune si deja am o restanta mai am 4 examene ... :(((
|
nu rasp nimeni ??? nimeni nu are becuri albastre la nr ????
|
vreau si eu codul vopselei albastru de pe cielo... ca vreau sa imi cumpar un spray..... PLSSSSSS
|
ba nene imi ziceti si mie ce becuri sunt la bord si in butoane? si imi ziceti cum se da ceasurile jos? hai var rog eu ce dreaq
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning