![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
6 Attachment(s)
un corrvette ... un lexus ... si un vw phaeton :)
|
a 2a serie sunt facute de pe 6230 ... ce vrei ... vga :)
|
stiu ca e offtopic dar datzi`mi voie sa va spun ca m`am uitat la toate 111 paginile si a durat 2 ore:O nb
|
un om care macar va sti ..dk va avea okazia, ce poze sa posteze..spre deosebire de alti incepatori..:wink:
Bravo... |
Mie-mi plac oglinzile la Cayenne MFF. Stantate cu alt numar de inmatriculare :D:D
|
3 Attachment(s)
Kleemann :rolleyes2
maine imi iau si eu ....prafu de pe capota :D |
Sincer nu credeam k o sa circule asa ceva pe strazile patriei.Kleemann e un nume greu cand e vorba de tuning pe Mercedes.
|
wow, te-ai gandit mult la fraza asta?:D... romanii sunt cei mai laudarosi oameni, sa-si arate averea isi cumpara cele mai smechere masini.
S e oricum masina mea favorita... superba |
se vand bine, cu motorizari tari (S500, S600).
|
1 Attachment(s)
o parasuta de 30 de ani ....cu masina ca asta ..luase mancare de la fast food ..vb cu 2 amici in spatele ei ..frate ...cata jentile ...o gramada de cash...la plecare ea se urca in masina ...:) si zambea :)
|
I'm in love with.........KLEEMANN :shock: :shock: :shock:
|
Faza e ca multe masini din Romania sunt FAKE-uri...pe multe Mertane scrie AMG, Brabus...si pe multe BMW-uri scrie M sau Alpina...NU ZIC CA ASTA NU ERA KLEEMANN...dar cine stie...daca era e SUPER MISTO!!!
Tot respectul proprietarului... De obicei cand te uiti la un Mercedes tunat trebuie sa te uiti la etriere si la bord...asa iti dai seama daca e fake sau nu....si daca ai sansa...LA MOTOR SAU PE TALON...;) |
2 Attachment(s)
postez si eu 2 poze cu mercede r-klass. ciudata masina ... nici nu stiam ca exista asa ceva pana n-am vazut-o in realitate
|
:shock: :shock: PORSCHE CARERRA GT Neagra...prin fatza palatului Victoria
super mishto ... pare rau ca n`am poze :( |
4 Attachment(s)
OPEL VECTRA OPC 255 HP:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning