![]() |
Re: AMALGAM
am vazut ca ai mutat, a fost chiar show :))), mai venea cate unu si se dadea in drift pt public in ac de par in loc sa mearga la timp, a fost super super misto de abia astept urmatoarea iesire si sa apuc sami fac masina pana atunci
|
oameniiiiiiii me back from mini vacation :D:D
ce mai e nou pe aici? p.s. cand am intrat in arad nu mi`o venit sa cred ce praf is drumurile la noi in oras :|:| parca niciunde nus asa |
si atunci de ce nu ai adus si niste drumuri bune cu tine? :lol:
|
p.s. cand am intrat in arad nu mi`o venit sa cred ce praf is drumurile la noi in oras :|:| parca niciunde nus asa[/QUOTE]
adevarul e ca ar trebui sa o lase astia mai incet cu furaciunile si sa mai faca si niste treaba k-lumea k drumurile in romania is 0. ce rost are sa-ti iei masina scumpa ca te doare sufletu cand mergi cu ea prin gropile astea :( |
exit0905 masina ta e lovita acum in fata?
|
:rolleyes2 are vreo 5 masini,dar niciuna lovita:-P
|
Canny, cred ca ne-am vazut in aradu nou acum cate zile ;)
|
pai tot de vad acolo de ceva vreme
mai vazut ca am aratat cu dejetu fara sami dau seama :)) :)) eu eram cu cea care face galajie |
Quote:
|
nu stiu cum sa va spun dar mai sunt 10 zile pana jucam cu Poli :))) AAAAAAAAAAAHHHHHHH !!!!! deja fierb :)))
|
Quote:
SA VINA MECIUL! |
Eu am doua dar nu sprijin violenta:lol:
|
chiar ai?:))
|
da:twisted:
|
Stie careva care este diferenta dintre leon 1.8 20v t si cupra r...este o diferenta de 45 cai.Difera electronica? chiuloasa? sau t?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning