Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

AdY9005 01-08-08 21:08

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 1672830)
Sal va rog sa faceti si ceva la masinuta mea
as vrea niste genti albe ... si lasata putin ,eventual capota neagra
multumesc

daca vrei VT , faci si tu niste poze mai calumea si mai clare dupaia mai vedem ....... ;)

CristiRS 01-08-08 21:28

3 Attachment(s)
un mic virtual la ce am inceput si spre ce ma indrept sa fac la masina, jumatatea de jos la bara sa fie in culoare cu masina, jante CMS, stalpii negrii la usi si folie pe spate, semnalul de pe aripa scos, masca peste capota si dintele cu sigla scos si garda mai joasa... daca se poate

Georgian_bz 01-08-08 23:46

2 Attachment(s)
soryngs

SV25MBN 02-08-08 00:30

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1674741)
un mic virtual la ce am inceput si spre ce ma indrept sa fac la masina, jumatatea de jos la bara sa fie in culoare cu masina, jante CMS, stalpii negrii la usi si folie pe spate, semnalul de pe aripa scos, masca peste capota si dintele cu sigla scos si garda mai joasa... daca se poate

Sfatul meu : nu scoate semnalizarea de pe aripa, eventual inlocuieste-o cu una cu leduri. Jante, cauta si tu altceva, nu CMS, sunt cele mai des intalnite si urate jante care se pot pune pe 1310. Ai grija la vopsitul spoilerelor, au nevoie de o pregatire speciala, altfel sare vopseaua de pe plasticul ala nashpa. Imi place ideea care o ai pt grila.

CristiRS 02-08-08 01:44

ok atunci jante gotty, sunt dispus sa le import :lol:

soryngs 02-08-08 11:35

Quote:

Originally Posted by Georgian_bz (Post 1674974)
soryngs

merci frumos..dar e prea nfs pentru mine:)) vreau tuning dar si ceva elegant in acelasi timp..imi place ideea cu bara fata dar fara partea de "carbon" forma ei skimbata cred ca ar da bine pe masina mea..cat despre folie care imita carbonul pe capota n o sa imi pun niciodata, nici dak as avea o dacie 1310

MarianBC96VIC 02-08-08 14:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1675098)
ok atunci jante gotty, sunt dispus sa le import :lol:

folie
stalp negru
scos semn dacia
scos semnalizator
bara culoarea masinii

iar in ceea ce priveste montarea jantelor...a fost singurul model de gotti gasite,si pozitia acestora nu era deloc asemanatoare cu pozitia masinii tale...cam atat!!!

AG-20-MCA 03-08-08 14:22

1 Attachment(s)
Daciuta facuta de mine:oops:

CristiRS 03-08-08 16:06

2 Attachment(s)
:-) merci, masina defapt are masca de CN3 ca cea din imagine si capota si grila corcita cu CN1 din poza, oare cum imi da o idee cum va arata la final :D

SV25MBN 03-08-08 16:26

Nu mai bine pui poza cu masina TA ?

KillerINC 03-08-08 18:37

pun si eu masina mai pe seara . acest post il scriu ca sa imi apara threadul la abonari ... scuze de offtopic

soryngs 04-08-08 14:59

alte idei pentru citroen xsara? ma intereseaza in special jantele si eleronul, sa vad cum ar da, merci frumos

GL91ANB 04-08-08 15:22

9 Attachment(s)
Salutare!
As vrea si eu daca puteti sa imi puneti la masina evacuare precum la Golf4 R32 , un eleron tip M , folie pe geamuri , o bara gen Leon Fr si ce mai aveti in minte.
Multumesc anticipat! :-) si scz daca am cerut prea multe.
P.S : Daca mai aveti nevoie de alte poze nu ezitati sa cereti.

sorin_pss 04-08-08 16:24

2 Attachment(s)
Vreau sa-mi pun folie pe capota si portbagaj., dar nu stiu care ar da mai bine la culoarea mea : negru mat, negru lucios sau carbon.
Ma puteti ajuta in luarea unei decizii? Multumesc

AdY9005 04-08-08 19:18

3 Attachment(s)
Mat
Lucios
Carbon

All times are GMT +2. The time now is 07:22.

- Copyright 2026 4Tuning