![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
4 Attachment(s)
Quote:
De ce nu poti veni Dane,esti plecat in perioada aia? 83 BND,multumesc pt aprecieri,poate ne mai intalnim prin Port:-) Deocamdata sunt f multumit de cum a iesit partea cu vopsitul,iar zilele astea ma voi ocupa de echipari si incaltarea cauciucurilor8) Iata si cateva poze promise..unele de ieri dimineata,altele din seara asta:-) |
De ce nu lasi jantele alea pe fata? k arata mult mai bine!:D
|
pai mi-au luat astia talonu pentru folie....si trebuie sa gasesc propietaru masinii la GL...:(
cu RAR-u am rezolvat-o acum cu trebuie sa scot talonu de la GL...sa vedem ce o iesi... |
Quote:
in legatura cu stergatoarele ...cumparati unele noi ALCA nemtesti la dimensiunea celor IPAS sau UAMT...depinde ce aveti si montati lamela pe stergatorul nichelat ;) pentru sev-urile mele a functionat8) |
Quote:
|
indemanare pe 27 oct!
|
Quote:
Multumesc pt sfaturi Alex:-) Am mai auzit de varianta asta,insa sincer nu am incercat..inca..:rolleyes2 Dane,dar cum de le-ai dat si tu talonul:???:..nu stiai ce a patit AHF-ul si Iulica? |
saluare bogdaneeeeeeee :lol:
ce mai faci omule ;) vad ca te tii de conversatii pe aicea .... :rolleyes2 , vad ca ai patit un mic necaz cu masinutza dar va arata ca inainte cu siguranta ...la fel de frumoasa. Nu am mai intrat de mult pe forum si vad multe schimbari pe aici, in bine. |
Quote:
Asa e,a patit un mic necaz,insa la sfarsitul saptamanii viitoare,dupa ce ii pun si dungile va fi in forma maxima,mai ales ca trebuie sa-i mai soseasca mici cadouri ff rare;)8) Pana atunci, maine(sambata) ies cu ea prin oras,ca cica se strang baietii si vor adrenalina:rolleyes28)..vor veni si cateva Oltcit-uri:-) |
vrem revansa mai bogdane 8)
|
9 Attachment(s)
Iata ce i-am mai cumparat eu batranelei mele..:D8)
Acum ceva timp doar visam la semnale albe Cibie,acum sunt pe masina8) Am montat si jantele,mai am de pus prelungirea si dungile si gata:-) De la Brasov voi veni cu alte lucruri frumoase pt NIG,deocamdata cateva poze cu noutatile:-) |
Ii sta foarte bine cu semnale albe!
Pe net le-ai comandat? Cand si unde vi la Brasov cu masina? |
Bogdanele ......dc nu ai zis nimic frate de semnalele alea ?????vroiam si eu fratica .......oricum ti-le fur cand vii la bv asa ca nu e o problema :D,cred ca o vei vedea pe LENUTA in mijlocul operatiilor cand vei veni :D
|
deseara cva.....vreun 'gratar' ??:rolleyes2
|
Frumoase achizitii Bogdane,ai relatii mari pe la sindicat:D.Le sta bine semnalizarilor pe masina,acuma e doar o combinatie frumoasa intre crom,albastru si alb.Ai facut un lucru frumos;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning