![]() |
Re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
HGT-u 2.0 are 20 v nu 16 si iti dai seama ca trece mult mai usor de 200 la 150 de cai pe care-i are |
Quote:
|
Quote:
|
240 cand el poate saracu 213.
carfolio : 1998 Fiat Bravo 155 20v HGT : Top speed 213 km/h "... and the top of the range 2.0 L 20-valve R5 unit used in the HGT model, which produced 147 PS (108 kW) and which could take the car to a maximum speed of 213 km/h (132 mph)" |
Si brava are 183 top speed dar a luat 210 la mine si 215 la baiatu de mai sus...nu stiu cat e eroarea da atat arata pe ceas;)
|
nu ma pronunt deoarece nu am avut bravo 1.6 insa am gasit 2 filme la intamplare cu bravo/a 1.6 16v si uite ce au reusit alti :
https://www.youtube.com/watch?v=aDloeILWhYo 190 (pe ceas) https://www.youtube.com/watch?v=V1Ksp...eature=related 190-95 (pe ceas) |
eroare de kilometraj au toate maşinile indiferent de producător , la unii e mai mare la alţii mai mica insa exista, eroarea este progresiva, cu cat se creşte viteza mai mult, nu veti avea aceasi eroare la 100 ca si la 200 si asa mai departe, nu va mai luati după ceas pentru o informatie corectă, folositi un gps si va veti convinge, o masina de 70 cp si 1100kg nu ajunge in ruptul capului la 190km/h viteza reala, dar sunt cazuri cand bordul indica asa ceva realitatea e crunta insa, acest aspect l-am testat cu un gps si la 190 km, pe bord viteza pe gps era de 160 producatorul dand 158 km /h , pentru cei care inca sustin ca ceea ce e pe bord e si real, le pun la dispozitie gps, daca e ca ei le fac plinul daca e ca mine primesc un plin de carburant
|
Quote:
|
Quote:
|
Sambata spre Duminica.Pe la 2 noaptea, A.Bucuresti->Constanta.Nissan Murano 3.0 TFS l`a alergat unchimiu pana la 240km/h.Acolo e limitat...dar va spun ca pentru un SUV,destul de greoi ce e drept,are "vana" de masina sport.:twisted:
Quote:
Eu am mers cu un 320 D si n-am reusit mai mult de 215km/h...asta in cazul in care mai aveam putin si iesea acceleratia prin podea:twisted: Quote:
|
1 Attachment(s)
Opel vectra C 2.2 dti 125 cp,viteza maxima in talon 206 km/h,eu atat am avut drum s-o calc,oricum nu ma astept la mai mult de cat scrie in talon :))
|
Golf 4 2.3 vr5 - viteza maxima in talon 216 km/h. Acul pe bord s-a oprit la 220 km/h. Poate ar fi mers mai mult, dar n-am incercat.
|
pe A2, e36 325i (perfect stock pe atunci) - 235kmh pe ceas. real, nu stiu, nu aveam GPS pe atunci. acum as spera la mai mult, poate cand ma intorc acasa ii fac un test pe autobahn.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning