![]() |
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
mda :-@ nici nu vreau sa va prind pe acolo va sparg rotile
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari tuturor care au sustinut examenul de bacalaureat !
|
Luni la ora 16:00 in Strandul municipal va avea loc prima filmare pentru emisiunea auto care va avea si o sectiune de tuning la postul local Actual TV! De asemenea va avea loc si o sedinta foto pentru un articol in revista 4Tuning despre comunitatea de tuning din Neamt! Fac apel pe aceasta cale la toti cei pasionati de tuning sa fie prezenti la ora 16:00 in strand! Va multumesc!
Astept aici confirmari de prezenta;) |
Noi am merge , insa ora si ziua e pusa f rau. Probabil ca in acea zi au avut timp liber ei , insa multi la ora aceea sunt la servici , si nu cred ca lipsesc ei pt aceasta prezentare. Nu stiu , mai ramane de vazut ...
inca odata : ziua si ora ... :| |
NoSpeedLimit prezent
|
Interesant, ma bag si eu ca's in concediu:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
data ca data...dar ora e jale .... :| nu promitem nimic!
|
sincer sa va spun nu stiu cine a organizat toata treaba cu filmarea si etc da o iesit nashpa...nu tu loc de desfasurare...poate un burn un cerc (unii erau pregatiti pt asta...si aici ma refer la NSL)...etc...si cel mai mult m`a deranjat urmatoarea:
Quote:
in fine...in viitorul cel mai apropiat o sa organizam si noi o filmare la care eu personal o sa ma asigur ca vor fi filmate si masinile modificate dar si alea stock...dacii, bmw`uri sau ce`o mai fi....si sa se respecte ideea cu comunitatea si cu pasionatii de tuning...indiferent de grupare :!: |
Quote:
nu stiu ce a fost , cum a fost la strand , insa eu iti dau 100% dreptate in ceea ce ai zis tot respectu' pentru Cartman si mentalitatea asta din partea mea ! |
Quote:
esti sigur ca mie imi convine in totalitate filmarile? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning