Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

EDC_cip 03-07-08 23:14

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

mda :-@ nici nu vreau sa va prind pe acolo va sparg rotile

VaLeX 03-07-08 23:18

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 1627996)

da dc esti rau ? ...venim pe la tine pe la service :) sa te salutam, sa vedem ce mai faci .. :D

buddy_lexx 03-07-08 23:27

Quote:

laule :* :)))))

Ionut90 04-07-08 12:06

Quote:

dar pe mine ma primesti in vizita:D

buddy_lexx 05-07-08 22:10

Felicitari tuturor care au sustinut examenul de bacalaureat !

Ali_ump 06-07-08 10:39

Luni la ora 16:00 in Strandul municipal va avea loc prima filmare pentru emisiunea auto care va avea si o sectiune de tuning la postul local Actual TV! De asemenea va avea loc si o sedinta foto pentru un articol in revista 4Tuning despre comunitatea de tuning din Neamt! Fac apel pe aceasta cale la toti cei pasionati de tuning sa fie prezenti la ora 16:00 in strand! Va multumesc!
Astept aici confirmari de prezenta;)

VaLeX 06-07-08 12:25

Noi am merge , insa ora si ziua e pusa f rau. Probabil ca in acea zi au avut timp liber ei , insa multi la ora aceea sunt la servici , si nu cred ca lipsesc ei pt aceasta prezentare. Nu stiu , mai ramane de vazut ...

inca odata : ziua si ora ... :|

nsl.cartman 06-07-08 17:02

NoSpeedLimit prezent

nt98adu 06-07-08 19:07

Interesant, ma bag si eu ca's in concediu:lol:

Andrey_FL 06-07-08 19:49

Quote:

Originally Posted by nsl.cartman (Post 1631618)
NoSpeedLimit prezent

NSL prezent si la Onesti pe 19?????:?::?:

nsl.cartman 06-07-08 23:30

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 1631797)
NSL prezent si la Onesti pe 19?????:?::?:

evident ;)

buddy_lexx 07-07-08 00:16

data ca data...dar ora e jale .... :| nu promitem nimic!

nsl.cartman 08-07-08 00:43

sincer sa va spun nu stiu cine a organizat toata treaba cu filmarea si etc da o iesit nashpa...nu tu loc de desfasurare...poate un burn un cerc (unii erau pregatiti pt asta...si aici ma refer la NSL)...etc...si cel mai mult m`a deranjat urmatoarea:

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1631242)
[COLOR="Red"]Fac apel pe aceasta cale la toti cei pasionati de tuning sa fie prezenti la ora 16:00 in strand![COLOR]

pasionati de tuning sunt si aia cu dacii, trabant sau oricare masina stock...daca nu are lumea bani sa isi faca masinile sau sa isi ia altele mai noi si mai frumoase asta nu inseamna ca nu e pasionat si gata hai sa`i ignoram. sincer sa`ti spun mi`a pikat nashpa cand mi`ai zis ca sa`i scot pe toti afara din parcare si sa lasam doar masinile reprezentatie...pt NSL toate sunt reprezentative...kit ca e dacie sau e BMW :| si pe langa asta am si mai tras de lume sa vina in numar cat mai mare....sa lase serviciu, sa isi faca timp si etc :|

in fine...in viitorul cel mai apropiat o sa organizam si noi o filmare la care eu personal o sa ma asigur ca vor fi filmate si masinile modificate dar si alea stock...dacii, bmw`uri sau ce`o mai fi....si sa se respecte ideea cu comunitatea si cu pasionatii de tuning...indiferent de grupare :!:

VaLeX 08-07-08 01:09

Quote:

Originally Posted by nsl.cartman (Post 1633968)
pasionati de tuning sunt si aia cu dacii, trabant sau oricare masina stock...daca nu are lumea bani sa isi faca masinile sau sa isi ia altele mai noi si mai frumoase asta nu inseamna ca nu e pasionat si gata hai sa`i ignoram. sincer sa`ti spun mi`a pikat nashpa cand mi`ai zis ca sa`i scot pe toti afara din parcare si sa lasam doar masinile reprezentatie...pt NSL toate sunt reprezentative...kit ca e dacie sau e BMW :| si pe langa asta am si mai tras de lume sa vina in numar cat mai mare....sa lase serviciu, sa isi faca timp si etc :|

in fine...in viitorul cel mai apropiat o sa organizam si noi o filmare la care eu personal o sa ma asigur ca vor fi filmate si masinile modificate dar si alea stock...dacii, bmw`uri sau ce`o mai fi....si sa se respecte ideea cu comunitatea si cu pasionatii de tuning...indiferent de grupare :!:

nu stiu ce a fost , cum a fost la strand , insa eu iti dau 100% dreptate in ceea ce ai zis

tot respectu' pentru Cartman si mentalitatea asta din partea mea !

ByAlin 08-07-08 02:31

Quote:

Originally Posted by nsl.cartman (Post 1633968)
sincer sa va spun nu stiu cine a organizat toata treaba cu filmarea si etc da o iesit nashpa...nu tu loc de desfasurare...poate un burn un cerc (unii erau pregatiti pt asta...si aici ma refer la NSL)...etc...si cel mai mult m`a deranjat urmatoarea:

eu am organizat............ si ?..............................................nu toate ies cum vrei
esti sigur ca mie imi convine in totalitate filmarile?

All times are GMT +2. The time now is 06:30.

- Copyright 2026 4Tuning