![]() |
ajung 90 cp ca ai cuplu bun si un tdi bun trage bine si cu acei cai.
:) faina masinuta, foarte spatioasa, sa te bucuri de ea. Quote:
Ii punem ventile personalizate? Dar apoi poate nu le mai putem demonta, ca am pe ford din metal si numai cu flexul ies alea. :) |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Salut Silvian si aici ... ma bucur ca ti-ai facut intrarea si aici ... sper sa gasesti si aici ce ai nevoie ;) si nu numai :D ...
|
Salutare numele meu e Steli sunt din Hunedoara si mi-am cumparat un opel kadett motor 16 GSi si am ceva probleme la el cand am cumparato era vb de directie dar de fapt ar fi lonjeronul si am inteles ca trebuie sudat ceva si chear nu cunosc pe nimeni care lucra bine si ieftin imi recomandati ceva va rog ... pe urma vreau sa o duc sa i fac directia si incet incet vreau sa o fac asa cum imi doresc am infintat o poveste despre masinuta asta care urmeaza cu poze si rezultate poate daca sunteti uniti cum am citit si ajutati primesc si eu ajutor din partea voastra va multumesc o sa vin si cu poze in curand atat cu masinutza cat si cu mine RE!
|
e cam complicat cu sudaturi pe acolo si nu multi se baga, dar acum pentru inceput merge si asa. vezi in centrul vechi, la niste garaje. acolo la casa aia de intri prin poarta este un sudor destul de bun.
|
Quote:
|
bboy_steli e id meu de messenger hai sa vb pe mess te rog RE!
|
Salut la toata lumea!
3 Attachment(s)
Ma numesc Radu, am 24 de ani, sunt din Deva si detin un BMW 320d e46 facelift din 2001. Conduc de pe la 12 ani.....(ilegal) si de la 18 ani(legal). Imi place orice are legatura cu masinile....tuning, intruniri, curse, etc. Ma bucur ca avem si noi un grup local 4tuning. Numai bine la toata lumea!!
|
Bine ai venit:D
|
Re: Salut la toata lumea!
Quote:
|
Re: Salut la toata lumea!
Quote:
|
3 Attachment(s)
hmm my car ford fiesta mk5 1.3 75 calutzi ...
|
Quote:
Quote:
|
Bun venit celor noi... faine masinute!!
|
Bun venit celor noi...drum intins..:D
|