![]() |
|
re: Club Ford Capri
am ratat MK III la 400 Europeni..+ piese...:cry: :cry:
dar descoperit Granada MK I 2.3 V6..sper sa sune omu'...la numerele din biletzelul meu :oops: :lol: :lol: :lol: |
... nimic nou la mine. Sa vedem saptamana viitoare. Poate am norocul atunci sa postez masina cu motorul functionand pe ea:???:
|
ce ulei este recomandat la motor ? am fost la magazin si au fost mai multe pareri...sintetic ..semisintetic....etc.voi ce folositi ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mi-am dat seama ca eu nu am postat nici o poza cu "bestia" ... asa ca m-am gandit sa va arat cum era acu o luna cand am luat-o. Porcariile alea de scrisuri ( tag-uri ) de p portiera si geam s-au luat cu un pic de benzina ... oricum n-ar fi contat prea mult , pt ca masina trebuie revopsita.
Momentan masina e la un atelier de tinichigerie, dar nu s-a apucat nimeni de ea inca, pt ca tot sper sa gasesc niste aripi in stare mai buna... |
trib....curiozitatea >>> cu cat ai luat masina asta ?
|
Trib, mult succes cu restaurarea si nervi puternici, ca o sa ai nevoie!
O sugestie: sableaz-o unde are rugina si cauta un tinichigiu batran. Astia-ti pot face din tabla adaugiri la piesele afectate de rugina. Ca sa gasesti piese bune .... nu vreau sa te descurajez, dar sansele sunt mici. Totusi, masinile astea au o varsta, iar elemente noi, de after market, cam greu. |
in jur de 500 E am dat pe ea ( vi se pare mult / putin ? )... cat despre piese, se gasesc numai bani sa ai ;) tinichigiu am cu experienta , stie ce trebuie sa faca in astfel de cazuri. De vopsitor duc inca lipsa... imi trebuie cineva care sa stie sa lucreze cu vopsea perlata/cameleon si sa stie cate straturi sa aplice de vopsea/ lac...etc. Dar nu sunt inca la stadiul ala cu ea, asa ca nu e graba...
ps: uite aici piese originale cate vrei si noi : http://www.oldcars.de/shop/index_en....martic&exact=1 |
felicitari ptr. masina. ai sa mergi pe original sau pe ceva modificari?
|
Quote:
|
Am un Ford Capri de vanzare,nr. noi,MK2,ieftin!
|
Quote:
|
frumos e la napoli.....20 grade. cu soare .......duminica ma duc la plaja. cica o sa fie cald
|
2 Attachment(s)
trib, astea sunt jantele de care-ti povesteam. Sunt 4X105, nu 5X105.
|
unde se gasesc(in afara de SUA)..si cat coasta domnu' ?? :D:D:D
P.S. ce latime/diametru au? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning