![]() |
|
Re: Focsani
diferenta intre ele e ca numerele nu coincid ,si ca are vreo 192 de ponei
|
192....unde ai facut testu ca vreau si eu sa vad cati 90 mai am ???
|
Quote:
|
Quote:
|
tek contacteaza.ma telefonic sau da.mi un buzz ti.am gasit suspensia completa de e36 coupe...
|
1.2 16v editie GT cu soft rabanne :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
mda.....mai incercati.....macar am o masina intrega;)
|
aaaaaaa......am inteles
gata bai numai ziceti nimic ca omu e singurul care are masina intreaga...dar nu vede ca ii lipseste cozorocul de pe luneta dar asta e...are omu borbet A , vopsea (urata cu soume ,din partea mea) stopuri, toba si AERISIRILE de la ///M.... |
app...era sa uit.....evazarile de pe spate....ma abtin sa nu iti mai zic ceva....te sfatuiesc sa te abtii si tu
|
Quote:
|
imi cer scuze....iarta-ma TDR te rog eu sa nu parasesti clubul si sa te duci la ei...te implor !!!!
|
Stai sa-ti dau o arhiva de mess sa-l vezi pe Sonny cum racoleaza membri :)))) stai 2 sec
|
nu e Sonny daca e aia despre care stiu eu... :-P e Speed4u - Presedintele Lor :-P
|
daca zicea de inferno ne suparam....asta e primul avertisment...si eu dau DOAR un avertisment!!!!!!
|
Speed 4U: eu sunt speed
Speed 4U: presedintele speed4u Speed 4U: sunteti 2 pisici in club Lyl' ?: mai e una cu nbiste dungi pe ea Speed 4U: aha Speed 4U: YTG Speed 4U: aa deci avem 2 Lyl' ?: nu... eu momentan nu fac parte din nici un club. Cu japca ba nene:))) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning