![]() |
Re: Diverse Discutii
Pai nu cu ciocanul se roluiesc, ci cu teava.
|
Cu teava ,cu ciocan stiu si eu dar sansa de reusita e destul de mica......probabil o sa reusesc sa indoi/rup ceva pe acolo.
Plus ca mie imi trebuie ceva mai pronuntat, nu doar indoirea buzei acelea, imi trebuie si putin evazat in genul loganului sgm ;)...si asta sigur nu iese cu teava |
Cand mai facem o ieseala? https://www.youtube.com/watch?v=rK0SV1wohhE :lol::lol:
|
Poate weekendu asta ca o sa fie calumea vremea.
|
Ce vremuri erau...clubul offroad la Ciolanu. Acum e cam frig de asa ceva noaptea, dar peste vreo 2 luni...
|
Eu zic ...dupa ce o da iarba putin sa facem o deplasare la ciolanu. Sa mirosim si noi iarba verde si proaspata :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
1 se tine bine 1 a cedat pentru ca vibra foarte mult suportul acela si am impresia ca statea si in tensiune... oricum pentru mine si-a facut treaba ... Multumesc de sfat |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
am si eu 2 probleme si as fi recunoscator daca cineva dintre voi ma va putea ajuta macar cu ceva indicatii..
1 . si eu nevoie de o persoana care sa se priceapa sau macar sa mai aiba ceva habar in FIRE . de curand am schimbat usile la masina . cele vechi nu mai aveau prize, vin firele direct din bord , cele noi au prize asa ca nu ma pricep sa le fac legatura . sau mai bine zis nu vreau sa imi bag nasu sa nu cumva sa stric ceva cum sunt eu obisnuit:x 2. am refacut barile si am mai chituit o lovitura pe la usile care le-am luat 'noi' am terminat operatiunile de reparatie mai prost stau la nivelul vopsea . sa nu intelegeti gresit am pistol , am vopsitor profesionist , dar nu am compresor . incerc sa termin masina HELP |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
Quote:
|
Cine merge la romexpo pe 13-15 mai? Am inteles ca o sa fie un eveniment auto acolo...
|
Daca e bairam si chefuiala vin daca nu.... NU:lol:
|
Cine are o presa de arcuri si mi-o poate imprumuta pentru o zi doua?
|
Cine sudeaza plastic in buzau? Mai exact o bara fata la un fiat punto...e putin crapata...
|
la service autocom ..bariera brailei .. (acolo am lipit o bara ) trebui vopsita din nou dupa aceia
unde gasesc si eu un service serios de scutere? ms anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning