![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
poate ma insel dar la unii pasiunea se transforma in manie...e doar tabla ...daca ti-a facut placere sa lucrezi la ea acum nu trebuie sa iti fie mila sa iesi cu ea zi de zi...o viata ai..daca nu te bucuri de un lucru de ce il mai faci...
|
eu nu vad nici o poza cu fetele de usi:oops:
|
am pus toate pozele pe prima pagina...
|
Quote:
|
masina arata foarte bine,da la interior mai ai mult de munca,sper ca interiorul sa arate la fel ca exteriorul...adik fff bine.......RESPECT!!!!!!!!!
|
si asta e Tau al nostru si lea rupt gura la toti fiindca nau ce sa-i faca bravo taurasule felicitarile mele numai respect pentru tine
|
9 Attachment(s)
multumesc pt sustinere....:lol:
ne vedem la 4tuning days la metro... poze la fetzele de usi in lucru.... |
cred k merita premiul de cea mai frumoasa berlina din romania
|
Quote:
|
acum lucrez la asta... luni sunt gata! saptamana viitoare o sa fac poze pt o revista si cred ca le voi face in bulgaria intr-un oras f frumos...
|
wawwwww;.....arata bestial fetzele la usi,si o intrebare cam indiscreta:cam cat ai bagat in ea,asa aproximativ
|
Quote:
|
super tare tau-le au iesit super bine .......poate ma ajuti si pe mine sa imi fac fetzele la golan .......macar cu un sfat;) take care fratioru si scuza-ma ca nu am venit sambata trecuta la garaj dar sincer sa fiu nu mi-am vazut capul de treaba!
|
arata demential pe masina;)
|
Salut! Am si eu cateva intrebari:
1. Ce zic astia de la rar cand vad o masina facuta asa? 2. Dar politia? 3. Poti trece de ITP cu o masina modificata? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning