![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
M-am hotarat vand zonda...ce-mi recomandati pt grip? care vi se pare cea mai buna?
|
hmm mi-am facut zonda si scot sub 7... mi se pare buna sincer..
|
zonda pt grip, zonda pt drag, zonda pt speed, rx7 pt drift, challenger r/t pt wheelie ;)
|
eu joc la grip cu shelby gt500
;) |
Posrche 911 Grip
Supra Drag Viper Speed Rx-7 Drift Sunt la 34%, drift king si drag king. Acum mai merge jocul ca se castiga mai usor banii |
Quote:
|
Quote:
Mai am un GTO din 65 pentru drag , fac pana la 300m wheelie si am scos cel mai bine 8.66 pe 1/4mile ( nu are decat ~550 de cp si ~650Nm) . :P Bafta :Dps Cine-i ryan cooper ??????? |
lol eu cu supra la wheeli fac 1.200 si 7.11 la 1/4 drag :-s
|
Quote:
Pentru VOLKSWAGEN exista GTI Racing Pentru ALFA ROMEO exista Squadra Corse Alfa Romeo Pentru BMW exista BMW M3 Challenge Racing Game Pentru OPEL (inca n-a aparut nimic...), desi mi-as dori sa vad un Astra Bertone, Corsa OPC, un OPEL Vectra A C20LET, Calibra..., sau un Opel Speedster (desi asta a fost in NFS Hot Pursuit 2). -problema este ca niciunul din jocurile enumerate nu este gen NFS. Pentru mai multe genuri de masini exista GT Evolution (super frumos, il recomand) |
bmwul meu a revenit la drag - scoate 7 lejer :) o sa vina si niste poze cu el
la grip am un corvette z06 tunat la drift o corrola parca GT S si la speed un viper |
e ok la ce iti ofera ..dar cam naspa se misca masina ( si nu e de la pc .. in fine ) tot underground 2 ramane in opinia mea cel mai ok !
|
imi spuneti si mie ce setari sa mai fac ca sa scot sub 12 sec cu chevroletul cobalt ...la primu' showdown ..nu pot sa trec cu toate ca am ~440 de cai ....?
|
la tune incearca sa dai la maxim turbo boost si cam adjust
|
WTF !!!!!!!! Am Win XP x64 si nu am Paint :| Am facut 399 m la wheelie :| cu un Pontiac GTO'65 , cam 550 Cp si 650 Nm .
|
merci andrei chiar a mers, am facut 12.04
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning