![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
chestia aia ce pare a fi rugina, nu este rugina, este grund rosu:)...si da totusi ar trebui sa dea o vopsea:D
|
Oricum e nasoala treaba cu sarea aruncata iarna. Se aseaza pe sub masina, pe la aripi si ramane acolo. Bineinteles tabla este atacata, mai ales daca are ceva rugina mai veche....
Eu ziceam asa...preventiv...sa curete si sa vopseasca zona....eventual baga si niste ulei.E bine sa iti iei cateva masuri de siguranta.;) Eu daca nu faceam asa...an de an...masina mea era bucati acum...nu rezista tabla... Capacelele alea fac toti banii...:lol: |
Quote:
Redman, pragurile o sa le fac cand o sa pun motor, atunci am in plan sa antifonez iara compartimentul motor si daca tot fac operatiunea asta o sa ma ocup si de praguri:) teoretic nu trebuia sa le fac pana nu pun pasajele, ca sa fac toata lucrarea atunci, dar decat sa le pierd mai bine lucrez acum in plus:-P In alta oridine de idei, aseara am zis ca o parasesc:twisted: mi-sa spart vasu de expansiune si am ramas ca ultimu prost pe la AFI, noroc ca aveam niste power tape, l-am bandajat si am plecat in forta pana acasa:lol: Azi dimineata am fost la Vali PTM si mi-a dat unu de plastic, l-am spalat(zici ca e nou) si l-am montat, sa vad asta daca se mai sparge:lol: |
Daca nu mai vrei sa bagi bani, un voucher poate te coafeaza mai bine:lol:
|
Quote:
Quote:
|
ceva noutai? cu flansa pt carburatoare cum stai? franele?
|
Quote:
Pentru flanse am gasit pe vineva sa le gaureasca, am gasit si teava ideala pentru ele, intamplarea face ca tevile le-am gasit in garaj:lol: sunt taiate la aceeasi dimensiune si sunt diametru ideal:) dupa gaurirea placilor o sa le duc la sudat Acum am venit de la atelier si radiatorul e gata, sa fac rost de monetar si o sa-l iau si pe el:) am facut rost si de vas de expansiune pentru viitorul proiect:) Intre timp sa vopsit capacu de la culbutori si fuliile, am terminat si suportu de la alternator, mai am sa comand cureaua Progresee sunt dar nu am stat dupa fiecare surub sa postez pe net |
8 Attachment(s)
Si cam asa arata carburatoarele:) ramane de vazut daca le iau sau nu....
|
r6-ele are motorul de 600 cmc, iar r1 are moto de 1000 cmc, oricum carburatoarele sunt ok, astea sunt de 40 daca zici ca sunt de 1000 cmc, iar anul banuiesc ca dupa 2002.
|
dar de ce nu optezi sa pui doua carburatoare dellorto dhla 40 sau weber 36 idf
???? |
Quote:
|
Quote:
|
de fapt recunoaste ca vrei sa fi in ton cu moda.... tu vroiai injectie..huaa!!!!
|
Si dell'orto/weber este "simplu" daca te documentezi un pic, sa nu mai zic de "efectul" vizual si sonor care nu se compara cu nici un alt carb....
Se poate pune injectie monopunct foarte usor, electronica se gaseste la fel de usor.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning