![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
glumeam :oops: dar totusi m-as incumeta sa platesc o cursa, doua trei... cu "316"-le asta "timid" :lol: |
Quote:
nu am de ce sa cer bani pt ca nu ascunde vreo bestie sub capota....:-) |
deci sa se inteleaga bine odata pt totdeauna....bestia NU e sub capota....bestia e......la volan:twisted:...totul vine de la sandalele care ajung in radiator:lol:...sau mai nou....adilashii aia MIKE:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
ce se ascunde sub capota Taxiului !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: el mananca dastea :)) :lol: :lol: ai uitat ca noi suntem VEGETARIENI ??:lol: :lol: :lol: ???: |
Quote:
ai bagat si iepe acolo?:shock: bara-mi sa iasa treaba.....:lol::lol: |
Pai e din ce mam interesat eu pe aici, in uniunea europeana
-xenon = doar daca ai spalatore ptr faruri ,lupe,si se regleaza automat -jante+cauciucuri = doar daca sunt trecute in acte -suspensie sport= trecuta in acte -proecoare aprinse doar daca e ceata -tobe sport =daca depasesti limita normala te arde -bara rigizare intre amortizoare = interzisa daca nu e trecuta in talon |
Quote:
Severi tare astia.La toba sport stiam ca era doar pentru motoare.SI bara de rigidizare chiar nu inteleg de ce ar fi interzisa cand aduce un atu masinii.:shock: |
Mai da cata activitate pe acilea :)) Dai o shaorma Jakale pt ca ai multe views pe thread :))
|
Quote:
Cel putin masinile de spania ce nu au trecute toate modificarile in talon nu trec ITV=ITP nici in visurile lor. Masinile vechii sunt pastrate in garaj le scot SAMBATA,DUMINICA se plimba pana la MOLL inapoi si gata |
uite ce am gasit eu pe net....stiu sigur ca erati la buc la locul nostru
https://www.youtube.com/watch?v=UHkxL...eature=related caterinca:)))) |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahaha eu chiar credeam ca se dau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
in spate era loc...in spatele cameramanului mai ai 3 boscheti pana in garla:)))))
|
Quote:
Voi erati stapani si acum 8 ani cand se strangea lumea acolo sa faca haos, NU?! Voi de cand ati aflat de boschetii aia, de 8 saptamani ?! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning