![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
3 Attachment(s)
NoLimitsDesign....
Acum stau si ma uit la ele, si nu imi plac .. uite ..am stat sa fac o alta masina ..mie mi se pare e ca mai reusita ...nu stiu ..acum .. astept comentarii ..:) |
2 Attachment(s)
Nissan Skyline:arrow:
|
ffrumos ..Bravo
|
2 Attachment(s)
Imi pare rau petnru dublu post..dar nu a mai postat nimeni ..si na ..
Am si eu un GOLFULETz |
2 Attachment(s)
am si eu 2 masini
|
2 Attachment(s)
Buick-ul de la challenges:D-->
|
Mai facem greseli de incepator?
1.Ai decupat din bg. 2.Eu nu stiu ce ai vrut sa faci cu farurile alea sincer ,asta faceam la gradu de incepator,un search pe google gaseai o masina cu faruri negre.Oricum succes in battle. |
2 Attachment(s)
Prima incercare de rat...:D
|
Frumoasa lucrare.Parca X-ul de pe farul drapta(cum privim poza) nu pare real, acum depinde este doar parerea mea.Foarte tare "Rust is not a crime" 8).
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
nu ai dat forma corecta aripilor..si pragu e neterminat..da e o incercare buna |
2 Attachment(s)
F10 ///M5 Replica
|
4 Attachment(s)
Sunt si eu nou venit.Si doar ce m-am apucat de photoshop de vreo saptamana si am reusit sa fac doua masini:un Logan(mi-a luat maxim o zi sa il fac) si o Skoda (mi-a luat cam restu' timpului).Si as vrea sa stiu parerea voastra.
Skoda cu body kit (poza 3) nu a iesit prea bine deoarece nu stiu cum sa imbin doua nouante diferite este greu,cel putin la mine imi arata o culoare falsa. PS: Nu stiu cum sa fac efectul de luciu de umbra il stiu doar de pe sub masina,etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning