![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Uitasem sa prezint primul meu brush, sau mai bine zis incercare de brush, dupa cum observati nu a iesit prea bine dar este prima incercare.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu este nicio problema iti multmesc foarte mult pentru ajutorul acordat.
|
2 Attachment(s)
Golf IV nu e nustiu ce dar mi-e imi place cum o iesit...
Clean Attachment 2029546 Attachment 2029547 |
E golf V, cred ca ar fi aratat mai bine daca lasai stopurile rosii, asa e prea intunecat spatele.In rest este destul de bine pentru un incepator.Continua sa lucrezi daca vrei sa avansezi ;).
|
5 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2029676 Attachment 2029677 Attachment 2029678 Attachment 2029679 Attachment 2029680 |
A 2a poza e super :> Bv :>
Revin: VA ROG DIN TOATA INIMA SA MA AJUTATI ..AM STERS DIN GRESEALA DE LA PHOTOSHOP ... " HISTORY" AIA DE ITI ARATA CE AI FACUT SI PUTEAI SA STERGI ...CUM O READUC ?! VA ROG SA MA AJUTATI : X multumesc anticipat |
Quote:
|
2 Attachment(s)
AM reusit sa il fac ...dar nu numai asta ..ci si o masinuta ...:> Astept pareri :P
|
Quote:
se vede urat cum ai scos semnalizarea pe stanga,si ai tras vopsea pe semnalizarea din aripa fata:)cam atat ce am observat eu:) |
scz de off ... zoca vezi ca la rubrica intrebari si raspunsuri ai niste tutoriale foarte bune pt masini albe/negre ti le recomand ca ies mult mai bn,iar daca faci o masina neagra adaugai reflexii sau accentueaza-le pe cele care sunt deja pe masina
DbR nu e rau pt incepu grija mare la capota aia ca ai linia cam blury Succes in continuare all!:D |
2 Attachment(s)
Prieteni...2 masini intr-o seara... Pareri :X va rog ..Am scricat-o cu semnalizarea..dar se repara ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
De mult nu am mai postat aici, asa ca vin cu primul meu brush. Cum sunt la inceput, astept cat mai multe sugestii, dar stiu ca voi vedeti greseli/detalii pe care eu inca nu le vad
|
Quote:
referitor la brush: -adauga-i noise -liniile acelea cu alb nu sunt asa vizibile peste tot(ma refer la zonele mai intunecate)deci trb sa umblii la opacitate -incearca sa adaugi niste reflexii :D felicitari pt idee oricum e prea tare :| |
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning