![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Arata bine golfu,dar bara parca ar fi din sticla.Sunt prea puternice reflexiile.Imi plac farurile si dunga rosie de pe grila.
|
Quote:
dar , vezi ca masina e gri si in balta ai refs'uri galbene ,atentie la detalii.. spor ! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
ce ziceti am facut bine angel eyes-ul???
|
2 Attachment(s)
Revin cu o lucrare ce in ochii mei este mai buna deca M3-ul.Deocamdata nu prea imi sta in putere sa fac toate modificarile pe care as vrea dar poate cu timpul...Astept pareri bune/rele nu conteaza.As fi foarte recunoscator daca cineva mi-ar trimite prin pm un tutorial de brush al caroseriei deoarece eu nu am gasit.
|
Esti criminal cu rotile alea,masina e in MISCARE!si tu ai pus jante statice.
|
Da in legatura cu asta, am uitat sa mentionez ca initial am vrut sa schimb bg dar din cauza reflexiilor si a lipsei mele de pricepere nu puteam sa fac asta pentru ca ar fi ramas reflexiile.
|
Ai fi putut sa cauti un bg similar
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
misto rau golful......felicitari simpla si de efect....
|
super tare golfuletu. mai asteptam lucrari de la tine..
|
Foarte tare golful, felicitari !
|
2 Attachment(s)
A doua incercare de bodykit, ceva mai reusita cred eu decat M3-ul.Stiu ca imi lipseste experienta si acest lucru se vede in lucrare dar pana acum eu cred ca este cea mai buna lucrare a mea, sper sa fiti de aceeasi parere.Va las sa analizati si sa imi lasati critici oricat de rele atata timp cat voi invata din ele.
|
2 Attachment(s)
niste pareri va rog...ms:D
|
salut cine imi spune si mie ce programe folositi voi scz daka nu aiki tr lasat topicu
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning