Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

tng 18-12-06 19:55

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 666208)
comentatzi plz...:D:D

culori ireale, selectii proaste :D
mai multa atentie

patriotu90 18-12-06 20:03

Leul ... ai riudcat usa aia si nu se mai vede interioru (volan, oglinda, bordu) ...
RA_2fast4u ... la civic ... la gura centrala a spoilerului in partea mai apropiata plasa ajunge pana jos ... iar in departare buza park se prelungeste peste plasa ... la subaru nu ai greseli ... dar mie unu nu-mi place plasa aia ...
big_ballz ... aceeasi janta si pe fata si pe spate ... nu ai discuri de frana ... unde ai prelungit caroseria peste stop "linia masinii" e stramba ... stalpii geamurilor vopsiti sunt blurry ...

Reme 18-12-06 23:36

@ N1ghtG3o - 1.ireala la culoare
2.angel eyes ireal
3.spoilerul spate e urat asa marit
4.eleron ciudat
5.neon ireal
6.intercooler stramb
@Wlady - 1.ce sunt puncterle de pe faruri?
2. vopsea un pic ireala
3.prize de aer strambe
4.jante plate
5.corbunul e bine realizat ;)
@Big_ballz - 1.culoare stridenta
2.jantele vin bine ;)
3. nu da bine vinylul
@Leul - 1. ideea e misto ;)
2.carbonul e bun ;)
3.jante plate
4*****isul e ireal
5.ploape ireale
6.neoane ireale
@ra2 - 1.grila naspa la subaru
2.ce e chestia de pe capota carbon sau vopsea?
3.putin tuning la subaru
4.poate nu trebuia acoperita grila la civic
5.ambele arata bine, dar mai bine civic-ul ;)

PointMaster 18-12-06 23:47

Reme ai inceput concursul de a strange cat mai multe posturi in cel mai scurt timp ? :lol:

wlady 19-12-06 12:08

2 Attachment(s)
Dodge magnum ! Ceva west coast ... iarasi ! Am facut un body mai mare ... jante etc ...

Reme 19-12-06 14:47

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 666648)
Reme ai inceput concursul de a strange cat mai multe posturi in cel mai scurt timp ? :lol:

ce ai mah, am comentat la masinile astea, uita-te sa vezi ca nu am mai postat de mult ;)

Reme 19-12-06 14:48

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 667063)
Dodge magnum ! Ceva west coast ... iarasi ! Am facut un body mai mare ... jante etc ...

nitzel cam blurry masina ;)

Leul 19-12-06 20:58

2 Attachment(s)
o astra ... dupa o serie de veyron .... :D

Most_Wanted 19-12-06 21:16

leule .....scz dar e VARZA la absolut tot ...culoarea ...neoane ...bari praguri jante ....scz dar nu vreau sa te superi sau sa crezi ca te ioau prea tare .....

PointMaster 19-12-06 23:00

leule pe langa ce a zis MW, daca-ti place asa mult NFS Carbon iti pot da niste site-uri unde poti lucra in photoshop masini din joc, parerea mea este ca exagerezi cu NFS-ul

The game 20-12-06 00:39

2 Attachment(s)
Cred Ca Am Facut Aproape Bne Bne :D

PointMaster 20-12-06 00:44

crezi prost :lol: uite si tu ce culoare are, zici ca e luata din desene animate........ ai selectii strambe, plasa ireala...farul din stanga e total aiurea (foarte stramb) ....mai lucreaza si te vei perfectiona :)

The game 20-12-06 00:48

Pai Nu Am Mai Fost De Mult Pe Forum Si Am Cam Uitat :)
Dar O Sa Ma Perfectionez :D

Leul 20-12-06 20:48

2 Attachment(s)
This is the new navara 4x4 L3uL tuning !

Under VT 20-12-06 21:00

2 Attachment(s)
sal...un mazda 323 astept comentariile voastre

69WRX 20-12-06 22:09

2 Attachment(s)
dupa vreo 3 sapt in care photoshopu a fost suparat pe mn(acu ne-am impacat) am revenit si io cu ...my latest chop
ps: sper sa va placa..nu e mult tuning dar am incercat sa acord cat mai multa atentie detaliilor..da era chiar urata inainte..

Ace Axel 20-12-06 22:58

@leul - neon ireal, jantele arata un pic ciudat, pleoapa ireala.
@under - motorul plat, trebuia sa prelungesti umbra la masina... arata k si cum pluteste
@dj - roata spate blurry

69WRX 20-12-06 23:36

intradevar roata spate a iesit urat rau..peace

Reme 20-12-06 23:50

@ dj-ul - arata bine, dar roata spate e cam naspa, simplu & frumos ;)
@ leul - Navara: jante prea luminate, neon ireal, bull barul e cam prea tare la contrast (dar merge)
@ leul - Astra: nu imi place deloc, e naspa dupa parerea mea, jante strambe si prea luminate + blurry, culoare ireala, neon ireal
@ undervt - se vede ca ai schimbat piese de pe ea pt ca ai uitat ceva importanta care dau senzatia de real, umbrele!!!!!, farurile alea stau cam in aer asa cu toate ca e capota transparenta, jantele sunt vopsite si par si strambe si plate, culoarea de pe elementele de tuning de ex. pragul nu e aceeasi cu cea de pe masina
@ the game - ideea e buna, imbinarile sunt bune, culoarea e de KK, trebuia lasata -> suspensii joase, nu trebuia masca la faruri ca la cel din stanga e ireala si da total aiurea, in rest OK

Manson 21-12-06 07:41

la tine dj este problema cu roata spate si in rest nu vad nimik.....doar ffff putin tuning.....la under vt...roata plata pe spate...putin blurry spatele motoru cam blurry si km atat...misto ideea

Leul 21-12-06 08:57

2 Attachment(s)
Golfu unui amik ! Mi-a spus sa-l fac simplu ... ce ziceti ? 8)

69WRX 21-12-06 10:45

janta ai taiat-o urat rau de tot... si are si contrastu cam mare...numai selecta roata cu lassou ca nu iese bine..fa o selectie cu chestia aia rotunda de desupra la lassou si pe urma dai select > transform selection si o asezi cum trebuie pe roata..o sa vezi ca iese mai bine...
la golfu meu nu am avut jante de unde sa iau ca am sters din material ptr tuning da oricum o sa caut sa schimb jantele ;) bafta

Ace Axel 21-12-06 11:44

arata tare ciudat golful ala... puteai sa il cobori si tu totusi ... sa ii scoti sigla, sa ii faci aerisile mai k lumea...

Reme 21-12-06 12:04

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 669666)
Golfu unui amik ! Mi-a spus sa-l fac simplu ... ce ziceti ? 8)

janta ai taiat-o cam prost, sa iti dau un sfat incearca asa: ia lasso-ul pune la 2 px si decupeaza, dar nu conturukl jantei ci un pic de pe cauciuc si cred ca o sa dea mai bine ;), poza e de calitate slaba

ruver 21-12-06 12:49

duar cam....decupazu putin zis si inafara de capota,jante si culoare.... mai nimica fact a si mica aierisire le la roata... nu stiu daca vroiai sa faci ceva puteai sa lucrezi ma finutz

69WRX 21-12-06 14:07

1 Attachment(s)
parca arata mai bine asa ? au era mai bn fara carbon pe capota ?

Leul 21-12-06 14:54

2 Attachment(s)
Cadillak STS !

69WRX 21-12-06 15:05

jantele sunt aiurea rau, aia pe fata blur, aia pe spate...si mai aiurea..nici macar asezata bn nu e, usa aia zici ca e prinsa cu sarma..si e si aia blur...proiectoarele ireale eleronu taiat stramb si pus aiurea..in rest e bine =))

PointMaster 21-12-06 15:29

Leul* yo nu inteleg de ce toti incepatorii ca tine se apuca sa faca exact lucrurile grele, cum ar fi usa deschisa sau faruri aprinse (real).....yo zic sa incepi doar prin coborarea masinii, schimbarea jantelor, o folie pe geamuri si alta culoare pe masina, si abia dupa ce stapanesti bine de tot chestiile astea sa te arunci la spoilere , praguri...s.a.m.d.

ra2 21-12-06 15:29

jantele sunt puse prost
niste umbre ciudate pe sub spoiler pe acolo
si ce reprezinta chestia aia mov care tine usa?:-s
spoileru nu are prelungire prin luneta....

Reme 21-12-06 15:55

DJ-ul - golf - better ;) dar ia scoate-i carbonul de poe oglinda sa vedem poate e mai misto fara el si fa oglinda crom ;)
Leul - sts - janta blurry pe fata si prea luminata pe spate, capota e carbon, dc da nu ti-a reusit la fel ca deschiderea usii e la fel de ireala

69WRX 21-12-06 16:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Reme (Post 670193)
DJ-ul - golf - better ;) dar ia scoate-i carbonul de poe oglinda sa vedem poate e mai misto fara el si fa oglinda crom ;)
Leul - sts - janta blurry pe fata si prea luminata pe spate, capota e carbon, dc da nu ti-a reusit la fel ca deschiderea usii e la fel de ireala

am incercat sa o fac crom dar nu mi-a iesit...

Leul 21-12-06 18:00

2 Attachment(s)
Dacia Solentza ... L3uL Tuning !

Most_Wanted 21-12-06 18:05

jantele se vad ca nsite foi....neanele ..nu se vad delco cum trebuie .....mai bine nuu ii aprineai luminile ....

Leul 21-12-06 18:11

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 670151)
Leul* yo nu inteleg de ce toti incepatorii ca tine se apuca sa faca exact lucrurile grele, cum ar fi usa deschisa sau faruri aprinse (real).....yo zic sa incepi doar prin coborarea masinii, schimbarea jantelor, o folie pe geamuri si alta culoare pe masina, si abia dupa ce stapanesti bine de tot chestiile astea sa te arunci la spoilere , praguri...s.a.m.d.

Nu-s incepator , lucrez pe un laptop si are monitoru probleme cu contrastul ... treb sa imi cumpar unu normal ... Lucrez cu Photoshopu' de 3 ani , la faza cu usa mai am de invatat ... si fiecare tuneaza masina cum vrea ... incepe cu ce vrea ... ;)

Leul 21-12-06 18:14

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 670342)
jantele se vad ca nsite foi....neanele ..nu se vad delco cum trebuie .....mai bine nuu ii aprineai luminile ....

kum ca niste foi ? nu inteleg ?! Nus plate ...

Most_Wanted 21-12-06 18:25

adica nu se vad cum trebuie ....nu si-au luat forma ....

PointMaster 21-12-06 19:23

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 670353)
Nu-s incepator , lucrez pe un laptop si are monitoru probleme cu contrastul ... treb sa imi cumpar unu normal ... Lucrez cu Photoshopu' de 3 ani , la faza cu usa mai am de invatat ... si fiecare tuneaza masina cum vrea ... incepe cu ce vrea ... ;)

- tu zici ca nu esti incepator, dar lucrarile tale te contrazic rau de tot
- hai sa nu dam vina pe monitor
- daca lucrezi de 3 ani cu Photoshop sa stii ca nu se vede, poate te pricepi la altceva in Photoshop ca la VT sigur nu te pricepi
- "fiecare tuneaza masin cum vrea ... incepe cu ce vrea", da asa, eu incercam doar sa-ti dau niste sfaturi, faci cum crezi

Leul 21-12-06 20:02

2 Attachment(s)
Opel Astra ! Pragu nu prea imi place ce fel a iesit ,dar fie ...

Manson 21-12-06 20:55

leul fa si tu mai putine masini si acorda mai mult timp detaliilor...ai facut 4 masini in timpu zileai de azi......:|

All times are GMT +2. The time now is 06:03.

- Copyright 2026 4Tuning