Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

PH86MIN 27-02-07 20:49

Re: Diverse discutii

pfff,imi pare rau k nu mi mere cablu d la tel k sa pun poza cu masina :))))

eko_X_cite_069 27-02-07 21:34

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 774442)
pfff,imi pare rau k nu mi mere cablu d la tel k sa pun poza cu masina :))))

ce tel ai ...iti vand eu blue dak vrei 400 heste eftin frate si bun k deabia l-am folosit

eko_X_cite_069 27-02-07 21:38

[QUOTE=platon911;774255]poi ar fi:
Examenu Psihologic ( asta iti trebuie prima data la mana) k sa te inscrii
1.Cazieru ( la care stai vreo 14 zile dar dak dai 50mi il iei in 3 zile)
2.Taxa de permis ( e de 50mi la trezorerie) si niste timbre park da iti zice secretara de la sc de sof.
3.Taxa de examinare auto (asta nush dak e)
3.Adeverinta de studii de la scoala ( mie nu mi-a cerut)
4.Fisa medicala ( e si asta vreo 1mil eu am facuto la mediurg k scapi intr-o zi)
5.Copie dupa buletin
6.Poze permis impreuna cu forumularu kre il primesti knd faci pozele7.Anexa kestionar minim 20 puncte( mie mi-a cerut 21)
8.Formularu de la scoala de soferi de care se ocupa secretara (semnaturi bla,bla.....)
9.Dosar cu sina ( e 5mi)

cam asa ceva.....

platon911 27-02-07 21:46

iti trebuie timbru fiscal de 1ron ptr cazier

eko_X_cite_069 27-02-07 21:51

da oricum iti da secretara de la sc de soferi o lista cu tot ce iti trebuie la dosar... ;)

PH86MIN 27-02-07 21:54

ms eko dar nu am nevoie,cred k din windows este k el merge bn dar decand am instalat alt windows imi face figuri :(

eko_X_cite_069 27-02-07 21:59

pei cauta un windows bun fara "bug-uri" k si eu am gasit greu unu bun...si porma dai update-uri mai des.

PH86MIN 27-02-07 22:38

pai am luat un xp d 4 gb (era pe un dvd) iar pe hdd ocupa 7 gb :O ,baieti,am dat d alt torrent cu taxi 4,pb e k la commenturi e scris in franceza,si nu ma pricep,dak are cineva cunostinte va rog sa mi spuneti dak torrentul e bun sau e fake,uite si linkul :http://www.torrentz.com/cc3d4bcff899...d7ec28de240a8f

tng 27-02-07 22:44

daca il descarca careva taxi4 .... sa ne faca si noua 1 cd acolo .. :-)
poate ne strangem undeva sa-l vedem mai multi asa, intr-un week`end

shantzu 27-02-07 23:51

deci acum am venit din orash ,sunt excitat :lol:
am mers cu VR6-le , m-am indragostit ,e avion masina , e superba .....:oops: de la 3500 in sus e rupere .... :shock:
nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie peste ceva timp :rolleyes2

Aadryan 27-02-07 23:54

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 774651)
pai am luat un xp d 4 gb (era pe un dvd) iar pe hdd ocupa 7 gb :O ,baieti,am dat d alt torrent cu taxi 4,pb e k la commenturi e scris in franceza,si nu ma pricep,dak are cineva cunostinte va rog sa mi spuneti dak torrentul e bun sau e fake,uite si linkul :http://www.torrentz.com/cc3d4bcff899...d7ec28de240a8f

Cred ca e acelasi de pe care mi-am luat si eu teapa........este trailerul bagat de nu stiu cate ori pentru a totaliza o ora si ceva...........Daca scrie French 2007 nu te mai chinui ca e teapa

tng 28-02-07 00:03

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 774750)
deci acum am venit din orash ,sunt excitat :lol:
am mers cu VR6-le , m-am indragostit ,e avion masina , e superba .....:oops: de la 3500 in sus e rupere .... :shock:
nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie peste ceva timp :rolleyes2

e la EL colega? .. l-a luat?

shantzu 28-02-07 00:04

Quote:

Originally Posted by tng (Post 774758)
e la EL colega? .. l-a luat?

dap.... VR6-le e printre noi acum :D
sau facutdeja planuri cu sa inceapa sa faca la masina .... nah a fost si Nebunu' pe acolo ;)

tng 28-02-07 00:05

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 774759)
dap.... VR6-le e printre noi acum :D

unde ??? ma tot uit pe langa mine si nu-i :| :sad:

DONU' 28-02-07 01:46

Da. De astazi ma vedeti pe strazi cu VR6-le.
Urmeaza sa-l aduc pe linia de plutire, sa-l refac si estetic...
E mult de munca, banii sunt putini, dar sper sa reusesc incetisor.
Nu degeaba l-am cumparat.
Imi place mult Vento-ul, oftez dupa Vectra fiindca a fost masina mea preferata si tzin mult la ea, am muncit mult pentru ea si a meritat sa fie readusa la viatza.
Asa si VR6-le ar fi pacat sa ajunga la fiare vechi.
Merita sa-l readuc la viatza si cred ca voi reusi.

bogdan_wrc 28-02-07 09:06

iti tinem pumnii... sigur va iesi frumos. las ce a fost pt vectra vei uita curand dupa cateva luni cu vento. daca ai nevoie de ajutor, vezi ca baieztii de pe forum vw sunt super unii. si poate vi la intalnirea de la Cheia in aprilie :D senzatia acolo vor fi 2-3 tdi-uri. cateva audiuri si un new S3 care tre sa ajunga zilele astea.. ;)

DONU' 28-02-07 09:14

Daca n-am nicio restanta in ziua cand e intalnirea de la Cheia, vin cu cea mai mare placere
Sa-mi faci si mie o intrare frumoasa pe forum la VW ;)

bogdan_wrc 28-02-07 09:15

care merge la raliu sambata si duminica?
eu 905 ma duc duminica, da rnu mai am locuri ca ma duc cu niste nebuni din Buc

bogdan_wrc 28-02-07 09:16

don, iti fac frate, dar suntem pe arii diferite :D oricum, acum poate mai vii pe la intalnirir VW :)
ps: vezi ca forum ala e mult mai strict ;) mult mai tehnic, mai ales la Gii si GIII

DONU' 28-02-07 09:17

Pleaca maine Mihai cu C20LET, Ciprian cu SFI, SAS-u..., vino pe coltz asta seara si vorbeste cu baietii sau lasa ca aflu eu ora plecarii si daca e, te duci cu ei odata...
Eu nu pot merge ca am examen sambata, si nu vreau restantza...

kraven_4_all 28-02-07 09:30

si ce zici il iei???....yo kred k`l pun pe lista p`asta la dreptul afacerilor..ma uit k la felu` 13 la grilele alea!!!...ai fakut rost de ceva rezolvari bobby`?...yo 1 dak as produce neshte bani m`ash duce cu ei vineri:D

DONU' 28-02-07 09:38

Mah, drept sa-ti spun, n-am avut timp sa ma uit fiindca am fost cu alergatura cu masina si cu munca. O sa vorbesc cu frate-meu sa vad daca le poate rezolva el ca doar a terminat dreptul...
Fa cum crezi..., daca poti si vrei, du-te la raliu..., dar baietii raman peste noapte.

kraven_4_all 28-02-07 09:41

cum mha sa ramana peste noapte??..ciprian zicea aseara k seara sunt inapoi...!!yo asha am inteles de la el....dak e sa ramana peste noapte iti dai seama k n`am ce cauta:D...si orikum...nush dak fac rost de bani...deci nu e totu` batut in cuie...

bogdan_wrc 28-02-07 09:42

pai eu am cu ce ma duce, dar duminica. mai devreme nu pot, oricum merci. ma gandeam ca poate mai vine lume pe acolo, la BV

kraven_4_all 28-02-07 10:55

sambata ei nu pot sa vina k au examen dak nu ma inshel, nebunu cu ciprian:D...mai agitam un pic spiritele p`akolo!:D...

dragos2900 28-02-07 14:32

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 774978)
Sa-mi faci si mie o intrare frumoasa pe forum la VW ;)

Asta inseamna ca parasesti forumul Opel? :sad:

DONU' 28-02-07 14:53

Azi mi-am luat "La revedere" de la ei...
Vezi pe topicul de Intalniri..., pe acolo...

dragos2900 28-02-07 15:18

Cand o sa te spulbere o Vectra turbo sa iti aduci aminte ce mai fug Opelurile! :P :lol:

bogdan_wrc 28-02-07 15:21

vb de turbo cu turbo? sau de V6 cu V6? cand o sa-l spulbere un vectra cu V6.... atunci vedem cine de cine ii e dor? ok? :D

shantzu 28-02-07 15:22

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 775464)
Cand o sa te spulbere o Vectra turbo sa iti aduci aminte ce mai fug Opelurile! :P :lol:

cand o sa spulbere turboul o sa se gandeasca ca a facut bine ca l-a luat :)

dragos2900 28-02-07 15:24

Nebunilor glumeam si eu ...si eu as fi facut la fel stati linistiti...imi place enorm vento....mult mai mult ca vectra...8)

Skma 28-02-07 18:12

Quote:

cand o sa-l spulbere un vectra cu V6....

Nu fi asa sigur ! Ai mers cu asa ceva?!:D SI referitor la ce ai zis ca Don-u o sa uite repede vectra iti spun ca o masina ca asta nu ai cum sa o uiti !:twisted:

Vectra POWA!

Sa vezi ce-i da rusinica LET_u :lol:

kraven_4_all 28-02-07 18:21

in momentu de fatza da...il manank letu`...dar sa vdm mai inkolo:D

blondu'DOG 01-03-07 07:12

M-a zapacit Sucitu aseara.Shantzu stie la ce ma refer.......Trage pericol Letu' , sa moara Petre......2 cârje cu scârtâituri i-a dat aseara si m-a bagat in boala. Respect pt. sonatu' asta pe care-l cunosc de cand eram la gradinitza si care imi strica constant toate "mashinutzele" de jucarie pe care apuca sa puna mana. De mic era dus cu bidonu' .Sper sa ajunga si VR6 sa traga bine si sa-mi dea senzatii cum mi-a dat LET- u' aseara.Respect si pentru Boby.BAFTA!!!

bogdan_wrc 01-03-07 07:30

da..va ajunge unde sa fie bine, dar nu prea e bine sa comparam cun V6 aspirat cu un motor turbo ;) senzatii diferite...

kraven_4_all 01-03-07 08:42

blondule...no comment....ma km doare si akum putin gatu` de la plekri si skimbari...trage prea periculos let`u....e ...marfa ...!!!akuma dak nu ma inshel ...kt am mers noi cu el blondule...n`a mers cu 2X4??...vreau si o plekre cu 4X4...dar nu pe teren accidentat cum spunea bobby aseara:D!!!

GRS`u...prea marfa mashina...sper sa ajunga si zambilik mea din fatza scarii in starea aia intr`o zi cu soare...sau makr, sper, k FZN`u...imi place mult mashina ...autohtona fakuta ..prea super....

de una bukta Sonata neagra cu folie +DVD:D...nu prea am ce sa comentez...balena pe shosea...abia simti gropile in ea...confort de nu mai zic...si ...foarte putin zgomot la rulare cu viteza.."de croaziera"(180km/h)

Jan Todd, sign off!!

dragos2900 01-03-07 10:16

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 776198)
dar nu prea e bine sa comparam cun V6 aspirat cu un motor turbo ;) senzatii diferite...

Dar un V6 Turbo?Ce senzatie...:dribble:

bogdan_wrc 01-03-07 10:24

da...dar si cat $$..si un prea merita..decat daca bagi masina la ||...

PH86MIN 03-03-07 16:29

baieti,in seara asta va mai strangeti pe la sala??k as vrea sa vin si eu o fuga pe acolo,dak e ceva va rog sa mi spuneti si pe la ora!!!!

shantzu 03-03-07 17:58

pai cred ca o sane strangem....pe la 8-9-10 cam asha :mrhappy: e greu de spus...
nu ai numarul nimanui din comunitate ? sa suni sa vezi unde suntem ..

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning