![]() |
Re: Discutii despre orice!
https://www.youtube.com/watch?v=Qpu-Rvw5bx0
Cand o sa avem si noi :evil_laug:hahano::hahano: asa autostrazi cu 5 benzi pe sens? . |
Quote:
foarte frumos.......si romanii au vise la asa ceva........sincer la cat impozit si cate taxe platim am merita sa avem si noi asa o autostrada...macar sa traverseze tara |
http://www.adevarul.ro/locale/cluj-n...290971009.html
Invitatii am eu la 80 ron/2 persoane , cine vrea sa ma contacteze la nr de tel 0747306229 ..va asigur ca va fi un super party |
spor la vanzari, insa nu inteleg de ce ti-ar da cineva 80 ron pe o invitatie, cand scrie clar in articol ca este gratis daca iti cumperi un pachet de tigari :P
|
Quote:
|
De geanta lui Udrea de 20.000 euro ai uitat. :lol:
|
Quote:
|
Cine mai merge Duminica la Satu Mare??
|
niste feciori pleaca duminica dimineata la ora 8 de la omv-ul de pe independentei, cine vrea sa ni se alature sunt bine veniti. ;)
|
Horatiu ce-i cu tine frate, la telefoane nu mai raspunzi de o luna buna, nici atunci cand te suna lumea sa iti zica "La multi ani!", la mesaje iara nu raspunzi, la PM nici pe atat, te vad in oras cu masina, te uiti la mine si apoi te intorci ca si cum n`ai vazut nimic, pe mess iarasi pauza. Ce se intampla cu tine?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
D-astea faci tu, Schumacher pe Passat?
|
Tu nici macar permis de conducere n`ai si te mai legi de masina lui...:rolleyes2
|
Quote:
|
Chiar asa de greu ii sa apesi pe un buton cu o iconita "receptor verde" ca altcineva sa iti spuna: "La multi ani!"? Da' tot eu-s de vina.
|
Si daca autostrazi cu 5 benzi nu o sa avem macar asa ceva sa avem:
"Īn Singapore s-a deschis cea mai mare piscină suspendată din lume, care a costat 6 miliarde de dolari. Ce poate fi mai frumos decāt să te scalzi la 194 metri īnălţime printre zgārie-norii din Singapore īn cea mai mare piscină din lume? Turiştii cazaţi acum īn hotelul Marina Bay Sands, din Singapore sunt primii care se pot răsfăţa scăldāndu-se īntr-un bazin de 150 de metri lungime, situat la etajul 55." https://www.youtube.com/watch?v=UcLXo...layer_embedded O nuuuuuu...pana si Singapore sunt mai tari decat noi :lalala::inyourfac:lol: incredibil..... :lol: |
poze de la satu mare nu pune nimeni sau ceva filmulete ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
VG30DETT diseara pun eu poze
|
buna ziua am si eu o nelamurire am cumparat un bmw 316 negru din anul 94 o masina superba parerea mea dar problema e ca nu e inregistrata ... :sad: ... vreau sa va intreb si eu sau sa ma indumati i leagatura cu taxa asta de inscriere . am auzit de la baietii ca cica nu imi da euro2 la RAR asa este masina arata bine si pe certificat scrie euro 2. probabil ca trebuie sa dau niste bannuti pe acolo sau nu mai inteleg nimic ce ma sfatuiti:D.
|
un filmulet facut de un membru la comunitati 4 tuning
https://www.youtube.com/watch?v=RIe57j1n6LY |
Quote:
cel mai simplu o lasi cu numerele care le are acum si iti faci itp si asigurare la imprimanta :D nu se prind fraierii astia. si`apoi s`a scumpit si impozitul.. observ ca esti interesat si de fenomenul tuning. modelul tau de bolid are un motor foarte pretabil la modificari, cel mai simplu si ieftin ar fi sa ii pui GPL. ;) PS: iar se supara proprietarii de bmw pe mine :lol: |
nu-i vb de bmw sau un anumit model...morala ii aceeasi: nu-ti lua masina care nu-ti permiti sa ti-o intreti. ce-i asa complicat?
|
Quote:
|
ahahahaha, calmeaza`te nervosule si mai citeste odata. stii ce e aia "ironie"? :lol::lol:
|
Quote:
|
eu acum vorbesc seerios pentru ca sincer diferenta de taxa de la euro2 la euro 1 e mare asa ca va rog frumos care a trecut prin astea cu masina spuneti-mi si mie ce sa fac masina e super buna si nu vreau sa o inscriu pe bulgaria ca am auzit acum ca e grava situatia si acolo.
|
Eu mi-am inmatriculat acuma recent un golf 3 1.9 tdi tot din 94 si la R.A.R mi-a scos-o Euro 2 ( daca vrei sa nu te ia la "puricat" foarte mult, poti sa dai si ceva banuti )... eventual iti platesti si deprecierile daca ai multe dotari si atunci o sa mai scada taxa.
Numai bine ! |
de ce sa dea spaga la bulangiii aia? pana gandim asa, ne meritam soarta.
|
Quote:
|
cum ii invatam, asa-i avem. si ne miram ca intind mana la ghiseu, cand scriu o nenorocita de amenda, etc. si ne plangem ca avem o tara corupta. asa i-am invatat. end of story.
animaldark, nu stiu cum ai luat o masina neinmatriculata si apoi te-ai gandit sa vezi ce norma de poluare are, cat costa, etc. Acum ai 3 variante : spaga la militzieni, o vinzi asa cum e sau o inmatriculezi la euro 1 sau ce euro ai. simplu :-) |
s-au ramai fara ea daca masina e furata de pe undeva sau nu ai toate actele:)
|
fratilor eu chiar vreau masina asta ca imi placeam sa ma duc maine la rar sa fac o verificare poate asa merge ... multumesc frumos de sfaturi ....
|
Quote:
problema ta, in esenta, este una foarte simpla. asculta-l pe bluewmaster si fa-ti acte la imprimanta, inmatriculeaz-o pe bune (adica platesti taxa pt E1 de 3000 de euro sau stiu eu cat e), o faci pt pista/liniute (adica ii pui rollcage, suspensii, motor de M3, etc) si umblii cu ea pe platforma doar la evenimente sau o vinzi pe piese si cu banii castigati iti iei un polo de 1.2 diesel care este foarte usor de inmatriculat, mult mai economic si putin mai lent decat bmw-ul... sau poti iesi intr-o seara cu prietenii in club sa le faci cinste. si o seara de neuitat valoreaza mai mult decat un polo, si mai presus de orice se leaga niste prieteni pe care banii nu le pot cumpara... |
Quote:
|
Quote:
|
asa sunt unii, daca nu pot da un sfat baiatului, fac misto de el. cat despre spaga, bucurati-va ca inca se mai poate, dau un exemplu personal, normal k imi convine sau dau spaga 500 de euro si sa-mi imatriculez masina cu 600 euro decat sa dau 3800 euro taxa.
|
buna din nou daca va place gluma nu am niic impotriva ei doar un lucru va spun daca e sa mio inscriu cu euro2 am sa va anunt
|
ma scuzati... poate am exagerat putin :"> :"> :">
dar ce ma nedumereste pe mine este cum de tocmai pe baia mare ti-ai gasit sa intrebi?!? du-te la tine in oras, gaseste-ti pe acolo pile si du-te la rar si vezi ce poti rezolva. ca nici cu spaga nu e chiar asa de usor... bafta oricum in inmatricularea bemveului |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning