Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

DaNn.ZyX 07-10-09 11:56

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2698748)
Salut as vrea sa imi puneti si mie niste jante negre si o culoare gri-fumuri inchis,mat!
Si orice sugestie de tuning e bine venita
Atasez si pozelede la masina,imi cer scz dar nu am poze cu jantele orice model ales de voi e binevenit,pot avea si insertii rosii,in ce fel doriti voi ms anticipat si sunt sigur k v-a iesi o treaba buna!

:twisted:Attachment 1116975:twisted:

TunerInProgres 07-10-09 12:13

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 2699832)
:twisted:Attachment 1116975:twisted:

Oh da m-ai convins si mai tare sa ii pun jante negre :D desii acum am vaz ceva galben asa ..crek nichelat oricum multumesc frumos mai astept sugestii la toata masina nu numai jante

P.S:TE PRICEPI :D

DaNn.ZyX 07-10-09 22:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2699873)
Oh da m-ai convins si mai tare sa ii pun jante negre :D desii acum am vaz ceva galben asa ..crek nichelat oricum multumesc frumos mai astept sugestii la toata masina nu numai jante

P.S:TE PRICEPI :D

O idee si din spate :D
Attachment 1117922

TunerInProgres 08-10-09 00:58

Oh da cu siguranta pana in vara ii pun folie arataf. 'stil mafiot' :D
Esti un adevarat talent iti multumesc mult
Nu vreau sa fiu aiurea,dar dak se poate sa ii inchizi mult culoarea la caroserie in gri fumuriu?ca si cum ar fi ars vopseaua de pe ea si ar fi ramas asa :D astept cu nerabdare multumesc frumos

DaNn.ZyX 08-10-09 10:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2701942)
Oh da cu siguranta pana in vara ii pun folie arataf. 'stil mafiot' :D
Esti un adevarat talent iti multumesc mult
Nu vreau sa fiu aiurea,dar dak se poate sa ii inchizi mult culoarea la caroserie in gri fumuriu?ca si cum ar fi ars vopseaua de pe ea si ar fi ramas asa :D astept cu nerabdare multumesc frumos

Uite am incercat si gri,dar nu prea inteleg ce vrei sa zici cu gri fumuriu pune si u o poza ca exemplu ceva k nu imi dau seama cum arata :oops::|
Attachment 1118287

semjke 08-10-09 10:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2698748)

mici modificari, sper sa-ti placa.

TunerInProgres 08-10-09 10:19

1 Attachment(s)
uITE AICI O POZA CU CULOAREA sper sa iasa acum hai k astept multumesc din suflet poate mo faci din profil :D:D e vorba de culoarea Gri Carbon nu stiam cum ii zice :P

TunerInProgres 08-10-09 10:26

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2702419)

Semjke jante black polish cu buza...e bestila,demential e :pelvic_th :dance: :peace::dribble: :love:

DaNn.ZyX 08-10-09 10:31

Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2702450)
uITE AICI O POZA CU CULOAREA sper sa iasa acum hai k astept multumesc din suflet poate mo faci din profil :D:D e vorba de culoarea Gri Carbon nu stiam cum ii zice :P

Sorry dar nu imi iese culoarea nu pot sa fac griul ala mat de pe bmw,poate incearca altcineva k mie nu imi iese :|:sad:

TunerInProgres 08-10-09 12:31

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2702419)

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 2702480)
Sorry dar nu imi iese culoarea nu pot sa fac griul ala mat de pe bmw,poate incearca altcineva k mie nu imi iese :|:sad:

da man asteptam poate o face cineva...iti multumesc enorm pt efortul depus esti un devarat 8)ai mare talent man sa il stapanesti sanatos bafta multa

challange29 08-10-09 13:36

se incumeta cineva si la mine ? ( am o poza in pagina anterioara). ms

DaNn.ZyX 08-10-09 14:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by challange29 (Post 2699172)
Inca un mic efort daca se poate ? :) un 15"-16".

O idee+capota&plafon imitatie carbon
P.S: incearca sa gasesti poze cu janta direct pe masina ca sa se vada si discurile k asa se vede aiurea zici k nu are discuri :|
Attachment 1118574

challange29 08-10-09 17:51

1 Attachment(s)
Salut Dan si multumesc, foarte frumoasa lucrarea :) ... Chiar da bine cu carbon dar ma gandeam sa fi coborat cu folia pe bara in jos, ar fi fost mai completa cred :). uite o poza... altceva nu am gasit :(, poate te ajuta la ceva. Poate reusesti sa pui un prag ceva :) cu putin negru in interior , ca as vrea sa pun un spliter la bara din fata si e de culoare neagra. multumesc.

DaNn.ZyX 08-10-09 19:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by challange29 (Post 2703524)
Salut Dan si multumesc, foarte frumoasa lucrarea :) ... Chiar da bine cu carbon dar ma gandeam sa fi coborat cu folia pe bara in jos, ar fi fost mai completa cred :). uite o poza... altceva nu am gasit :(, poate te ajuta la ceva. Poate reusesti sa pui un prag ceva :) cu putin negru in interior , ca as vrea sa pun un spliter la bara din fata si e de culoare neagra. multumesc.

O idee asa cam pe fuga :D:DSper sa-ti placa:P
Attachment 1118838

KTA87 08-10-09 22:14

Eu sper ca tu glumesti....:shock:

Cozmescu-Alin 08-10-09 22:27

Nu mi-o lua in nume rau dar topicul asta a ajuns bataie de joc....eu va inteleg ca vreti sa-i ajutati pe toti dar ce ar fi sa facem o limita de 1 masina /zi? o zi sa lucrezi numa la o masina,sau mai mult timp,dupa ritmul de munca al fiecaruia....

challange29 08-10-09 23:46

no comment. thx anyway.

VaLeX 09-10-09 11:00

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1017771)
REGULAMENTUL TOPICULUI:

Poza/le postate trebuie sa fie:
- minim rezolutie 1024 x 768;
- clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, NU cu telefonul) si nu miscata;
- masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real;
- masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente;
- de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate).

In concluzie, cine vrea sa-si vada masina modificata, poate sa posteze o poza, 2, 3, N pe topicul asta, dar, OBLIGATORIU, masina din poza/e trebuie sa va apartina (voua, sau mamei, tatalui, etc.), nu a vecinului, nu poze luate de pe net, ci masina VOASTRA!

Respectati regulile pentru a fi respectati!

Cum spune si Gabi la sfarsit , " Respectati regulile pentru a fi respectati! "

A ajuns topicul acesta de tot rasul, inainte intram mai des, era mai mare dragul sa vezi lumea fericita dupa ce i se facea VT. Acum masini facute in graba, poze cu telefonul fix , VT de .... aici nu critic intentia, insa eu cred ca e corect ca mai intai sa inveti bazele VT'ului , sau voi experimentati pe masinile oamenilor. Nu cred ca sunt cel mai in masura sa vorbesc despre VT , nici 5% nu sunt capabil sa fac din ce fac unii de pe forum , insa ar trebui sa va ganditi a doua oara inainte sa postati o masina VIRTUAL TUNATA :| .

Nu m-am referit la nimeni in particular, am vorbit in general despre ce am vazut in ultima suta de pg. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, I know, the truth hurts !

pustiu_FUG 09-10-09 13:50

1 Attachment(s)
salut, scuze ca revin din nou:oops:, dar as vrea si eu un wallpapper:lol:

cmdbass 09-10-09 13:52

Incearca aici : https://forum.4tuning.ro/534-editare-...e/page-80.html ;)

pustiu_FUG 09-10-09 13:55

multumesc:)

b3nny 10-10-09 21:59

cine imi schimba si mie fundalul ? ceva mai retro asa :D ... sau ceva underground(grafitti .. ) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1255202341

bodyspeed 10-10-09 22:02

1 Attachment(s)
Un negru mat la maşina de mai jos care vă băgaţi :D
Mulţumesc......

Cozmescu-Alin 10-10-09 22:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2708771)
Un negru mat la maşina de mai jos care vă băgaţi :D
Mulţumesc......

Poftiti domn sef.:lol:

tmkrf 10-10-09 23:09

cine ii schimba si lu benny fundalul ? ceva mai retro asa ... sau ceva underground(grafitti .. ) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1255202341

Gabi# 10-10-09 23:40

1 Attachment(s)
bmw negru mat cat de cat

bodyspeed 11-10-09 17:55

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2708881)
Poftiti domn sef.:lol:

Quote:

Originally Posted by Gabi# (Post 2709024)
bmw negru mat cat de cat

thanks a lot !!!!

challange29 11-10-09 18:44

3 Attachment(s)
Salutare baieti, vreau sa cumpar jantele din poza de mai jos si ar vrea sa`mi fac o idee cum dau pe Fiatul meu. Un ajutor va rog. ms

semjke 11-10-09 23:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by challange29 (Post 2710017)
..jantele din poza de mai jos si as vrea sa`mi fac o idee cum dau pe Fiatul meu.

enjoy. :)

CrazyMan 12-10-09 00:59

1 Attachment(s)
@ bodyspeed ... nu am rezistat sa nu ma joc un pic cu ea ...

RIcKO 12-10-09 19:58

3 Attachment(s)
ma ajutati si pe mine putin .....am luat niste jante ..acum le reconditioenez si vreau sa fac steaua albastra .....culoarea masinii si buza argintie ...si sa vad cum vin pe masina ....pu si 2 poze ...multumesc

Cozmescu-Alin 12-10-09 20:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2713292)
ma ajutati si pe mine putin .....am luat niste jante ..acum le reconditioenez si vreau sa fac steaua albastra .....culoarea masinii si buza argintie ...si sa vad cum vin pe masina ....pu si 2 poze ...multumesc

30 SEC:">

RIcKO 12-10-09 20:17

ms man ..:D

Cristyan Heat 12-10-09 21:09

3 Attachment(s)
Salut...revin cu niste idei la voi...in speranta sa imi fac o parere cum ar trebui sa arate...

Asta este masinuta(am pus mai multe poze la alegere):
Attachment 1124735

Attachment 1124736

Attachment 1124737

De modificat:
- lasata garda la sol...prountat pe fata
- spoilerele si bandourile cu aspect clean si culoarea masinii
- geamuri negre plus stalpii dintre geamuri culoare neagra
- niste praguri(dupa gustul vostru)... care sa se incadreze in liniile masinii

Ideile voastre sunt bine venite...la cat de indecis sunt eu cum sa o fac.

Multumesc mult,
Cristi

bodyspeed 13-10-09 00:01

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 2711046)
@ bodyspeed ... nu am rezistat sa nu ma joc un pic cu ea ...

Man e bine venită, doar că pentru mine brock-urile sunt no.1 ..şi frînarea e Ate:D

TunerInProgres 13-10-09 00:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TunerInProgres (Post 2702450)

Va rog din tot sufletul ajutatima cu culoarea aceasta sa nu fac ceva urat si dak se poate sa imi puneti pe masina jantele astea(cea din stanga spate si cea din dreapta fata)multumesc mult de tot

Alin91bz 13-10-09 21:46

2 Attachment(s)
salut...ma poate ajuta si pe mine cineva sa puna bara dupa roveru alb pe cel albastru si daca poate sa o faca aceeasi culoare...ms

passatb4 14-10-09 12:07

4 Attachment(s)
hai ca o pun si eu pe a mea pt lucrari as vre sa ii stric culoarea la masina sa fac capota fata plafonul si capota spate negru cu geamuri fumuri total si sa puneti niste jante pe 17 da fara lasata jos sa vad cum iar sta daca tre sa o las eu sau nu sau mai bine faceti-o un pic interesanta daca cer pra mult:D
iar daca nu sunt bune pozele o sa fac altele

vwgolf_trei 14-10-09 14:16

1 Attachment(s)
imi face si mie cineva jantele alta culoare sau o combinatie de 2 culori?mersi mult

VaLeX 14-10-09 15:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vwgolf_trei (Post 2718093)
imi face si mie cineva jantele alta culoare sau o combinatie de 2 culori?mersi mult

:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning