Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

D0ryN 17-01-11 18:46

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Ai putea sa incepi cu 2 luni, ca sa iti mai potolesti "setea" de condus, daca e cazul.
E mai bine sa faci mai putine ore pe saptamana, decat sa o iei razna stiind ca mai sunt 5-4-3-2 saptamani pana te apuci...

EVO_92 18-01-11 15:44

Salut,cine ma ajuta si pe mn cu 2 jante de tabla de opel in 4 gauri pe 15''

drobet@ 25-01-11 10:31

salut ma ajutati si pe mine cu niste numere de telefoane de la Piatra sau Targu Neamt a celor care fac tapiterii auto din piele .
Va Multumesc!!:lol:

mihairadu 31-01-11 19:24

Hai baieti, nimeni nu mai spune nimic?:rolleyes2

ghici_robert 03-02-11 07:53

un concurs la care trebuie sa participati
http://ziarpiatraneamt.ro/un-mare-pr...stigi-instant/
:)

valyh 03-02-11 16:49

stie cineva vreun curs de mecanica si tinichigerie/vopsitorie prin zona?:D

ReLLaXX 03-02-11 22:23

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4049293)
stie cineva vreun curs de mecanica si tinichigerie/vopsitorie prin zona?:D

Poate vrea Alin (B16SIX) sa te ia ucenic la el. ;)

DarkNight_Racer 05-02-11 11:33

In sfarsit pot sa multumesc RedZone Tuning(in special lui Costelus) pentru schimbarile si modificarile aduse la TT....in sfarsit merge in parametrii ei dupa ce altii numai si-au batut joc de ea!...
P.S.si urmeaza o schimbare de look totala k poate pana la 4tuning days o sa fie gata, si bineinteles tot la Red Zone o fie facuta!...

valyh 05-02-11 11:44

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4050470)
Poate vrea Alin (B16SIX) sa te ia ucenic la el. ;)

te referu la By Alin? eu am nevoie si de diploma...nu doar sa invat ceva :???:

VaLeX 05-02-11 12:34

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 4055109)
te referu la By Alin? eu am nevoie si de diploma...nu doar sa invat ceva :???:

Iti fac eu in Photoshop :))

valyh 05-02-11 12:38

de aia imi fac si eu :D nu mersi:lol:

ghici_robert 05-02-11 16:01

Tuning-lopii din Piatra Neamt :)
http://ziarpiatraneamt.ro/2-tuninglo...e-unei-masini/

stefan_88 05-02-11 16:35

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 4055857)

Tare articolul ...felicitari Robert :)

ghici_robert 05-02-11 16:48

1 Attachment(s)
NO COMENT

ReLLaXX 05-02-11 18:27

:lol: No comment.

PS: Culoarea nu a iesit bine.

GabelloU 05-02-11 18:33

Tare de tot:lol:

Teo MTM 06-02-11 09:20

Re: Propuneri moderator Piatra Neamt

Presimt că alegerile vor fi fraudate !

ReLLaXX 06-02-11 09:24

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 4057819)
Presimt că alegerile vor fi fraudate !

:lol: Ai citit in cafeaua de dimineata?

Daca stii ceva ce nu stiu eu.... da-mi un PM. Sunt real interesat.

PS: Care alegeri?

sageata 06-02-11 09:50

Quote:

Originally Posted by DragoNN (Post 4057514)
Teo_MTM ... !!! Ar fi perfect daca doar cei din Piatra Neamt ar alege nu si din alte zone gen : Roman , s.a... !!

la cate bisericute s-au format in piatra.....nu stiu cine mai are timp de 4t. cu atat mai mult cu cat o parte din noi ne cunoastem...chiar daca suntem din alte judete, zone.;)

morpheusmaster 06-02-11 12:37

Inca o treaba, eu nu stiu cum puteti propune un coleg forumist ca moderator fara acordul lui...adica OK, lai gasit in baza voturilor, il intrebi VREI? el zice NU...dupa ce faci? o iei de la capat?

Ma fratilor nu'i corect. Eu as zice ca mai corect e sa se anunte CINE VREA postul...dupa sa se faca un POLL si noi sa votam pe cel care il credem noi potrivit DIN LISTA DE DORITORI EFECTIVI. Dar atata timp cat omu' nu sia prezentat interesu pentru astfel de post noi cum putem sa'l alegem?

...iar pana in prezent eu nu am vazut pe cineva (in afara de mine si de DNR care sa zicem ca neam votat propria persoana la misto) care sa vrea cu adevarat sa modereze pe aici.

Sper ca mam facut inteles si nu incepeti iar sa suferiti ca nu aveti loc in pagina de postu meu...

Va salut

DarkNight_Racer 06-02-11 13:02

Belea mai esti Chici!....sa inteleg k asa ai patit si tu la fostul Oltcit?...oricum e jmechera poza:lol::lol::lol:

43_ILA 06-02-11 21:22

"morpheusmaster.... Interventiile tale sunt fie interpretate gresit, fie ignorate, fie....inutile. Nici eu nu inteleg mare lucru din ele. Hai totusi sa-i lasam pe cei din Piatra sa aleaga, daca vor si daca pot. Forumul asta este exact ce fac userii din el. Cu moderatorii in frunte." -spunea relaxx
Cu toate ca e in afara subiectului eu cred ca meriti "ban"
Sunt curios daca o sa se intample asta,cel putin asa s-a dat de inteles...

DarkNight_Racer 06-02-11 22:00

Si sunt deacord ca ,,morpheusmaster,, sa ia ban

B16SIX 06-02-11 22:26

Quote:

Originally Posted by AddY.AVI (Post 4060653)
Teo_MTM ..singurul care merita pe deplin...:twisted::twisted:

de unde stii ca eu nu merit?

AddY.AVI 06-02-11 22:34

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 4060697)

prea tarziu, nu stiu daca meriti sau nu , dar am votat deja ..

ReLLaXX 06-02-11 22:35

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 4060697)

Probabil ca meriti, da' nu pe deplin. :)

Nu va mai chinuiti sa faceti useri doar ca sa propuneti un moderator. E degeaba, ca sa zic asa.

Uite....mai aveti putin si moderati in grup. Deci .... exista ceva speranta! :-)

AddY.AVI 06-02-11 22:57

da intradevar e o caterinca , pe langa asta daca nu am discutat nimic pe forum si nu am fost activ asta nu inseamna ca nu stiu despre ce e vorba,sau ca nu m-am implicat la ceva anume , Toate au un inceput ;)

sony_cristi 06-02-11 23:00

Quote:

Originally Posted by AddY.AVI (Post 4060809)
da intradevar e o caterinca , pe langa asta daca nu am discutat nimic pe forum si nu am fost activ asta nu inseamna ca nu stiu despre ce e vorba,sau ca nu m-am implicat la ceva anume , Toate au un inceput ;)

esti foarte vechi pe forum din cate vad:)) Join Date: Jan 2011 ...normal despre ce e vorba:D doar ai fost informat unde sa intri si pe cine sa sustii:)) hai gata cu off-topicul inchide ca te sunam noi;)

AddY.AVI 06-02-11 23:01

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 4060787)
:)) de udne stii tu asta? e prietenul sau te`a mituit?:))) hai sa fim seriosi..

ps: dar tu unde stai ascuns ?....ca nu te`a vazut nimeni pe tine:D

am mai zis ..daca nu am postat ceva pe forum nu inseamna ca nu exist ;) sau ca stau ascuns, sa fim seriosi ;), Cunoscatorii stiu asta. ;)

AddY.AVI 06-02-11 23:04

Quote:

Originally Posted by sony_cristi (Post 4060822)
esti foarte vechi pe frum din cate vad:)) Join Date: Jan 2011 normal despre ce e vorba:D doar ai fost informat unde sa intri si pe cine sa sustii:)) hai gata cu off-topicul inchide ca te sunam noi;)

HAA HAA " batrane" ce glumet esti ..:)) Toate au un inceput :) ai fost si tu ca mn la inceput ;) nu ai intrat tu asa deodata cu 200-300 de post-uri ;)

PS: in ianuarie 2011 cand m-am inregistrat nu retin sa se fi vorbit ceva de Moderator nou ..pentru a sustine ca am facut cont expres pentru a vota ..Gresesc undeva ?

morpheusmaster 06-02-11 23:20

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 4060577)
Si sunt deacord ca ,,morpheusmaster,, sa ia ban

dada, si eu sunt de acord sa iei tu ban si apoi eu.

Sfatul meu veza'ti de treaba si de lungul nasului.

p.s. ultimul meu post aici asa ca va rog sa nu ma mai provocati.

rzt_ro 06-02-11 23:29

Spre deosebire de Robert, eu nu reusesc de unul singur sa am atata haz...insa am gasit astea pe net..enjoy responsibly:lol:
https://www.4tuning.ro/bloguri/zgomot...01/26/apasa-l/
si inca unul!
https://www.youtube.com/watch?v=GuCtR..._order&list=UL

morpheusmaster 06-02-11 23:41

frate nu ma agit prea tare si nu cred ca ti sa cerut si tie parerea. Incetati sa va bagati in seama aiurea ca n'am ridicat nici o pretentie dar vad ca multi aruncati lanseta mai departe decat vi se intinde sfoara...

am scris ceva mai sus dar vad ca nu va puteti abtine. Si ma indoiesc ca ai fi potrivit pentru treaba cu moderatul, ca tot veni vorba. Justin, Stefan (dar el nu vrea) deci Justin ar fi fff potrivit.

Si ca tot veni vb. eu cred ca'i pentru neamtz deci si TG NT si ROMAN intelegi?

Later edit: Se aduna 6 pagini si nici o idee concreta...

morpheusmaster 06-02-11 23:59

Quote:

Originally Posted by Teo MTM (Post 4060978)
De 6 pagini cum zici tu vad la fiecare Re Propuneri Moderator Piatra Neamt ! Tu vezi doar Neamt ?

Teo cred ca te cam pripesti cu moderatul. Momentan ai fost doar propus, nu si ales deci nu'ti da nimeni drept sa judeci ce fac altii & so on. Daca ai o problema personala cu mine (ca si Dark) discuto pe PM, o rezolvam cumva, te asigur. Dar daca nu, nu fa posturi de gen ca ma scot din sarite. La subiect vorbind, Alin modera seciunea NEAMT nu doar Piatra sau Roman sau Targu Neamt ci toate 3...deci replacementul cred ca o sa faca tot asta chiar daca titlul zice Piatra Neamt.

Rugamintea mea e sa reveniti la subiect

Ma inclin.

Lateredit: @dragon: frate eu o las balta. Punct. N'am soti de izbanda...dar totusi iti raspund. Cand se ia lumea de tine tu ce faci? stai? mergi mai departe? intorci obrazul? Nu cred ca mam luat eu de el prietene ci viceversa.

Ai noroc, va pup pe portofel traivar tastaturile

DragoNN 07-02-11 00:06

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4061018)
Teo cred ca te cam pripesti cu moderatul. Momentan ai fost doar propus, nu si ales deci nu'ti da nimeni drept sa judeci ce fac altii & so on. Daca ai o problema personala cu mine (ca si Dark) discuto pe PM, o rezolvam cumva, te asigur. Dar daca nu, nu fa posturi de gen ca ma scot din sarite. La subiect vorbind, Alin modera seciunea NEAMT nu doar Piatra sau Roman sau Targu Neamt ci toate 3...deci replacementul cred ca o sa faca tot asta chiar daca titlul zice Piatra Neamt.

Ma inclin.

Dar iti pun si eu o intrebare !!! Dar de ce te iei de Teo aiurea si il judeci , tie iti da cineva acest drept ??? Te simti vinovat cu ceva ? Omul si'a spus doar parerea nu trebuie sa te agiti sa scrii atat degeaba fara rost ...

Teo MTM 07-02-11 01:48

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4061018)

Ma inclin.

Lateredit: @dragon: frate eu o las balta. Punct. N'am soti de izbanda...dar totusi iti raspund. Cand se ia lumea de tine tu ce faci? stai? mergi mai departe? intorci obrazul? Nu cred ca mam luat eu de el prietene ci viceversa.

Ai noroc, va pup pe portofel traivar tastaturile

Eu nu m-am propus singur ca moderator ! Si daca as avea o " problema personala " cu tine stai linistit ca as rezolva-o face to face si nu online ! In gluma sau nu in P Neamt este o singura persoana compatibila sa imparta si capra si varza si sa aiba efect munca lui de moderator ! O voi zice sau vota la momentul potrivit !

DarkNight_Racer 07-02-11 07:28

Lasa-l ma impace pe individul ala!...nu vezi k o da pe filozofie deacum!...cu el probleme se pot rezolva doar face to face, k de mai mult nu prea il duce capul.

AddY.AVI 07-02-11 07:48

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4060969)
frate nu ma agit prea tare si nu cred ca ti sa cerut si tie parerea. Incetati sa va bagati in seama aiurea ca n'am ridicat nici o pretentie dar vad ca multi aruncati lanseta mai departe decat vi se intinde sfoara...

am scris ceva mai sus dar vad ca nu va puteti abtine. Si ma indoiesc ca ai fi potrivit pentru treaba cu moderatul, ca tot veni vorba. Justin, Stefan (dar el nu vrea) deci Justin ar fi fff potrivit.

Si ca tot veni vb. eu cred ca'i pentru neamtz deci si TG NT si ROMAN intelegi?

Later edit: Se aduna 6 pagini si nici o idee concreta...

Da ok e pentru Neamt, dar majoritatea membrilor sunt din Piatra Neamt ,..nu 2-3 din TG neamt sau 3-4 din Roman,,,,ce facem ? se strange "majoriatatea" acolo unde e sii vrea "Minoriatatea" nu prea vad sensul si logica . De aceea trebuie sa fie cineva din Piatra Neamt ..cum a fost si pana acum .

43_ILA 07-02-11 08:40

Pt. Relaxx....ai mai facut rost de radiatorul ala de la lincoln?:)
..asa daca tot se posteaza in afara subiectului...si nu se iau masuri deloc

VaLeX 07-02-11 10:18

Sunt 10 grade afara ! Vine primavara ...

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning