![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Ai putea sa incepi cu 2 luni, ca sa iti mai potolesti "setea" de condus, daca e cazul.
E mai bine sa faci mai putine ore pe saptamana, decat sa o iei razna stiind ca mai sunt 5-4-3-2 saptamani pana te apuci... |
Salut,cine ma ajuta si pe mn cu 2 jante de tabla de opel in 4 gauri pe 15''
|
salut ma ajutati si pe mine cu niste numere de telefoane de la Piatra sau Targu Neamt a celor care fac tapiterii auto din piele .
Va Multumesc!!:lol: |
Hai baieti, nimeni nu mai spune nimic?:rolleyes2
|
|
stie cineva vreun curs de mecanica si tinichigerie/vopsitorie prin zona?:D
|
Quote:
|
In sfarsit pot sa multumesc RedZone Tuning(in special lui Costelus) pentru schimbarile si modificarile aduse la TT....in sfarsit merge in parametrii ei dupa ce altii numai si-au batut joc de ea!...
P.S.si urmeaza o schimbare de look totala k poate pana la 4tuning days o sa fie gata, si bineinteles tot la Red Zone o fie facuta!... |
Quote:
|
Quote:
|
de aia imi fac si eu :D nu mersi:lol:
|
Tuning-lopii din Piatra Neamt :)
http://ziarpiatraneamt.ro/2-tuninglo...e-unei-masini/ |
Quote:
|
1 Attachment(s)
NO COMENT
|
:lol: No comment.
PS: Culoarea nu a iesit bine. |
Tare de tot:lol:
|
Re: Propuneri moderator Piatra Neamt
Presimt că alegerile vor fi fraudate !
|
Quote:
Daca stii ceva ce nu stiu eu.... da-mi un PM. Sunt real interesat. PS: Care alegeri? |
Quote:
|
Inca o treaba, eu nu stiu cum puteti propune un coleg forumist ca moderator fara acordul lui...adica OK, lai gasit in baza voturilor, il intrebi VREI? el zice NU...dupa ce faci? o iei de la capat?
Ma fratilor nu'i corect. Eu as zice ca mai corect e sa se anunte CINE VREA postul...dupa sa se faca un POLL si noi sa votam pe cel care il credem noi potrivit DIN LISTA DE DORITORI EFECTIVI. Dar atata timp cat omu' nu sia prezentat interesu pentru astfel de post noi cum putem sa'l alegem? ...iar pana in prezent eu nu am vazut pe cineva (in afara de mine si de DNR care sa zicem ca neam votat propria persoana la misto) care sa vrea cu adevarat sa modereze pe aici. Sper ca mam facut inteles si nu incepeti iar sa suferiti ca nu aveti loc in pagina de postu meu... Va salut |
Belea mai esti Chici!....sa inteleg k asa ai patit si tu la fostul Oltcit?...oricum e jmechera poza:lol::lol::lol:
|
"morpheusmaster.... Interventiile tale sunt fie interpretate gresit, fie ignorate, fie....inutile. Nici eu nu inteleg mare lucru din ele. Hai totusi sa-i lasam pe cei din Piatra sa aleaga, daca vor si daca pot. Forumul asta este exact ce fac userii din el. Cu moderatorii in frunte." -spunea relaxx
Cu toate ca e in afara subiectului eu cred ca meriti "ban" Sunt curios daca o sa se intample asta,cel putin asa s-a dat de inteles... |
Si sunt deacord ca ,,morpheusmaster,, sa ia ban
|
Quote:
|
Quote:
prea tarziu, nu stiu daca meriti sau nu , dar am votat deja .. |
Quote:
Nu va mai chinuiti sa faceti useri doar ca sa propuneti un moderator. E degeaba, ca sa zic asa. Uite....mai aveti putin si moderati in grup. Deci .... exista ceva speranta! :-) |
da intradevar e o caterinca , pe langa asta daca nu am discutat nimic pe forum si nu am fost activ asta nu inseamna ca nu stiu despre ce e vorba,sau ca nu m-am implicat la ceva anume , Toate au un inceput ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: in ianuarie 2011 cand m-am inregistrat nu retin sa se fi vorbit ceva de Moderator nou ..pentru a sustine ca am facut cont expres pentru a vota ..Gresesc undeva ? |
Quote:
Sfatul meu veza'ti de treaba si de lungul nasului. p.s. ultimul meu post aici asa ca va rog sa nu ma mai provocati. |
Spre deosebire de Robert, eu nu reusesc de unul singur sa am atata haz...insa am gasit astea pe net..enjoy responsibly:lol:
https://www.4tuning.ro/bloguri/zgomot...01/26/apasa-l/ si inca unul! https://www.youtube.com/watch?v=GuCtR..._order&list=UL |
frate nu ma agit prea tare si nu cred ca ti sa cerut si tie parerea. Incetati sa va bagati in seama aiurea ca n'am ridicat nici o pretentie dar vad ca multi aruncati lanseta mai departe decat vi se intinde sfoara...
am scris ceva mai sus dar vad ca nu va puteti abtine. Si ma indoiesc ca ai fi potrivit pentru treaba cu moderatul, ca tot veni vorba. Justin, Stefan (dar el nu vrea) deci Justin ar fi fff potrivit. Si ca tot veni vb. eu cred ca'i pentru neamtz deci si TG NT si ROMAN intelegi? Later edit: Se aduna 6 pagini si nici o idee concreta... |
Quote:
Rugamintea mea e sa reveniti la subiect Ma inclin. Lateredit: @dragon: frate eu o las balta. Punct. N'am soti de izbanda...dar totusi iti raspund. Cand se ia lumea de tine tu ce faci? stai? mergi mai departe? intorci obrazul? Nu cred ca mam luat eu de el prietene ci viceversa. Ai noroc, va pup pe portofel traivar tastaturile |
Quote:
|
Quote:
Eu nu m-am propus singur ca moderator ! Si daca as avea o " problema personala " cu tine stai linistit ca as rezolva-o face to face si nu online ! In gluma sau nu in P Neamt este o singura persoana compatibila sa imparta si capra si varza si sa aiba efect munca lui de moderator ! O voi zice sau vota la momentul potrivit ! |
Lasa-l ma impace pe individul ala!...nu vezi k o da pe filozofie deacum!...cu el probleme se pot rezolva doar face to face, k de mai mult nu prea il duce capul.
|
Quote:
Da ok e pentru Neamt, dar majoritatea membrilor sunt din Piatra Neamt ,..nu 2-3 din TG neamt sau 3-4 din Roman,,,,ce facem ? se strange "majoriatatea" acolo unde e sii vrea "Minoriatatea" nu prea vad sensul si logica . De aceea trebuie sa fie cineva din Piatra Neamt ..cum a fost si pana acum . |
Pt. Relaxx....ai mai facut rost de radiatorul ala de la lincoln?:)
..asa daca tot se posteaza in afara subiectului...si nu se iau masuri deloc |
Sunt 10 grade afara ! Vine primavara ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning