![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
DariusAlexandru- e timp să facem poze, stai liniștit. e bine că am rezolvat întâi pentru ce ai venit și după...
și pe mine, parcă mă atrage altfel pisica asta altfel... îmi tot cere bani :lol:. nyckmen- arată foarte bine pisica ta, dar fi mai atent la detalii !! ionut.alex63- arată bine S3-ul, i-aș cumpăra și eu așa ceva soției. Am dat jos stopurile, semnalizatoarele de pe aripi, semnalizatoarele din față și nările de pe mască. Veți vedea mâine ce se va întâmpla cu ele :D. Am ieșit cu e36-le negru la o plimbare cu niște prieteni și am zis să mă dau un pic în spectacol... Un pic mai mult :lol: : |
Mulţumesc frumos băieţi !
Ce ziceţi , cum sună Honda + Air ride ? |
2 Attachment(s)
Quick_Silver - la mine suna ca o masina care o sa aiba multe trofee de la concursuri :D
Mazda Mx-5 an fabricatie 1998 motor 1.8l inline geamuri electrice alarma jante aliaj interior piele prinde 0-100 in 5.5 sec cutie viteza manuala 5+1 133 bhp 99kw 6500rpm stare impecabila 180.051 km reali Pret 3.500e |
2 Attachment(s)
Am dat jos bara spate la ursulet...maine urmeaza sa ma apuc de smirgheluit cu 600...
Attachment 2513834 Cristi..jantele le dau cu 400E..cauciucuri noi!..o poza cu masina..acum e lasata la maxim!..In caz de le cumpara Cristi..maine ma duc dupa jantele celalalte! Attachment 2513835 @Tis-ul-Un rosu sau galben..inca ma mai gandesc..Imi place la nebunie e36:X..Bafta cu el! @ionut.alex63-Plata pentru audi in cate rate mi-o dai?:))) @DariusAlexandru-Ma bucur ca iti place interiorul la Mazda..si Da..ursu a fost lui DMS...l-am salvat eu:lol::lol:....Ma mai bucur ca ai reusit sa repari golfu...bafta cu el! @nyckmen-Toata lumea cu pisici:))..a dat boala in voi ma?:)))... @quick_silver2-Suna perfect..dar la tine cum suna Mazda+Air ride?:lol: @Tomas_SlrR-Mi se pare cunoscuta:))...Bafta |
NU CUMPARATI FORDURI au cele mai proaste motoare EVER
Am fost cu duba dupa jante pentru ea si pentru cielo , ceva piese pentru motor, spoilere si usi de la indreptat etc ... mergeam frumos pana am dat de o panta ... acolo a ramas masina (nu stiu exact ce are) ... a trebuit sa ma rog de unu sa ma tracteze 10 kilometri :???: maine ma uit sa vad ce are motorul pe Ford:???::???: sper sa pot sa il fac .. La Cielo nu am facut mare lucru :sad:, pentru ca toate piesele erau in Ford si abea acum am ajuns acasa de la 10 de cand am plecat:cry::cry: @Tis - ce gura pocita ai:lol::lol: sa vezi ce iti dau:lol::lol::lol: @Darius - mersi8)8) |
3 Attachment(s)
@Balint-Vii maine pe la mine cu duba? Platesc eu transportul...am de luat niste scaune si bancheta din piele, spoiler fata-spate, suspensii H&R Low, si un volan ptr Golf-ul meu:???:
@Equinox-Am sa vin sa o vopsesc dupa ce montez tot ce am de montat:-) , acusi! Azi nu am facut mare lucru, chituit foarte bine zonele in care rugina incepea sa iasa in evidenta(cine a vopsit masina...ori a optat pentru o vopsea foarte foarte proasta ori nu a stiut sa vopseasca masina ori amandoua:lol:), schimbat bujiile, schimbat uleiul si montat la loc spoilerele(puse doar in cate o clama):rolleyes2;) |
2 Attachment(s)
Salutare dragi colegi!!!
(Mi-am refacut si eu street legalul) Am revenit cu o noua achizitie o honda civic type-r detalii despre masina Honda Civic Type-r an fabricatie 2003 motor 2.0 inline geamuri electrice jante tabla cutie viteza manuala 5+1 197 hp(147 kW) 6000rpm stare impecabila 40.600 km parcursi Pret 9.000E Faza nasoala este ca are volan pe dreapta,dar nu conteaza chestia asta :D conteaza ca pot conduce masina :D in viitorul apropiat poate ii voi cumpara o suspensie,jante noi,un sistem audio si c-am atata ce voi mai face o voi spune periodic:twisted: :arrow:KidForDrift-ai ceva de munca cu golfuletu acela.. :arrow:R.Equinox-Hai ca ursu incepe cat de cat sa ajunga cum iti doresti :D iar mx-5-ul arata super :peace: :arrow:Tomas_SlrR-arata bine micuta asta mica ce vrei sa ii faci :) :arrow:Tis-ul-ce sa faci asa e cand ai bmw:)) :arrow:DariusAlexandru-E30-ul a fost vandut lui R.Equinox dar fara jante :)) :arrow:ionut.alex63-arata bine nissanu succes cu el :D :arrow:nyckmen-arata bine pisica succes cu ea :) iar la restu imi este greu sa comentez tuturor masinile |
3 Attachment(s)
Ok...Sa inteleg ca Darius are doar ghinion si vi se strica jocurile la toti:))
Equinoxule duminica te fac un gratar...Am tot pregatit si imi dai si mie putin mazda ta....Te-as lua sambata dar am proces dupa ce l-am batut pe unu de l-am bagat in spital pentru ca a scris m_ie pe copta cu cheia[zgariat]... Si un prieten a agatat o bordura cand si-a lasat iubita la volan:lol: aaa da si am gasit alte jante. |
-Tomas_SlrR
Asta rămâne de văzut! Arată foarte bine mx-5-ul,o vinzi sau abia ai cumpărat-o? On: Honda-ul Hatchback (Eg6-le) a fost vândut pentru suma de 850 euro,aş dori să dau şi Crx-ul,aştept oferte de preţuri reale sau eventuale schimburi,plus/minus diferenţă în funcţie de maşină. -R.Equinox Nu ştiu,îmi sună destul de gay,Honda şi air ride? |
O dai cu maxim 2000-2500?
Sunt interesat:D |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am descarcat pozele ! -> Urmeaza o sedinta foto profi .
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Salut !
1.Mitsubishi Eclipse GSX Ieri de la ora 8:00 dimineata pana la 15:00 dupa-amiaza am montat bara fata/spate Tuning.Ieri am fost si mi`am cumparat 4 jante Konig BriteLite R19 si 4 gume de la Toyo 255/15/19. 2.Audi S3 Ma voi duce cu el azi sa`i faca o verificare si sa`l inmatriculez,si daca am timp maine il trimit la vopsitorie...si cat va sta la vopsitorie ai voi cauta niste incaltari mai pe placul ei.[Audi S3] 3.Poze cu Mitsubishi Eclipse GSX si Audi S3: |
3 Attachment(s)
Equinox - uite acum parca mai seamana si ele un pic :D
Dms28 - ma arata bine...dar chestia e ca masina aia e mai mult de familie decat de tunat dar merge si aia Quick - deabia am luat`o ... o sa mai stea prin garaj...daca vrei una pot face rost repede si ieftin :-) Syndaniel - cand ti`am zis ca o sa iasa mult mai tare ca inainte nu m`ai crezut 8) Rid3r - audi e urat .. nu merge albastrul ala pe el..:???: Ce am facut eu la mazda mea in 6 ore :D jante BBS RS lasata jos si o sa o mai las...un pic mai incolo... :dance: Maine vine Ursul din Germania :dance: |
2 Attachment(s)
@rider: schimba urgent culoarea de pe audi :lol:
@sydaniel: poate facem o sedinta foto toti cu e36 ;) @dms: ai grija de ea @kid: vezi cum faci cu chitu de pe ea :D @darius: imi place cum arata golfu @balint: vinzi duba? ieri am fost si am luat masina,am ales culoarea hellrot :D si de ieri seara pana azi dimineata pe la 9 am montat piesele,am dat cu ea o tura si va arat si 2 poze :lol: |
6 Attachment(s)
Mazda
Am luat jantele:D...Fifteen 52 tarmac Le-am cumparat la uimitorul pret de 500E:lol: Am de gand sa ii fac evazarile pe spate..dar ma mai gandesc...3 poze:D Attachment 2514167Attachment 2514168Attachment 2514169 E30 Am dat cu smilgher de 600..am deschis porii foarte mult..acum urmeaza 300...sa ajung la tabla putin..apoi un grund subtire ...2 x de vopsea...1x lac auto Attachment 2514180Attachment 2514181Attachment 2514182 @KidForDrift-Vezi sa finisezi bine acel chit .... @dms28-Frumoasa achizitie..uitate atent pe urs..cred ca e ultima data cand o sa il vezi in blana aia:)) @UserName615-Unde sa merg ma nebunule la gratar cu Mazda?...nu vezi ca inca oleaca si matur cu ea?:))) @quick_silver2-Parca da:))..dar Mazda si Air ride suna a pedofili:)))..nu mai pun:))) @sYdanyel-Arata foarte bine pisicuta..bravo! @Rid3r*RaCe-Ma omule!..Masina abia ai luat-o!..tu deja o vopsesti?:))...si mai zici de ce ma iau de tine.. @Tomas_SlrR-Stii vorba aia..Originalul nu se poate copia8) @Cristi.megane-A iesit foarte bine!..Bravo! |
2 Attachment(s)
Am montat aripile si barile pe nissan.Apoi am demontat interiorul geamurile si farurile.In timp ce demontam interiorul proprietarul masini mia adus o capota noua pe care imediat am montato p[e masina.Acum ii mai dau un strat de grund apoi masina va intra la vopsit.
Si o poza cu noua achizitie. |
Quote:
Sa`ti arat si jantele de rezerva pentru Mazda?:lol::lol: ca prea ne lovim aman2 :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
-R.Equinox
Arată din ce în ce mai bine fraiera :lol: se vede a cui mână e în spate |
2 Attachment(s)
ionut.alex63- foarte frumos Audi-ul! ai grijă de el!
R.Equinox- mersi! foarte tare Mazda! o poza cu ea "decapotată" când vedem? baftă cu ursul! Cristi.megane- foarte frumoasă culoarea, dar trebuie și mașina, nu numai culoarea :lol:. Tomas_SlrR- v-ați găsit amândoi mașini :lol:. câte-o Mazda și câte-un ursuleț... sYdanyel- foarte tare pisicu'! cine îți face ședința foto? UserName615- arată foarte bine Golf-ul, dar, nu prea îmi place culoarea jantelor... dms28- să ști că așa e...:lol: foarte frumos Civic-ul tău, m-aș orienta și eu către Honda, pentru soția mea... KidForDrift- ce culoare :D? te-ai gândit, până la urmă ce stil adopți ? balint- știu asta de la tata, care toată viața lui a avut numai Ford :lol:. ce planuri ai cu el :lol:? Am lăsat E36-le albastru în garaj și m-am dus cu cel negru la un service, pentru a pune-o pe tester, pentru că plec la drum cu ea și să nu dau de probleme :D. PS: Am anulat planurile pentru e36-le albastru, reiau munca de luni(sper). Rămâne în garaj, așteptând upgrade-urile, printre care și M52B20-ul care a fost pe e36-le negru. E cam puturos cel de 1.6i, așa că m-am hotărât să-l dau jos și să-l pun la vânzare... Gata de drum::arrow: |
Quote:
Ho ho Ursul il am de mult timp...doar ca a fost si el pana in Germania..:D |
-Tis-ule îi faină pisica ta,dar ar merita ceva jante mai bune,nu ştiu.
Gotti-uri pe 17... |
1 Attachment(s)
Nimic nou.Doar l-am lăsat jos de tot. :rolleyes2
Attachment 2514272 -dms28: Frumos. :D -sYdanyel: Abia aştept pozele. -Rid3r*RaCe: Parcă sunt prea mari jantele,pe ambele maşini. :???: -Tomas_SlrR: E frumoasă.Da' crează-ţi stilul tău.Nu te mai inspira aşa de mult de la alţii. -Cristi.megane: Îmi place foarte mult cum a ieşit.Sincer.E foarte tare. ;) -R.Equinox: Blană. :shock: -KidForDrift: Nu ai făcut mare lucru,doar ai chituit aproape toată maşina. :lol: Baftă în continuare. -Tis-ul: Urât cazanul ăsta negru mă.Nu mi-l dai mie? |
4 Attachment(s)
@Tomas-Dc tot il copii de Equinox...?:???:, fii si tu cat mai original:???:
@R.Equnox-Gata...finisat kit-ul, maine vin la tine la ora 9 sa vopsim masina. @Tis-ul-Culoarea v-a fi cel mai probabil un verde lime:oops:. @Balint-Mai vii cu duba azi?:tears::no: Terminat de finisat, si acum am scos si spoilerele. Tre sa vina equinox acusi sa dam totul jos de pe ea...dupa care maine v-a intra la vopsire.:D Sunt inca in cautare de a 2-a masina, una de weekend/plimbare!:evil: |
Quote:
eu nu prefer bbs`urile Quote:
|
5 Attachment(s)
Am terminat de montat motorul azi la 2 dimineata,iar pe la 10 mi-a venit un body kit m3 cadou de la un prieten si l-am pus pe poziti,iar pe la 4 ma apuc sa demontez masina sa o duc la vopsit
|
Quote:
2: Vorbeste civilizat cu iti vorbesc si altii tie...nu cu "ba" 3: Nu ma tem:lol::lol::lol: 4: Daca erai sigur ca "o sa sarim noi cu gura mare", dc ai mai pus jante ca a lui Equinox? Imi cer scuze de OFF, |
Quote:
Cristi.megane Arata excelent bmw-ul.... nu am cuvinte La escroc inca se lucreaza la camber si la motor. Poze nu am dar cand voi termina cu munca la ea voi face cateva poze si un dino cu motorul facut |
Salut si bine v-am gasit. Astazi o sa-mi prezint si eu masina, din pacate nu am poze cu ea:(. Este vorba despre un VW Golf 3 in 5 usi, cu motorul de pe Octavia I RS, modificat si dus in 360 de ponei. Masina este full option pentru acea perioada. Ca modificari aduse, i-am pus un body-kit, jante BBS RS pe 19", 11J cu cauciucuri 255/25R19, bad-boy, grila, evacuare sport, discuri de frana pe 345mm cu etrieri in 12 pistonase, suspensie reglabila completa, stopuri FK, faruri originale cu lupa eleron pe luneta, camber negativ. La partea de audio si interior este original. Voi revenii mai tarziu cu poze.
|
1 Attachment(s)
R.Equinox: Ai gasit foarte foarte bine la pret jantele alea , si chiar prinde masina , arata de milioane :!: Bravo :D
La E30 cam ai de munca , bafta :-) . ionut.alex63: Sunt curios ce culoare va fi :-P . Tis: Motanul tau imi place la nebunie , poate iesim odata la o sedinta foto sau :drunk: :lol: . DariusAlexandru: Golful tau este minunat , mai ales cand este atat de low , bafta multa :o . KidForDrift: Bafta cu golful , sper sa gasesti cat de curand o masina de plimbare :D ;) . nyckmen: Foarte frumos cadoul ! :-) . crysty_dacia: Multumesc inca odata pentru ajutorul acordat , in 20 de minute plec de acasa sa te ajut cu camberul :D . VRS: Abia astept sa ne impresionezi :shock: . Eii pisicul e relativ GATA 8) ! Inca caut interior ///M , astept oferte :wave: . |
Quote:
Am schimbat electromotorulca la duba facea figuri si merge boboc ..::lol: asta era problema:lol::lol: |
2 Attachment(s)
Critici Multumiti? am schimbat jantele sa numai fie ca a lui Equinox
|
5 Attachment(s)
Am terminat de montat un set de discuri de frână Brembo Racing de 278mm cu etrieri Brembo cu 4 pistoane pe faţă şi 6 pe spate.
Le-am primit ieri seară,dar am uitat să vă spun de ele. :D Attachment 2514481 Am făcut şi câteva poze cu Golf-ul: Attachment 2514482 Attachment 2514483 Attachment 2514484 Attachment 2514485 -KidForDrift:Aştept să o văd gata.Momentan nu am ce să-ţi spun,în afară de un baftă să iasă bine. ;) -nyckmen: Fă rost sau fă-i tu nările negre.În rest arată bine. -VRS: Aşteptăm pozele. -sYdanyel:Mersi Daniel,nici pisica ta nu e rea deloc.Cine ştie,poate organizăm un meeting.Îl chem şi pe Tis şi facem 2,3 poze. ;) -Tomas_SlrR: E ok.Şi data viitoare nu mai sări aşa.Nu caut să mă cert cu tine.Vreau să fim prieteni.Eu doar mi-am spus părerea.Şi anume să cauţi să-ţi creezi propiul tău stil.Nu e rău să te inspiri de la alţii,dar uneori,şi nu mă refer doar la tine,când te inspiri de la alţii,e posibil să iei prea mult,şi trebuie să ai grijă să fie totuşi stilul tău. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning