![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
posesorii de BMW HD - Deva
va astept cu poze, idei, povesti...:pistoles:orice va taie capu It's all about BMW :twisted: https://forum.4tuning.ro/group.php?groupid=224 :peace: |
3 Attachment(s)
alin ,saptamana ce vine vreau sa imi comand ceva...te bagi :D?? am pus poze
|
Quote:
las ca este timp...cat despre stopuri, cand te hotarasti sa imi spui...ledurile din portbagaj sunt din partea casei, sa imi spui numai ce culoare le vrei, (albastre sau albe), ok? ... in 15 minute am rezolvat problema....numai sa fie dupa ora 16:00 o zi traznet va doresc la toti userii... |
leduri din alea miar trebui 4 bucati dar sa fie mai lungi decat ale tale,vreau sa fac ceva la interior si 4 ca a tale pt portbagaj:D.dak ai de unde sa imi faci rost contra cost zimi ca sa numai comand de pe net,cu stopuriile mai ma gandesc ca mio zis cineva ca imi aduce pe led cu 50 de euro sh,dar o zis ca sunt ca noi dak vrei vb sa iti aduca si tie
|
Quote:
las ca ma duc pe la magazin sa vad daca au leduri mai lungi....ti-am zis dupa ora 16:00 daca vrei mergem impreuna... ne auzim la telef... ceva interesant http://www.sablare-inscriptionare.ro/ |
poate te sun maine ca masinuta o duc la service sa ii schimb tampoanele de la motor. el saptamana viitoare pleaca in germania sper sa aduca.vb la tel
|
2 Attachment(s)
baietzi ce ziceti ar sta fain jantele astea la mine pe masina ?leam gasit la unu la orastie,sunt borbet.....sau sa raman la astea negre ?
|
Pe cat is borbet-urile?
|
Quote:
|
sunt pe 17 jantele dar nu o stiut sami zica ce j si ce et au,cred k au numai 7.5j dupa cum stau cauciucuriile.cred k merg azi sa le vad.dadi,la alea rh zw1 am tot sunat dar nu raspunde alea keskin au et 13 deci nu merg,am mai gasit niste bbs-uri dar au 10j pe spate,sigur nu imi merg.am ramas la astea 2,dak nu mai apare ceva intre timp
|
Ce leduri aline? ai d-alea cu SMD? ca ma intereseaza si pe mine plafonierele
|
aline am fost la ala peste linie si o zis ca face,acuma facea la un seria 3 modelul vechi,ne costa 100 de euro,bad-boy + vopsit,si ne facem cum vrem.
dadi,am dat de ala cu jantele rh zw1,au et 53!:sad: mio gasit cineva in germania ceva jante faine tot cu buza,astept poze,neamtul vrea 320 de euro pe ele dar cred k mai lasa. Quote:
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti de jantele astea?sunt pe 17 cu buza ,neamtul vrea 320 de euro pe ele dar cred k mai lasa din pret
|
Sunt misto,dar parca-s mai faine alea gri.
|
Sunt tare faine si astea, dar eu pe cele negre as merge ;)
|
Quote:
|
Quote:
Am si eu o problema legata de leduri; am ars un led in banda de pe stop pe frana (cel de sus cum e la breakuri), si nu stiu ce led sa pun acolo ca am vazut ca nu-i unul obisnuit ci un led mai lung. Acuma nu stiu pot schimba doar ledul sau trebuie sa schimb toata banda? |
3-u de la nenea de peste linii e al unui prieten
Eu zic la jante, sa le iei pe alea negre cu buza cromata - sex. |
jantele alea gri is 380 de euro,am fost sa le vad dar nu prea imi place cum arata,au si j numai 7 si stau urat de tot cauciucuriile pe ele.mai astept vesti din germania poate mai gaseste ceva.
da lam gasit pe danut,am vb cu el si cand ma bani ma duc sa rezolv capota,acum sa iau jante si dupa aia.(raman dator cu o bere) cu treaba cu leduri nu stiu sa te ajut,poate stiu colegi |
Quote:
Quote:
Quote:
|
si unde sa merg sa imi roluiesc aripile?cam cat costa treaba asta,de umflat nu vreau sa fac asa ceva. nu stiu ce firma sunt deocamdata am primit numai poza si pretul,astept alte detali,si poate alte modele. eu model din asta nu am mai vazut la nimeni
|
Quote:
Mult mai bine arata cele negre si dau bine pe E46 |
Le-ai vazut tu pe 17 pe un E46? pune poze. Unele arata asa de bine in poze si cand le pui sus............
|
da...renunt la modelul ala.
dadi alea care am zis ca sunt 10 j spate au et 15,merg la mine? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Pe 19 orice janta arata bine :P
|
baieti voua va mai vin mail-uri de la topicurile unde sunteti abonati??
|
Quote:
|
si mie imi vine
|
Eu nu am primit niciodata.
|
eu am dat la user cp si am pus sa imi trimiita mail.
|
Mie nu-mi vin...am bifat sa nu-mi vina :) ...pt ce-ti trebe sa-ti umple mailu cu "Spamuri aiurea"?
|
Tot la nenea de peste linii iti umflii aripile daca vrei.
Sonic, tata, una-i M-ul, una-i normal. Difera ET-urile ca de la cer la pamant. |
1 Attachment(s)
merita sa dau pe astea bani? vrea 350 de euro sunt rh zw3 pe 17 8,5j et 13 dar sunt cu flanse ca au preinderea 5x112
|
nu stiu sigur daca aici ar trebui sa postez dar vreau sa va intreb daca aveti vreunu drum pana la timisoara in perioada asta..mai exact sambata duminica..
|
2 Attachment(s)
sau mai bine astea cu 500 de euro?astea sunt 8,5j cu 10j
|
Quote:
|
Quote:
|