Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Psycho 15-01-09 22:15

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

vedeti ca s-aumutat la amenzi si ep pietoni zilele astea ;) .. asa ca aveti si griaj care pe unde treceti :)) fac bani ptr buget :))

unEL 16-01-09 02:12

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1984874)
vedeti ca s-aumutat la amenzi si ep pietoni zilele astea ;) .. asa ca aveti si griaj care pe unde treceti :)) fac bani ptr buget :))

Pieton pe carosabil, doar daca parchez pe partea cealalta :D
Azi si ieri i-am vazut pe zi pe Lapusneanu vis-a-vis de Kaufland ... tot echipaj mixt :???:

ERY 16-01-09 10:09

Gata cu discutiile...Adi..UnEL..AEV...va rog...pe messenger sau folositi p.m.urile....numai poluati forumul cu micile voastre neintelegeri pt ca nu este frumos.

Se zice ca cel mai destept cedeaza...uite...am cedat eu...psihic...

B 52 AEV 16-01-09 10:21

Un ultim post in aceasta discutie. Daca imi permit si ceilalti moderatori/useri, as dori sa postez extrase din regulamentul moderatorilor forumului 4tuning.

Functia de moderator este un privilegiu, nu un drept, si se acorda numai celor care au facut dovada unei conduite constructive in comunitatea 4Tuning.

Moderatorul trebuie sa fie echidistant si neutru catre orice alt user sau topic, fara sa faca dovada de abuz in functia pe care o detine - sanctionare subiectiva, topicuri sticky, diverse interese.

NU UITA! - orice user 4Tuning, indiferent de varsta si vechime are aceleasi drepturi ca oricare altul. Trebuie mereu tinut minte ca fiecare dintre noi a fost, candva, la inceput si multumita sprijinului celor din jur am ajuns sa citim si azi acest forum.

Precizez ca acestea sunt doar extrase, si nu regulamentul complet. Datele de mai sus se pot verifica la https://forum.4tuning.ro/showthread.p...85#post1231585 .

Daca prin vreun anume motiv credeti ca acest post nu isi are rostul sau ca incalca vreo regula sau moralitatea/orgoliul anumitor persoane care il citesc va rog editati/stergeti/ban-ati . O zi buna in continuare.

aleks 16-01-09 10:28

Nu este niciun motiv(cu exceptia off-topicului) pentru care sa fie sters postul tau.
eu spun sa ne calmam si sa nu ne contram unii pe altii pentru fiecare virgula si pentru fiecare post corectat :)
Sunt atatea lucruri interesante care se ntampla in orasul ala mare al vostru, si toata lumea sta si se ocupa de nimicuri :)

quick_5hifter 16-01-09 14:23

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1984874)

Pe mine m-au oprit azi din mers, pe motiv că aş fi tăiat linia continuă... în afară de faptul că nu aveau dreptate, nici nu erau de la Rutieră, iar pe deasupra au mai refuzat si consemnarea în procesul verbal a menţiunilor pe care doream sa le fac... pe motiv că nu ar fi adevărat ce susţin eu, iar el nu poate, dom'ne, să scrie aşa ceva in PV.
Rezultatul - 6 puncte penalizare si 270 ron amendă pe nedrept :sad: să vezi acum Romanian Ninja 5 :evil:

semjke 16-01-09 15:44

Banuiesc ca te vei duce si vei contesta procesul verbal, atata timp cat respectivul agent nu era de la rutiera nu? cred ca singura rezolvare ar fi in instanta. succes s-o rezolvi repede si bine pt tine!

quick_5hifter 16-01-09 19:03

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 1986356)
Banuiesc ca te vei duce si vei contesta procesul verbal, atata timp cat respectivul agent nu era de la rutiera nu? cred ca singura rezolvare ar fi in instanta. succes s-o rezolvi repede si bine pt tine!

Multumesc, sa fie!
Am mai multe motive sa-l contest:
-miza e destul de mare, 6 puncte si 270 ron;
-nu ma costa nimic (fac singur plangerea, o sustin singur);
-agentul nu era de la rutiera, ci de la comunitara - nu stiu daca are drept sa aplice legea circulatiei;
-a refuzat sa-mi consemneze obiectiunile pe motiv ca nu corespund cu parerea lui;
-nu am semnat procesul verbal, ceea ce ar trebui sa faca toti cei ce vor sa depuna contestatie (daca semnezi, poate insemna ca esti de acord cu intreg continutul procesului verbal);
-a consemnat o situatie de fapt nereala (am si martori, chiar dinainte sa fiu oprit :twisted:).

Bineinteles ca singura rezolvare este in instanta.

Psycho 16-01-09 20:03

din cate stiu ei .. la mentiuni trebuie s ascrie orice prostie ii spui tu .. bine .. nu va ganditi la injuraturi etc

si tot din auzite cei de la comunitara nu au atributii legate de rutiera .. de ceea ce tine de desfasurarea traficului .. in afara de caracatite .. si fluidizarea lui nu cred ca au dreptul de a sanctiona pecuniar ..

@ aev .. mai de mult a existat o sectiune .. care era destinata certurilor si contrelor ... o sa vorbesc si cu restul baietilor sa deschidem iarasi un thread asemanator , pentru a lasa celelalte thread-uri .. cum ar fii monden .. hai sa ne ajutam .. si restu ...

nu te supara dar fiecare incearca sa isi faca datoria si sa contribuie cu cat se poate la binele acestui forum , nu stiu daca ai observat .. bien tu nu ai cums a vezi asta dar eu am sters si cu
baietii o gramada de injurii aduse unor alti useri o gramada de contre .. pe care dor noi le vedem .. eu unul incerc sa fiu echidistant si sa nu fiu partinitor ... incerc sa impart si capra si varza ca pana la urma pentru mine toti sunteti egali , pentru mine nu exista nsl , anonimous , sau cine stie ce alte cluburi

pentru mine exista andrei sad-u , ery , adi dmx , liviu . alex nna , mdn-u .. si lista poate continua ;)

o seara placuta .. ca si asa ploua afara ;)

c0a 16-01-09 20:33

am vazut azi 2 nissan gtr
unu gri si unu negru , se alergau prin mamaia

ct11lyv 16-01-09 21:35

gratarele cand se mai fac:) k de mult nu sau mai incins carbuni..

X-Ray-Eyes 16-01-09 22:12

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 1987292)
gratarele cand se mai fac:) k de mult nu sau mai incins carbuni..

Pe vremea asta nu prea iti vine sa stai in frig sa arzi friptura frate ... sa vina timpul frumos si atunci ne strangem la curte si ardem si cateva gratare ...
DPMDV aia care fac gratare pe vremea asta risca f mult ... sa faca pneumonie.

aikman 16-01-09 22:16

eu am facut de revelion gratar... o saptamana am fost consemnat la pat cu abonament la farmacie

vizal 16-01-09 23:45

Quote:

Originally Posted by c0a (Post 1987122)
am vazut azi 2 nissan gtr
unu gri si unu negru , se alergau prin mamaia

si te dai mare:-P...pe cel gri l-am vazut si eu...saracie in romania asta:rolleyes2

Sofro 17-01-09 02:44

Cei de la locala umbla de obicei insotiti de un agent de la rutiera...asa ca dak erau doi cand ai fost oprit sigur cel care te`a oprit era agent la rutiera...dak era unul singur atunci era de la locala...succes cu contestatia...

YZF-PWR 17-01-09 06:01

Abeeeee bubaaa :) mi-a venit impozitul la masina , pe langa taxa impozitului m-am trezit cu o suma surpinzatoare de 5 mil amenda sau amenzi ... eu unu nu am primit nimic tot anul si nici nu am fost oprit :) chiar sunt curios de unde si cum.

ct11lyv 17-01-09 10:17

http://gauraneagra.com/?p=124#comment-46 cand uni nu au ce face :)

Blondy26 17-01-09 12:14

Mi se pare sau e 100% copiata de pe forum?:-/

GRIGO 17-01-09 12:48

nu, nu e copiata de pe forum
cand a fost pusa pe forum a fost copiata de pe respectivul site
nu deschideti iar subiectul.
pentru ca iar o sa urmeze jdemii de posturi fara rost.

ct11lyv 17-01-09 13:37

da asa e...laso moarta.

Most_Wanted 17-01-09 13:43

Care ati vazut emisiunea de la tv neptun cu TRA`u ? :D

leonard 17-01-09 14:00

poate o urca cineva si aici ...ptr aia care nu au vazut printre care si eu:D

Sofro 17-01-09 15:03

@c0a...ala negru avea numere rosii cumva?

SMocKey21 17-01-09 15:40

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1987857)
Abeeeee bubaaa :) mi-a venit impozitul la masina , pe langa taxa impozitului m-am trezit cu o suma surpinzatoare de 5 mil amenda sau amenzi ... eu unu nu am primit nimic tot anul si nici nu am fost oprit :) chiar sunt curios de unde si cum.

acelasi rahat si la mine ;),scrisoare de la Dnul Primar,urmata de o instiintare de plata precum as avea amenzi de circulatie restante :)))

LE-daca as dori o copie dupa procesele verbale unde trebuie sa ma duc? Politie sau trezorerie?

unEL 17-01-09 15:55

Stie cineva ceva de un golf5 argintiu ca ar fi sarit in lac ieri noapte ?

DyZ 17-01-09 16:17

ce ? :)) unde in tabacariei ? :))

YZF-PWR 17-01-09 18:36

Aseara , dar nu a sarit/cazut in lac , saracu era cu prietena ... cand sa plece era in viteza si a apasat ambreiaju din gresala si s-a dus la vale:) a ramas pe burta dar nu mai avea mult sa se duca de tot.
Intr-un final l-am chemat pe salvatorul situatiilor de genul Laur ZZR cu platforma electrica:) care a mai scos tot asa de acolo unu... mai tare era ca a fost asa umed pe jos ca atunci cand tineam noi de golf a inceput sa vina platforma inapoi nu masina:) ... pana la urma a iesit , doar soferul putin suparat ca facea lumea misto de el si s-a facut un pic de choKapiK in fata prietenei :P

vizal 17-01-09 19:56

si eu care credeam ca era nepotu :D

GABBY_ 17-01-09 20:49

sa inteleg ca amenzile alea sunt abureli sau chiar e serios?am vazut ca trebuiesc achitate la financiarul de pe tulcei

YZF-PWR 17-01-09 22:31

sunt pe bune acele amenzi , de-aia e bine dupa ce iei amenzi in decursul anului sa pastrezi chitantele de la ele , sau o copie , ca aceste amenzi unele nu sunt procesate ca si achitate de multe ori , iar tu le poti dovedi cu chitanta si daca nu sunt din ele , ghinion.
Am patit asta ani la rand , uneori erau pe bune , alteori ne-inregistrate dupa achitare.

c0a 18-01-09 01:37

Quote:

Originally Posted by Sofro (Post 1988741)
@c0a...ala negru avea numere rosii cumva?

unul din ele avea sigur numere rosii doar ca nu mai stiu care :)

CT-89-POT 18-01-09 12:18

vizal stai ma linistit n-am fost eu:d spre deosebire de altii eu stiu cum sta treaba cu pedalele :D. Vrei sa vorbesc cu Mazare sa faca un circuit pe traseu la 40 sa te dai cu el?

vizal 18-01-09 12:38

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 1990554)
vizal stai ma linistit n-am fost eu:d spre deosebire de altii eu stiu cum sta treaba cu pedalele :D. Vrei sa vorbesc cu Mazare sa faca un circuit pe traseu la 40 sa te dai cu el?

daca esti barosan si poti...de ce nu:-P

dar tu crezi ca poti sa termini circuitu cu gofu ala?:???:

unEL 20-01-09 03:19

Stilpii de la intrare in mamaia pe la oxford, cine/cum i-a "ciufulit"?

aikman 20-01-09 10:47

http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-...ndex.html?cp=1 cea mai tare campanie .... merita vazuta

zbuf 20-01-09 10:51

e cam vechi clipul.cred ca are vreo 2 ani de cand tot bantuie pe net.una peste alta ti se ridica parul in cap cand vezi asa ceva

aikman 20-01-09 11:39

eu acum l-am vazut ... dar avand prietenii care se incadreaza cam in toate categoriile ... cam urat ce am simtit ... mai ales ca am doi care s-au dus numai anul trecut

semjke 20-01-09 12:41

Extrase din campaniile anti-accidente din alte tari:
http://video.e-transport.ro/Viata_ar...-22000072.html
http://video.e-transport.ro/Campanie...-22000440.html
Sunt putin mai dure, poate ne impresioneaza cand le vedem, dar probabil ne fac sa ne gandim de 2 ori inainte s-apasam pedala prin oras.

semjke 28-01-09 09:19

Sa-mi spuna si mie cineva, vi se pare normal ce s-a intamplat aseara ?!

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...rea-armei.html

Din intamplare eram si eu prin parcare si am surprins toata faza.

YZF-PWR 28-01-09 09:24

Au cam exagerat putin politistii sa faca uz de arma ... dar totusi e perfect legal si normal ce au facut... atunci cand el nu a oprit la semnalele politiei , ba chiar si cand a fost somat... ei pot considera multe prin fuga soferului , ca detine ceva in masina cu ce nu ar vrea sa fie prins , sau baut la volan sau tot felul de motive , era mai cashtigat daca oprea direct si lua doar amenda pt parcare in loc ne-permis.

All times are GMT +2. The time now is 02:48.

- Copyright 2026 4Tuning