![]() |
Re: Chat
in acelasi timp un pedofil si un om care milita impotriva rasismului da' el s-a operat ca sa nu mai fie negru...
|
Quote:
Parerea mea e ca a fost o legenda si e o mare pierdere.Odihneasca-se in pace! |
A fost o legenda da nu neaparat prin muzica pe care o facea!
|
azi numa de michael jackson am auzit....:anger: :bored:
|
din punctul meu de vedere meu cine nu il respecta pe MJ pt muzica pe care a facut-o, tinde spre cocalarism... 60.000.000 de copii dupa albumul Thriller spune ceva, nu?
RIP Michael Jackson |
da.. e poate prea mediatizat evenimentul funebru... asta este.. ce-or sa faca in ziua in care vor da coltu' manelistii ?
|
1: apropouri dinastea faci la cine vrei da nu mie
2: eu nefiind ascultator de POP nu am auzit de MJ numa dtorita operatiilor, scandalurilor si altor stiri de genu asta. |
nu ti-am facut nici un apropo. u ziceai ca e legenda si din alte motive, eu l-am spus pe cel pe care-l consider cel mai important.
|
amu sincer parerea mea e ca n-a fost o moarte destul de spectaculoasa incat sa se poata mediatiza la maxim. Adica dispare elodia misterios, wow toata lumea e numai urechi. Imi pare rau de michael jackson, sunt mare ascultator si fan si mai am casete in beci dar mare pierdere pentru lume nu e pentru ca apogeul carierei lui a fost mai demult. Pentru mine personal, in ultimii ani n-a facut nimic de ce sa-mi fie dor (productii muzicale, concerte unice etc) Asa ca Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
|
stiti vreo garsoniera de inchiriat? sau unde apare piata luni seara?
|
poti sa cumperi piata luni seara de la tipografie sau ce e acolo ...
pe fabricii .. dupa ce treci pe sub podu ala de cale ferata .. din cate stiu in jur de ora 17 se da spre vanzare... si de obicei e multa lume care sta la rand ... nu ar trebui sa fie greu de gasit locu :) |
Quote:
|
da... nu se mai poate lua luni seara de la tipografie, plus, din cate stiu eu nu se mai editeaza la tipografia garamond de pe fabricii...
|
am fost luni seara la magazinul de pe baritiu unde aparea mai demult, mi-a spus vanzatoarea ca de vreo 2 ani nu le mai da voie, nici macar la tipografie...
|
pai da, ca se aflau "ponturile" luni, si se faceau afacerile pentru cine trebuia...
|
Nu stie nimeni pe la ce pret se invarte chiria la un garaj cu curent si ventual si groapa in cluj? Indiferent de zona.
|
intre 50 de euro (fara groapa) si 100 de euro (cu groapa) pe luna.
|
|
Re: Incarcare cu freon AC CJ
Va salut ... as vrea sa vad si eu targul vostru din CJ , eu sunt din HD , am inteles ca e duminica dar nimeni nu are o adresa ceva ..care ma poate ajuta??? ... :rolleyes2
|
ii chiar sambata.
depinde care targ? ala de masini sau ala de vechituri ala de masini ii inainte de intrare in gilau. ala de vechituri ii langa podul colectivistilor din someseni. mergi in someseni intrebi de strada BARC si cauti numarul 1. cand ai ajuns la numarul 1 o sa vezi podul, multa lume, mici, manele, tigani care vand cioco 3 la leu... daca vezi astea ai ajuns unde trebuie, daca nu nu :P |
se mai fac ceva intalniri joi seara sau cand se fac?...si daca da unde?eu nu sunt din cj si nu prea stiu multe detalii
|
La targul auto ma refeream ... scuze n am precizat exact .. deci e tot Sambata la iesire spre Gilau si nu duminica cum auzisem eu . Multumesc mult Kent8 !!!
|
sa fii iubit.
vrei sa cumperi sa sa vinzi ceva? |
Un Vectra B an 1997 sa cumpar ...si sa vad pt un amic de un a6 an 2006..inmatriculate....ai idee cum stau preturile la astea ???
|
cred ca esti cam printre putinii de pe acest forum care cumpara ceva :P mno bafta ca apoi vine wob si urla ca facem off-topic :P
|
buna seara
|
asta e tare de tot... doamne fereste sa pleci si sa lasi masina nesupravegheata... saracu` o sa aiba parte de un soc la intaorcere
|
nu stiti anu asta cand vine 4tuning la cluj ?
|
cam pe undeva pe la mijlocului lui septembrie
|
stie cineva un loc in cluj unde se pot croma jante ? ceva atelier ...
|
Are cineva vreun Nokia 6230i si vrea sa-l combine?...
|
chiar in spate la pretectia consumatorului.
ii strada aia mica, paralela cu dorobantilor. intri pe langa spalatoria, go-verdak (sper ca am retinut bine numele) si mergi pana in capatul strazii. acolo o sa vezi o casa mai parasita, o hala, ceva asemanator. o sa vezi 3-4 trepte si o usa, intri si intrebi. parca am inteles ca dureaja cam 6-8 ore o duci seara dimineata la 9-10 o ridici. e, daca mergi azi, nu cred ca lucreaza cineva, dar poti incerca. |
stie cineva daca la noi este vre-o firma care se ocupa sau face scuturi pt motor
|
Cauta pe forum, ca am vazut cateva titluri cum ca ar face scuturi pentru orice tip de masina!
|
Quote:
am vazut dar in principiu m-ar interesa daca gasesc undeva in cluj asa ceva am gasit ceva in bucuresti dar nu as da 5 mil pe un scut :lol: |
iti face ilie scut, vb cu ufo pt nr de tel ;)
|
Quote:
|
Niste rasfatati de 16 ani....
https://www.youtube.com/watch?v=9s8XilZa2WY& https://www.youtube.com/watch?v=bohDv6VAM4s |
eu as fi luat camioneta...si m`as fi dus prin centru :)) si cand vedeam o masina scumpa direct in ea :))
ii veche, au cedat franele :)) sau m`as fi dus in faget si as fii abandonat`o in mijlocul drumului, de-a latu :)) apoi filmam cum se chinuiau sa treaca pe langa ea :P eu il inteleg pe baiatu acela...la ce masini mai sunt pe acolo...aia chiar ii un gunoi, mare gunoi :P cat de trueeeeeeeeeee... tokyo hotellllllllllllll |
vedeti ce inseamna o educatie corespunzatoare? :headache::boxing:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning