Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

criminales 18-06-10 15:35

Re: Cafeneaua Ieşenilor

ori cum fratilor traim in romania uni politisti mai sunt inca militieni si inca in acest secol se mai vineaza sobolani cu arcu asta e.
sotia mea a fost luata mai mult forta de pe bul independentei din statia de autobuz si dusa la pol judetului iasi ca nu avea permisu si buletinul la ea si ca oprise masina in statia de autobuz , care la 2 noaptea e plina de taximetristi si din toate masinile oprite acolo doar pe ea a vazuto
la sectie prostul ala de militian nu stia unde se afla seria de la motor peste toate astea ea si cu prietena ei erau invitate de colegii care isi faceau serviciul constiiincios la cafea pe linga asta a primit si 1 punct amenda ca parcase pe trecerea de pietoni nu in statia de autobuz
amenda sa anulat de la sine deoarece in legislatie nu exista nici un aliniat sau lege care sa iti dea 1 punct amenda .
sursa sigura seful politiei rutiere pe atunci .....
era sa uit a mai spus omu o vb mare :unii parinti arunca copii in sus cind is mici altii ii prind unii uita sa ii mai prinda :colegu facea parte din cei neprinsi

RDss 18-06-10 20:45

Quote:

Originally Posted by dasautohaus (Post 3450506)
Cu ce te pot ajuta. Eu sunt cu facultatea de mecanica

Si eu am terminato :D

MnezO 19-06-10 19:07

Tocmai Ce am Luat 60 ron amenda ca nu am vrut sa dau certificatu ! :twisted:

o`neal 19-06-10 19:43

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3453334)
Tocmai Ce am Luat 60 ron amenda ca nu am vrut sa dau certificatu ! :twisted:

Lol :) de ce MneZo ?

MnezO 19-06-10 19:45

ca nu am itp :)

o`neal 19-06-10 19:46

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 3453395)
ca nu am itp :)

Uitasem :)))) norocul tau :)) fugi si fa itp`ul :D

MnezO 19-06-10 19:52

am rezolvat !

euromarket 20-06-10 14:45

Am inteles ca au aparut ceva dubii cu privire la urmatoarea etapa din FRT CUP & FRT Expo Tuning.

Programul manselor competitionale este:
Etapa 1 - 6 iunie
Etapa 2 - 27 iunie
Etapa 3 - 18 iulie
Etapa 4 - 31 iulie
Etapa 5 - 15 august
Etapa 6 - 29 august

Detalii la www.frteam.ro/frtcup

Scuze de offtopic.

skimpy 23-06-10 14:47

Fi-le-ar ceapa lor de hoti sa le fie.
Ieri, furtuna, chestii, trestii. Nici tipenie de om afara.... mie imi fura antena....

Si acum intrebare intrebatoare... n-are nimeni pe acasa o antena? De pe vre-un dezmembrache ceva.
Intreb pentru ca nu apuc sa ajung prin bazar (deh, serviciul...) si mi-ar fi mai usor sa ma intalnesc cu unul din voi.

arata ceva de genul asta:

http://www.zozoautolamp.ro/images/pr...UT3100_big.jpg

criminales 23-06-10 15:38

[QUOTE=skimpy;3463821]Fi-le-ar ceapa lor de hoti sa le fie.
Ieri, furtuna, chestii, trestii. Nici tipenie de om afara.... mie imi fura antena....

e culmea saraciei sa furi pe asa o vreme o amtena de la un matiz

sper ca a meritat efortu si e mindru de el acel asa zis hot

rusine rusine dar nu ne e
si unii au ramas asa indoctrinati
pina in maduva oaselor

o`neal 23-06-10 15:44

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 3463821)
Fi-le-ar ceapa lor de hoti sa le fie.

Si acum intrebare intrebatoare... n-are nimeni pe acasa o antena? De pe vre-un dezmembrache ceva.
Intreb pentru ca nu apuc sa ajung prin bazar (deh, serviciul...) si mi-ar fi mai usor sa ma intalnesc cu unul din voi.

arata ceva de genul asta:

http://www.zozoautolamp.ro/images/pr...UT3100_big.jpg

in ziua de azi te poti astepta la orice :) bine ca ai ramas doar fara antena si nu cu alte pagube :)

wolfdexterus 23-06-10 16:08

am eu o antena de golf 4

skimpy 23-06-10 16:46

oare se potriveste? mare bucurie mi-ai face.

Victor VRE 23-06-10 16:49

e putin mai scurta, iar filetul s-ar putea sa fie mai mare, dar banuiesc ca ii poti face un adaptor.

skimpy 23-06-10 16:52

daca nu iti foloseste la nimic, poate o dau la schimb :)

ma apuc de trafic de antene auto :)

Victor VRE 23-06-10 16:54

numai vezi ca alea de golf4 sunt si mai cautate de hoti :lol:

zorro6299 23-06-10 17:28

:lol: skympi.... exista 3 variante :

- s-a desfacut in timpu mersului si a picat pă jos ( trebuia s-o mai verifici dacă-i bine infiletata )

- ti-a furat-o a admiratoare...să se bată cu ea la c+r cand se gandeste la tine :-P

- ti-a furat-o la comanda, poate-o gasesti la un amic duminica la intalnirea voastră :rolleyes2 - desi n-ai cum s-o recunosti .( cel mai sigur o gasesti in talcioc duminica - o rascumperi cu 5 bani ).

Acum, vezi nu face greseala sa-ti pui antena de g4 ... sa nu-ti fure masina cu tot cu antena... sa creada ca-i g4 :-P

La urmatoarea...iti recomand sa-i pui o picatura de "superglu" , apoi o infiletezi bine !!! baftă si condoleante pt pierderea suferită !!! ;)

Bine ca nu ti-a luat stergatoarele.... pe vremea asta trista,..asta-ti mai trebuia :!:

skimpy 23-06-10 18:32

ideea e ca vreau antena, nu conteaza de care e. si daca se potriveste, ii bag superglue si izoler band si gata :)

criminales 23-06-10 18:47

garantat tia luato vecina de la 4 ce sa te bata la funduletul gol cu ea ai grija ca e sado maso
:lol::lol:

raduku988 23-06-10 19:12

de cand tot face glumite zorro pe aici si nimeni nu rade asta e chiar prima data cand chiar a zis ceva comic .... bv zorro mai zici 2 deastea si iti dau eu parasolaru mult visat :lol::lol:

Victor VRE 23-06-10 19:32

Logan mcv cu radar la cafea in parcare la stadion :lol:

skimpy 23-06-10 22:10

inca nu am gasit antena, dar apreciez mult faptul ca zorro a cautat prin garaj si mi-a promis ca o sa mai caute maine dimineata.

ideea e ca nu ma pun la 10-20ron cat e o antena, am facut apel la voi, in considerentul ca, daca o fura si pe asta, macar sa ma oftic mai putin (asta daca va incurca pe vreunu o antena) :)

wolfdexterus 24-06-10 08:38

Ciri ,stii ce antena am nu? aia a ta :))
Skimpy daca vrei antena ma gasesti deobicei seara pe la stadion

skimpy 24-06-10 10:00

wolf, lasa-mi un id de messenger sau un nr de telefon pe privat.
eu diseara ies la 7 de la serviciu.
daca nu esti prin copou, drumul meu e spre capatul pamantului, in bularga.
eventual ne putem intalni pe drum, undeva...

drobet@ 24-06-10 10:54

datii ma la om antena care i-ati luato8)

zorro6299 24-06-10 11:39

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3464454)
garantat ti-a luat-o vecina de la 4 ce sa te bata la funduletul gol cu ea, ai grija ca e sado maso
:lol::lol:

Quote:

Originally Posted by raduku988 (Post 3464530)
de cand tot face glumite zorro pe aici si nimeni nu rade asta e chiar prima data cand chiar a zis ceva comic .... bv zorro mai zici 2 deastea si iti dau eu parasolaru mult visat :lol::lol:

- nu stiu cat ai ras tu, la gluma mea ,dar eu m-am stricat de ras la gluma ta cu " parasolaru mult visat " :-P , s-ar putea sa mă stric de tot !!! :-P

:-P Ha, ha, ha , ce-mi plac glumele mele , ha , ha , ha !!! :-P

Quote:

Originally Posted by Victor VRE (Post 3464588)
Logan mcv cu radar la cafea in parcare la stadion :lol:

Probabil a venit cu vrăjeală, cu un sac de GPS- uri la el... sa monteze pe masinile care se adună in parcare ,de pe la cluburi... pe care le stie el din trafic , că-s " periculoase " ...pentru o mai bună supraveghere :-P

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 3465076)
inca nu am gasit antena, dar apreciez mult faptul ca zorro a cautat prin garaj si mi-a promis ca o sa mai caute maine dimineata.

ideea e ca nu ma pun la 10-20ron cat e o antena, am facut apel la voi, in considerentul ca, daca o fura si pe asta, macar sa ma oftic mai putin (asta daca va incurca pe vreunu o antena) :)

sorry , smimpy.... nu e de gasit antena...probabil am aruncat-o :cry:

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3466102)
datii ma la om antena care i-ati luat-o 8)

no ofence, dar ...asa invatam cu totii :-P

skimpy 24-06-10 19:52

am achizitionat in cele din urma o antena.
multumesc wolf pentru efort :) data viitoare o sa imi cumpar golf (daca mai ai antena) :D

wolfdexterus 24-06-10 23:17

Ultima duma data de o fata (a incercat sa faca o gluma :) ) ma intrebat daca masina mea nu e masina lui batman :)) , si au plecat in viteza, eu asi vrut sa le intreb daca autovehicolul in care erau intra in categoria de masini :D

criminales 26-06-10 16:54

ceva nouti tuning??

o`neal 26-06-10 19:01

https://www.youtube.com/watch?v=j7Dum...ure=grec_index
investitie de 15 mii euro aproximativ... in acesti bani multe masini ar fi aratat de zeci de ori mai bine decat acest bmw` ... asa cum spuneam... sunt unele masini facute de spanioli duse chiar la extrem... plus inca un - (minus) la aceasta masina...dupa toate acestea jante doar pe 16" ??

SteelFireFighter 27-06-10 19:20

Mare eveniment , mare

Frate , frate mare eveniment , mare dezamagire , inca o data se vede ca nu este cine sa faca o treaba buna in Iasul asta , dar se va naste si ala care sa asculte de lume si sa faca ceva ce merita sa vezi.Sper sa nu sa se mai repete ce a fost astazi.
Ionut lasa-te ca nu esti facut ptr. asta , fa-ti reclama in alta parte.Eu iti dau un sfat, de la un prieten, nu de la un dusman.Lasa-i pe altii ........ am vazut cu ochii mei si de la mine ai nota 2 cu indulgenta.Pacat ca FRT este numele facut de mine si de Ciuci si crede-ma ca ma doare ca nu vad nimic ce m-ar face sa fiu mandru , asa ca lasa-te.

Haide-ti toate cluburile auto din Iasi sa ne unim si sa facem ceva sa merite urmarit , sa vina omu sa vada adrenalina si ce a fost astazi , avem potential , avem raceri din belsug , eu cred ca Iasul merita sa-si uneasca fortele si sa faca ceva ce nu am mai vazut lumea.

slip 27-06-10 19:49

Re: Mare eveniment , mare

Quote:

Originally Posted by SteelFireFighter (Post 3474721)

Haide-ti toate cluburile auto din Iasi sa ne unim si sa facem ceva sa merite urmarit , sa vina omu sa vada adrenalina si ce a fost astazi , avem potential , avem raceri din belsug , eu cred ca Iasul merita sa-si uneasca fortele si sa faca ceva ce nu am mai vazut lumea.

te cred prietene.. ca vrei sa faci ceva.. dar e foarte greu. Lumea nu are timp si nici interes. Se investeste mult intr-o astfel de organizare si nu recuperezi mare rahat.. noi cel putin am ajuns la concluzia ca e mai bine doar sa participam la evenimente organizate de altii. Poate ma intelegi..poate nu.. dar un lucru e sigur - ca sa faci ceva cu adevarat memorabil, trebuie sa intri in calendarul 4tuning si sa ai intrari in multe locuri.
La ERA nu poti face nimic.. ca vai de mine le strici asfaltul.. (ma refer la drift aici) .. si altceva ce poti sa faci? indemanare? pf... sa fim seriosi.. faci o data, de 2 ori.. dar mai mult deja e plictisitor. Urmeaza expo.. o data , de 2 ori.. la fel, booooring. Pentru ca nici nu vin cine stie ce masini tari din tara. Ar mai fi sound - unde ai nevoie de aparatura de masurat dB. si iar e plictisitor daca nu se ocupa profesionisti. Asa ca cel mai bun show ramane la drift. Esti de acord? Si pentru drift ne trebuie locatie mare gen ERA.. doar ca aici nu avem sprijin.. Si atunci revenim la prima concluzie- de ce sa ne batem capul degeaba?

sper sa citesti cu atentie astfel incat sa nu intelegi gresit sau sa ai impresia ca te-am luat de sus. sunt de acord cu tine doar ca e greu.. Poate altii gandesc altfel si se gaseste o solutie. (sper)

salut

SteelFireFighter 27-06-10 20:29

Raspuns ptr.SLIP

Man ai foarte mare dreptate , dar suntem totusi un oras mare , nu cred ca numai ERA are platouri , sunt locuri cate vrei in Iasul asta unde se poate organiza ceva , mai ales Drifturi care si dupa spusele tale este tot spectacolul.
Asa ca trebuie sa fie cineva in Iasul asta care sa inceapa sa miste ceva,noi,cei de la Logan Club suntem prea mici si nu credem ca razbatem dar putem si noi fi de folos atunci cand va fi nevoie de noi.
Este de laudat cea ce a facut FRT-ul dar nu au un lider care sa vrea sa faca ceva , prea multe reguli prea multa sefie , este pacat.
In final sunt deacord cu tot cea ce ai spus , dar sper , visez ca intr-o zi va fi si Iasul la nivelul celorlalte orase .
Este pacat.
Felicitari celor care au facut spectacol , ma refer la drifterii care sau dat azi , dar rusine organizatorului, oamenii vor sa vina sa arate lumii ce pot face , vor sa vina sa ne incante auzul cu sunetul motoarelor , si vazul cu cea ce pot ei sa faca , nu vin sa stea ingraditi si sa raspunda la ordin.
Este parea mea si o sustin intr-o tara libera.

DANA XAR 27-06-10 20:30

buna steel.ce faci tati?

SteelFireFighter 27-06-10 20:31

Stau si mai scriu cate ceva , tu ce faci ?

DANA XAR 27-06-10 20:35

Quote:

Originally Posted by SteelFireFighter (Post 3474918)
Stau si mai scriu cate ceva , tu ce faci ?

uite m-au cam deranjat colegii cu care conversezi tu. mi-au jignit masina cum ca "in ce categorie s-ar incadra?"..ca nu ar fi autovehicul.dar nu e problema. oricum eu stiu ce detin si cui nu-i convine sa ma scuteasca .
totul bine la tine?

SteelFireFighter 27-06-10 20:38

Dana si loganul este masina , asa ca cine asi permite altceva sa fie sanatos,noi atat putem si fie vb intre noi lu Loganul am facut multe..........

DANA XAR 27-06-10 20:49

Quote:

Originally Posted by SteelFireFighter (Post 3474933)
Dana si loganul este masina , asa ca cine asi permite altceva sa fie sanatos,noi atat putem si fie vb intre noi lu Loganul am facut multe..........

stiu. de asta si zic. dar eu am o placere sa demonstrez multora cu alte marci de masini ca si Loganul poate. si crede-ma ca au fost multi ...:P...

wolfdexterus 27-06-10 21:18

Quote:

Originally Posted by DANA XAR (Post 3474930)
uite m-au cam deranjat colegii cu care conversezi tu. mi-au jignit masina cum ca "in ce categorie s-ar incadra?"..ca nu ar fi autovehicul.dar nu e problema. oricum eu stiu ce detin si cui nu-i convine sa ma scuteasca .
totul bine la tine?

Dar cine a inceput cu "glumele" ? Sincer, pe mine nu ma deranjeaza gluma,ci felul in care a fost facuta de prietena ta

GAby645 27-06-10 21:19

ne-ai facut curiosi, povesteste-ne si noua despre loganul tau, o poza doua cu bestia , sa o vedem si noi !!!

All times are GMT +2. The time now is 23:53.

- Copyright 2026 4Tuning