Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

Vladz 12-06-09 09:47

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

A reparat drumul "pe persoană fizică" şi a fost amendat

Un bărbat din Satu Mare a fost amendat cu 600 de lei pentru că, pentru că... a turnat ciment în câteva gropi din drumul naţional 19A ce trece prin faţa casei sale.

Omul poate nu mai suporta să vadă cum atâtea maşini îşi rup oasele chiar la poarta dumnealui.

Autorităţile s-au sesizat şi l-au amendat pe "nelegiut" cu o sumă bunicică pentru că orice reparaţie a drumului trebuia să obţină mai întâi avizul administratorului şoselei şi al poliţiei.

ALEX_BZN 12-06-09 09:52

ce te mai mira:))))???....romania tara tuturor posibilitatilor...daca vine hotu la tine sa te fure il poftesti in casa la cafea si il lasi sa isi aleaga ce ii trebuie ca daca il tii in casa pana vine politia l-ai privat de libertate:))),daca iti fura masina ca in cazul lu becali nu e bine sa ii prinzi tu ca zice ca ti-ai facut dreptate singur...trebuie sa ii prinda politia,dar dupa ce s-a facut masina pierduta:)) si multe alte cazuri cum e si cel pus mai sus cu omu care repara drumu saracu!

julaikos 12-06-09 13:55

unde pui ca in potigrafu inainte sa asfalteze erau niste gropi maricele,si la fel s-a sesizat politia si primaria sa dea amenzi cui le astupa,dar sa cheme pe aia de la drumuri sa le plombeze nici gand

T@zMania 12-06-09 18:45

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 2401116)
Au mai multe frate da pe alea chiar se discuta orice.
Vrei sa vezi cum arata ? intra pe sbz
Tu insa ai o problema...cand lumea nu vrea ce vrei tu e nasol si in posturile tale se vede cum o dai in disperare.Pe un post la o alta sectiune mai aveai sa scri cu font de 32 ca sa se sesizeze lumea.
Care club mah ?
Tu si cu donu? LOL
Cat despre 402 ce sa zic vorbeste cu baietii de la timisoara sa vezi unde se dau ei si ce fac.Oamenii sunt constienti ca vor mai mult.Si au campionat judetean ,etc.
Acu o d-ati in lupi moralisti ca pe strada nu se face si bla bla.Numai eu cand am fost plecat toti in grup am fost martor la vreo 3 incidente.Cel putin mache are o baza si stie ce sa-i faca la o masina cand face o subvirare sau supravirare.Dar deh...la voi se cheama drift frate.
Oricum nu am nimic de impartit cu tine si cu adeptii tai ce ma mira e faptu ca tu esti singuru care latra precum cainele orb la luna.
Antway iti urez impliniri marete

P.S.
As putea sa fac ceva pentru organizare in Ploiesti(si crede-ma chiar s-ar face)...dar pentru 402 crede-ma chiar nu ma deranjez.Nu imi stimuleaza sistemul nervos in nici un fel.

frate vad ca tu nu ai loc de mine.te-am rugat doar sa termini cu caterinca la adresa mea.atata tot.eu nu fac misto de faptul ca esti biker si ca iti place lucrul asta.hai sa ne vedem fiecare de ale noastre si totul va fi ok.
nu e pb ta ce fel de comportament am eu si nici nu esti in masura sa ma judeci,ca imi place una si nu alta.atata timp cat eu nu ma bag peste tine nu inteleg de ce tu nu faci la fel?
tot atacandu-ma nu ma faci decat sa cred ca te oftici...
cum adica eu si donu,suntem niste fraieri sau cum?asa fraieri cum ne crezi tu si sincer chiar nu dau doi bani pe parerea ta despre mine,noi am reusit sa stragem cativa oameni care impartasesc aceeasi pasiune.
inca odata hai sa terminam.daca vrei sa mai discutam discutam de cu totul altceva,nicidecum de pb asta.
chiar nu ma oftic,potzi spune orice,dar nu o face la adresa mea atata timp cat eu nu m-am legat de tine.
de panarama si de facut misto suntem totzi buni,dar cand e vb sa facem ceva constructiv,o dam tot in panarama ca de,astia suntem....pacat
daca urmaresti cu atentie posturile tale vei vedea ca tu esti cel care se crede ''zeu'' si are intotdeauna dreptate.
uite facem altfel:mergem pe amcart;)doua carturi identice;)eu si tu;) ce zici?
daca tu esti mai bun nu ma supar daca faci misto de mine,dar daca eu sunt mai bun ca tine cum facem?incetezi cu panarama si mistourile?
asa vedem si cum stam cu ''skilul'' ca sa te citez pe tine.

Pagani_honda 13-06-09 10:55

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2402650)
frate vad ca tu nu ai loc de mine.te-am rugat doar sa termini cu caterinca la adresa mea.atata tot.eu nu fac misto de faptul ca esti biker si ca iti place lucrul asta.hai sa ne vedem fiecare de ale noastre si totul va fi ok.
nu e pb ta ce fel de comportament am eu si nici nu esti in masura sa ma judeci,ca imi place una si nu alta.atata timp cat eu nu ma bag peste tine nu inteleg de ce tu nu faci la fel?
tot atacandu-ma nu ma faci decat sa cred ca te oftici...
cum adica eu si donu,suntem niste fraieri sau cum?asa fraieri cum ne crezi tu si sincer chiar nu dau doi bani pe parerea ta despre mine,noi am reusit sa stragem cativa oameni care impartasesc aceeasi pasiune.
inca odata hai sa terminam.daca vrei sa mai discutam discutam de cu totul altceva,nicidecum de pb asta.
chiar nu ma oftic,potzi spune orice,dar nu o face la adresa mea atata timp cat eu nu m-am legat de tine.
de panarama si de facut misto suntem totzi buni,dar cand e vb sa facem ceva constructiv,o dam tot in panarama ca de,astia suntem....pacat
daca urmaresti cu atentie posturile tale vei vedea ca tu esti cel care se crede ''zeu'' si are intotdeauna dreptate.
uite facem altfel:mergem pe amcart;)doua carturi identice;)eu si tu;) ce zici?
daca tu esti mai bun nu ma supar daca faci misto de mine,dar daca eu sunt mai bun ca tine cum facem?incetezi cu panarama si mistourile?
asa vedem si cum stam cu ''skilul'' ca sa te citez pe tine.

Vai cat te poti ataca...oare ai vreun interes ascuns? e ceva putred in danemarca?Singurul lucru pe care il provoci e rasu si atat.Merci ca ma binedispui.:-):-):-):-)
Cat despre "tu si donu" ca sunteti vazuti ca fraieri e problema voastra.Dar vezi tu lumea e mai mult de acord cu mine decat cu tine.Care sa fie problema?
Cat despre karturi sunt de acord.Dar sa nu te aud ca "dom'le tu ai mai fost si eu nu"

DONU' 13-06-09 11:23

De unde pana unde plm om fi noi fraieri nu stiu...
Pe mine sincer stii ca ma doare la 402 metri in fata preputzului de parerea celor din jur...
Acum un an sau doi cand vroia lumea club la Ploiesti ce v-am zis?
Ploiesti-ul nu merita mah club... Nu suntem uniti, nu sa da toata lumea la curse, nu vin la evenimente... Pentru ce atata alergatura...?
Daca am fi fraieri iti spun eu ca n-ar veni lumea la curse cu noi, nu ne-ar suna cand ar fi evenimente de genul si n-am sta seara cu totii pe-afara, esti de acord?
Ca vii tu si faci caterinca pe la sala asta nu inseamna ca suntem noi fraieri...
Daca tu faci panarama de toata lumea (cum ai obiceiul) asta inseamna ca toti cei din jurul tau sunt niste fraieri, nu? Si tu ce ai fi atunci? Sheful lor! :lol:
Boss, n-am nimic cu tine, stiu ce-ti poate capatzana aia a ta, bravo tie ca ai renuntat de la 4 la 2 roti, pe mine nu ma deranjeaza glumele... Si eu la randul meu fac glume, intelegi, dar nu le arunca in jignire boss ca nu castigi nimic. Crezi ca facand panarama pe forumul asta o sa fie circul dupa lume aici si toata lumea o sa ne arate cu degetul tot pe noi? Niciodata man...
Aia care rad si te aplauda sunt doar fanii tai care te pupa la gaoaza de frica sa nu-ti pice in plasa... ;)
Gandeste-te doar intre bikeri cat de bine esti vazut ;)

julaikos 13-06-09 11:24

mare grija,carturile identice s-ar putea sa nu traga la fel,sa nu va paruiti pe acolo...

Pagani_honda 13-06-09 12:13

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2403883)
De unde pana unde plm om fi noi fraieri nu stiu...
Pe mine sincer stii ca ma doare la 402 metri in fata preputzului de parerea celor din jur...
Acum un an sau doi cand vroia lumea club la Ploiesti ce v-am zis?
Ploiesti-ul nu merita mah club... Nu suntem uniti, nu sa da toata lumea la curse, nu vin la evenimente... Pentru ce atata alergatura...?
Daca am fi fraieri iti spun eu ca n-ar veni lumea la curse cu noi, nu ne-ar suna cand ar fi evenimente de genul si n-am sta seara cu totii pe-afara, esti de acord?
Ca vii tu si faci caterinca pe la sala asta nu inseamna ca suntem noi fraieri...
Daca tu faci panarama de toata lumea (cum ai obiceiul) asta inseamna ca toti cei din jurul tau sunt niste fraieri, nu? Si tu ce ai fi atunci? Sheful lor! :lol:
Boss, n-am nimic cu tine, stiu ce-ti poate capatzana aia a ta, bravo tie ca ai renuntat de la 4 la 2 roti, pe mine nu ma deranjeaza glumele... Si eu la randul meu fac glume, intelegi, dar nu le arunca in jignire boss ca nu castigi nimic. Crezi ca facand panarama pe forumul asta o sa fie circul dupa lume aici si toata lumea o sa ne arate cu degetul tot pe noi? Niciodata man...
Aia care rad si te aplauda sunt doar fanii tai care te pupa la gaoaza de frica sa nu-ti pice in plasa... ;)
Gandeste-te doar intre bikeri cat de bine esti vazut ;)

Mah spranceana mah nu te mai umfla in pene ca cocoshu in ismene ca cine ma respecta are tot respectu din partea mea.
Cand vad ce va debiteaza mintea nu ma pot abtine sa nu fac misto
Nu blamez ca am trecut de la 4 la 2 roti doar am si masina si motor.Dar cand vad ca tot preaslaviti modu asta de cursa de parca altu nu exista ma pufneste rasu.Cat despre jigniri eu nu vad unde v-am jignit, poate v-ati simtit lezati in orgoliu si d-aia sariti de couor in sus?
Nu sunteti uniti si asta spune totul.Club probabil o sa faci tu , taz si inca vreo cativa.Rezuma-te doar la stadiu de stickere si cand lumea o sa vrea club o sa ceara singura.Reinfiintezi PCR-u si scoti enoriasii la defilare sau cum?NU mai baga tu clubu asta pe gat la lume ca aici e democratie vere.Sunteti exact ca um copil d-ala caruia masa i-a promis ca il duce la circ si dupa aia s-a sucit."Pai acu va d-ati loviti nu mai vreti club sau etc?"Aplici psihologia inversa cu ei ca nu vor?E dreptul lor mah si punct.Au zis nu ok mergi mai departe tu daca vrei cu adevarat.
Cat despre alergat masina la curse...lol am schimbat 3 motoare ca mi-a placut sa fac asta si punct.Unde pui ca tot ce am investit au fost bani facuti de mine bos nu ii am de la mama si de la tata.Ce vrei acu sa imi faca lumea statuie pentru asta?Nu vere.Nu invinovatesc pe nimeni ca a venit si nu s-a dat treaba lor eu imi fac damblaua si mi se rupe de unii sau alti.
Voi in afara de sedinte comuniste si postat pe forum "care vine colo si colo si colo sau nu mai vreti club nu stiti nimic."
Omu care vrea ceva vrea si punct.
Din punctul meu de vedere era simplu:"Vreti sa facem acte la club?DA/ NU ?
"Cat ati fi de acord sa cotizati pentru asta?"
Scurt pe 2.

P.S.La motociclisti exista concurenta decat la linia de start.Asa suntem noi mai "dezbinati".Si n-avem nici club.:D:D:D:D
Intre ai mei sunt vazut bine stai tu linistit.Nu sunt cel mai bun dar nici cel mai prost.Si cand zic asta ma refer la aia care chiar stiu ce e ala motor nu la terasisti sau sezonieri.

DONU' 13-06-09 13:02

Nu ma umflu mah in pene...
Tu si inca altii aveti impresia ca vrem sa ne imbogatim de pe urma acestui club.
Fratemeleu... la curse pune lumea zeama de 300 de mii si tu crezi ca o sa dea bani la club?
Tuningu' costa bani.
Zi-mi 3 masini tunate din orasul asta...
Nu stiu de unde scoti vorbele astea cu comunismu pulii si cu alte vorbe d-astea dar chiar exagerezi mult man...
E treaba noastra daca ne place sportul asta scurt de 402 metri... Nu ne obliga nimeni sa ne dam pe circuit, pe Cheile Brelocului sau unde va vreti voi... cum nimeni nu obliga sa intre in club sau sa se dea la liniiutze.
De unde pana unde atata misto tot nu inteleg.
Stii foarte bine de cate ori am propus sa mergem la karturi. Pe cati i-ai auzit zicand hai frate sa mergem...?
Daca lumea nu-i unita ce vina am eu?

Si facand o gluma la ce ai zis mai sus:
"La motociclisti exista concurenta decat la linia de start."

Pai normal bre ca la start... ca pana la finish nu se stie daca ajung amandoi :lol:

Pagani_honda 13-06-09 13:10

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2404101)
Nu ma umflu mah in pene...
Tu si inca altii aveti impresia ca vrem sa ne imbogatim de pe urma acestui club.
Fratemeleu... la curse pune lumea zeama de 300 de mii si tu crezi ca o sa dea bani la club?
Tuningu' costa bani.
Zi-mi 3 masini tunate din orasul asta...
Nu stiu de unde scoti vorbele astea cu comunismu pulii si cu alte vorbe d-astea dar chiar exagerezi mult man...
E treaba noastra daca ne place sportul asta scurt de 402 metri... Nu ne obliga nimeni sa ne dam pe circuit, pe Cheile Brelocului sau unde va vreti voi... cum nimeni nu obliga sa intre in club sau sa se dea la liniiutze.
De unde pana unde atata misto tot nu inteleg.
Stii foarte bine de cate ori am propus sa mergem la karturi. Pe cati i-ai auzit zicand hai frate sa mergem...?
Daca lumea nu-i unita ce vina am eu?

Si facand o gluma la ce ai zis mai sus:
"La motociclisti exista concurenta decat la linia de start."

Pai normal bre ca la start... ca pana la finish nu se stie daca ajung amandoi :lol:

Nu e gluma deloc ai zis 100% bine.;)Tocmai d-aia il astept pe taz la start :D:D:D:D

DONU' 13-06-09 13:23

Treaba buna boss!
Cel mai simplu ca sa terminam o data cu toate cuvintele astea care poate pentru unii sunt jignitoare hai dracu' o data si noi la karturi mai multi.
Paga, te dai si tu cu cartul. Trebuie sa faceti cursa aia om la om cu STIG al nostru de la RED ZONE sa vedem ce-o sa iasa.
Atentie! Fara bruscarea adversarului, start lansat.
Eu unu am ragushit de cate ori am zis sa mergem si toata lumea s-a facut ca ploua...
Saptamana viitoare o ardem dubios?
Nu de alta dar in noaptea asta plecam la un congres de liniutze la Satu-Mare unde vin si cativa tovarasi de peste hotar, din Ungaria si n-avem cum sa ajungem maine la AMCKART.

P.S.: Boss..., cart contra cart, da? Sa fie clar! :peace:

CobraArt 13-06-09 14:19

Ce handicapati sunteti,sa mor!

DONU' 13-06-09 15:01

De ce suntem handicapatzi mah?

CobraArt 13-06-09 15:09

Va certatzi ca pizdele...
Interminabila discutie intre Paganel si voi doi...ce caternica sunteti sa mor.

DONU' 13-06-09 15:16

Facem un talk show...
Mergem cu Paganel la OTV, chemam si clarvazatoarea cu prosopu' sa ne spuna cine va castiga cursa dintre Paga si Taz, vine si Istrate sa prezica ce masina va bate motocicletele in viitor si cand va fi cutremurul ala mare, ora, minutul, secunda si pe ce canal de tv se va transmite in direct ca sa-l vedem si noi, vine si Tolea pe post de elevator si bineinteles... Sexy Braileanca vine cu o noua modalitate de emulsie cu gura ca sa nu zic m.u.i.e. ca sa ne imbarbateze inainte de inceputul sfarsitului!
Apocalipsaaaaaaa!

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning