![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentati pls!!!:D
|
*AdY9005 - janta spate e cam neclara in rest e bene ... bv ...
*Panacota - eleronu e pus prea jos ... ai innegrit doar geamurile laterale fara parbriz ... oglinda din departare nu e vopsita ... culoarea gurii de aer dp lateral luata dp un lambo difera fata de cea a masinii ... |
patriotu: saru'mana mult! Daca ar mai fi vreo 3, 4 ca tine pe forum, alta viata am avea.
PS: eu nu ma pricep la comentarii de genu' asta, asa ca mai bine ma abtin (chiar daca in unele cazuri devin "nesimtit" cu lumea :lol:). |
da!!!
patriotu chiar ca e un om care ne salveaza intodeauna!! |
1 Attachment(s)
unde am gresit...am mai avansat si yo sau bat pasu pe loc...
|
Quote:
e prea frumoasa ca sa fie adevarata :)) :lol: e marfa ... bv ! keep going on this way ~!~!!! |
1 Attachment(s)
un mic comentariu...plz...danke
|
aceleasi jante ca la masina di semnatura!!
|
yupz...buna observatie.
|
Quote:
Quote:
*cobbo - lucreaza si tu la rez mai mari k sa putem sa vedem k-lumea ceea c ai modificat ... spoileru fata e stramb ... janta spate nu are disc de frana ... capota prelungita peste faruri nu e simetrica ... pragu e spalacit ... orikum e bene ... bv ... *Trickz - spoileru fata e stramb ... in apropiere are niste reflexii prea puternice ... selectii strabe ... cand vad jante asa mari ma gandesc k sunt si late ... uite-te la cauciucu spate ... park e plat ... poteai sa scoti emblema de ford ... nu sa dai cu pensula peste ... |
1 Attachment(s)
nu ma pricep la marit rezolutii ...poate imi spuneti si mie...pls...pana atunci mai pun una...
|
2 Attachment(s)
Cred ca o sa va placa
Ford Mondeo By Th3 Gam3 |
1 Attachment(s)
Nu cred ca este bne
|
*cobbo - nu treb sa maresti tu o poza cu rez mica ... lucreaza pe poze care au rez mari!!!!!! ... golfu mi se pare mie sau l-ai marit k sa incapa in background ... nu are umbra ... se vad pe geamuri reflexiile dp vechiul background ... prin parbriz si geamul lateral se vade garduletul care acum nu mai exista ... o gramada de selectii strambe ... fii mai atent
*The game - felicitari ... masina arata bine ... puteai sa o cobori mai mult ... vezi k unde ai scos antena nu se intalnsec reflexiile ... mi se pare k am mai vazut "alimentarea" aia pt intercooler cu doua furtune undeva ... golfu ... cam mare diferenta fata de cealalta masina ... asta e blurry in totalitate ... jantele sunt plate ... plasa cam mare si fara umbre ... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning