![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
sa speram...oricum sunt de proba momentan...miine seara voi vorbi cu el si ii voi propune ceva! sa vedem daca accepta!
|
Quote:
|
acum sau maine seara?:D:D:D k ie cam sete
v-am lasat ma duc la somn k maine am examen |
posturile despre masina lui robynet o sa se stearga...nu toate...dar cateva tot dispar
|
Quote:
|
ia pus rotzi pe plafon ma?? ce plm e asa surpriza k nu tre sa stie nimeni ........
|
ba imi pare rau dar vineri nu pot sa ajung la intalnire :( unora le`am explicat ce si cum ... mai exact e ziua mea si plec vineri seara si ma intorc sambata ... pormit ca nu uit de cinste, nu ma dau la fund :lol: deci tin sa MULTUMESC enorm lui Tataica, fara el sigur nu ma descurcam si eventual cine stie cand le puneam, si lui Daffy ca a mers si el cu noi :), si nu in ultimul rand oamenilor care mi`au mai dat cate un sfat :) se simt ei ca sunt majoritatea. va pup si va multumesc enorm pentru ajutorul dat.
( chiar daca o sa sune postul cam gay ... PANA MEA SUNT PRIMELE MELE JANTE AFTERMARKET !! deci ... shht :P ) |
felicitari domnul Robynet :* :X ... si ce sa mai zic ... aaaaa , La Multi Ani , Tot ce iti doresti si La multi Calutzi :D
Quote:
|
felicitari domle' .abea astept sa o vad.
si sa ne traiesti o mie de ani! :D ps:da si mie id tau de mess;;) |
@ Robynet: LA MULTI ANI! in primul rand. tot ce-ti doresti!
in al doilea rand: sunt tare curios despre ce jante e vorba!:D;) cred ca arata marfa masina cu schimbarea asta!:twisted: |
felicitari robynet...noi ne auzim:D la o bere, etc..cadou de ziua ta vine o sesiune foto :>
|
ps: sa imi dati add pe mess ca am niste kestii de vorbit cu toti detinatorii auto
ym: popovici.gsorin |
Frate deci cum aşa ceva :lol: https://www.youtube.com/watch?v=HbiPS...layer_embedded
|
Foarte jmechera faza :)
|
La Mulţi ani Robynet ;) să ne trăieşti bă !:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning