Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

cozo 19-06-09 01:36

Re: Diverse (topic de offtopic)

sa speram...oricum sunt de proba momentan...miine seara voi vorbi cu el si ii voi propune ceva! sa vedem daca accepta!

cozo 19-06-09 01:36

Quote:

Originally Posted by johnny325 (Post 2419589)
pe o bere ca nu lea vazut nimeni si pozele le-am scos de mult;)

mai am 5 beri! te bagi?

johnny325 19-06-09 01:38

acum sau maine seara?:D:D:D k ie cam sete
v-am lasat ma duc la somn k maine am examen

daffy duck™ 19-06-09 01:38

posturile despre masina lui robynet o sa se stearga...nu toate...dar cateva tot dispar

cozo 19-06-09 01:40

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2419598)
posturile despre masina lui robynet o sa se stearga...nu toate...dar cateva tot dispar

s-au sters poznele....asta era important! SOMN USOR!!!!!!!

Fr33`e30 19-06-09 08:26

ia pus rotzi pe plafon ma?? ce plm e asa surpriza k nu tre sa stie nimeni ........

RoByNeT 19-06-09 08:42

ba imi pare rau dar vineri nu pot sa ajung la intalnire :( unora le`am explicat ce si cum ... mai exact e ziua mea si plec vineri seara si ma intorc sambata ... pormit ca nu uit de cinste, nu ma dau la fund :lol: deci tin sa MULTUMESC enorm lui Tataica, fara el sigur nu ma descurcam si eventual cine stie cand le puneam, si lui Daffy ca a mers si el cu noi :), si nu in ultimul rand oamenilor care mi`au mai dat cate un sfat :) se simt ei ca sunt majoritatea. va pup si va multumesc enorm pentru ajutorul dat.

( chiar daca o sa sune postul cam gay ... PANA MEA SUNT PRIMELE MELE JANTE AFTERMARKET !! deci ... shht :P )

Fr33`e30 19-06-09 09:10

felicitari domnul Robynet :* :X ... si ce sa mai zic ... aaaaa , La Multi Ani , Tot ce iti doresti si La multi Calutzi :D

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2419862)
ba imi pare rau dar vineri nu pot sa ajung la intalnire :( unora le`am explicat ce si cum ... mai exact e ziua mea si plec vineri seara si ma intorc sambata ... pormit ca nu uit de cinste, nu ma dau la fund :lol: deci tin sa MULTUMESC enorm lui Tataica, fara el sigur nu ma descurcam si eventual cine stie cand le puneam, si lui Daffy ca a mers si el cu noi :), si nu in ultimul rand oamenilor care mi`au mai dat cate un sfat :) se simt ei ca sunt majoritatea. va pup si va multumesc enorm pentru ajutorul dat.

( chiar daca o sa sune postul cam gay ... PANA MEA SUNT PRIMELE MELE JANTE AFTERMARKET !! deci ... shht :P )

Evo-Jr 19-06-09 09:33

felicitari domle' .abea astept sa o vad.
si sa ne traiesti o mie de ani! :D
ps:da si mie id tau de mess;;)

Kinghost69 19-06-09 10:27

@ Robynet: LA MULTI ANI! in primul rand. tot ce-ti doresti!
in al doilea rand: sunt tare curios despre ce jante e vorba!:D;)
cred ca arata marfa masina cu schimbarea asta!:twisted:

jB*XSA 19-06-09 11:27

felicitari robynet...noi ne auzim:D la o bere, etc..cadou de ziua ta vine o sesiune foto :>

jB*XSA 19-06-09 11:28

ps: sa imi dati add pe mess ca am niste kestii de vorbit cu toti detinatorii auto
ym: popovici.gsorin

Tweety_rzw 19-06-09 13:36

Frate deci cum aşa ceva :lol: https://www.youtube.com/watch?v=HbiPS...layer_embedded

Lucian_GXZ 19-06-09 14:18

Foarte jmechera faza :)

Tweety_rzw 19-06-09 14:29

La Mulţi ani Robynet ;) să ne trăieşti bă !:D

All times are GMT +2. The time now is 05:23.

- Copyright 2026 4Tuning