![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
Quote:
ery are dreptate la faza cu expertiza |
2 Attachment(s)
.................
|
am si eu cateva n tel :) urmeaza sa le scot ;)
|
acum o ora a avut loc un accident grav pe Ferdinand...din cate am vazut/inteles...o skoda octavia...a calcat o femeie pe trecerea de pietoni.Femeia a murit...nu am vazut urme de frana nik...Soferul a fost luat la politie..
o sa dea la Tv..ca au fost multi..antena 1..protv..national.. |
Quote:
|
Quote:
de fapt erau 2 femei ..una a fost luata pana sa ajungem noi de salvare iar cealalata a murit ...am auzit azi la stiri ca soferul a venit cu viteza tare si le`a lovit ...fara sa franeze ....se spune ca femeile treceau regulamentar ..... |
salut,
azi noapte pe la 11 in tomis nord, mai exact intre rally&hot shi heaven erau niste baieti cu o dacie fugeau de politie cu drifturi, frane... totul s-a terminat in spatele liceului calinescu cand au facut stanga pe stradutza aia dintre blocuri. s-au oprit intr-un renault clio parcat.binenteles ca politia era in spatele lor..... wtf were they thinking ???? |
azi pe la 1 jumate a fost un accident pe lapusneanu in fata liceului telecom. un tuareg intrase lateral intr'un matiz. tuaregul avea airbagurile frontale declansate.
|
Quote:
|
nu stiu numarul , dar era un albastru , cam ca albastru egee de la logan.
|
era destul de "botzit" vw`ul
:) sunt curios matizul in ce stare era.... |
daca mai era... daca l-a luat din lateral cred ca l-a facut praf.. avand in vedere cat de inalt e tuaregu.. il loveste sus pe matiz..in dreptul capetelor pasagerilor... cred ca a fost naspa? aia din matiz au f raniti, stiti ceva?
|
nu stie nimeni numaru de la tuareg? ca era si albastru:???: :???: :???:
|
este a lu Marius "pit bull-ul " ct -xx MRS .el a venit pe linia de tramvai avand totusi prioritate ,iar matizul a fost plesnit lateral in momentul cand a iesit de pe iorga facand stanga catre casa de cultura.faza mult prea tare a fost ca VW era mult prea mult sifonat dupa pocneala cu matizul.
|
nu e al cui ma asteptam eu... dar nu inteleg ce va uimeshte ca e shifonat, mashinile din ziua de azi sunt facute sa se shifoneze cat mai mult ptr a absorbi forta impactului...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning