Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Manga (Pixel cars) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (manga) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars/80065-masinile-voastre-preparate-manga.html)

Devu 11-09-11 00:30

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)

1 Attachment(s)
Imi puteti face rotile sa numai fie iesite in afara, va rog ? sa vina la nivel cu aripile? Si evacuarea pe dreapta, stil japan :D, stiti la ce ma refer. Multumesc.

costinbv 11-09-11 12:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4578042)
Imi puteti face rotile sa numai fie iesite in afara, va rog ? sa vina la nivel cu aripile? Si evacuarea pe dreapta, stil japan :D, stiti la ce ma refer. Multumesc.

creca la asta te-ai referit

Devu 11-09-11 12:54

Da, mersi frumos.

costinbv 11-09-11 12:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cucotzu' (Post 4574335)
nu vreau sa fiu insistent...dar se poate macar sa se faca facelift? sa stiu daca da sau nu...sa nu mai insist aiurea...si sa ma multumesc cu ce am primit! (nu ca as fi nemultumit pana acuma) :D

ceva de genu?

ag22tur 12-09-11 10:37

2 Attachment(s)
Salutare baieti. Foarte frumos ce faceti voi. Se poate si pentru mine masina din poze? *low de tot si cu proiectoarele galbene daca puteti:). Multumesc, stima.

Cucotzu' 12-09-11 11:50

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4578714)
ceva de genu?

da...ceva de genu...am incercat si eu in paint sa o "modific"...dar vad ca tie ti-a iesit putin mai bine:lol:...e mai aproape de adevar... MERCI FRUMOS! ;)

costinbv 12-09-11 12:44

1 Attachment(s)
superb golfu :)

ag22tur 12-09-11 13:21

Multumesc costinbv, si pt manga si pt aprecieri. Numai bine.

MrYonutz 12-09-11 18:27

Quote:

Originally Posted by ag22tur (Post 4580615)
Multumesc costinbv, si pt manga si pt aprecieri. Numai bine.

Nu ti-am facut manga, dar nu ma pot abtine.
Superba masina! Rar mai vezi asa ceva la noi...

gekvr6 20-09-11 20:06

4 Attachment(s)
Salut se poate o semnatura cu masina mea din fata/lateral/spate atasez si niste poze ! Imi cer scuze ca nu am niste poze mai specifice fata/lateral/spate dar daca poti sa mi-o faci cu botul de vento cum este acum !si daca se poate atasez si o poza cu o semnatura care este la culoare cu fundalul la fel asi vrea si eu daca se poate ! multumesc anticipat

_Cox_ 20-09-11 21:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4596748)
Salut se poate o semnatura cu masina mea din fata/lateral/spate atasez si niste poze ! Imi cer scuze ca nu am niste poze mai specifice fata/lateral/spate dar daca poti sa mi-o faci cu botul de vento cum este acum !si daca se poate atasez si o poza cu o semnatura care este la culoare cu fundalul la fel asi vrea si eu daca se poate ! multumesc anticipat

Din pacate nu dispun de foarte mult timp, daca nu-ti place aceasdta am sa-ti fac alta dar cand nu o sa fiu la fel de aglomerat.
P.S ador masina : x

gekvr6 21-09-11 22:26

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4596983)
Din pacate nu dispun de foarte mult timp, daca nu-ti place aceasdta am sa-ti fac alta dar cand nu o sa fiu la fel de aglomerat.
P.S ador masina : x

Mersi omule e bine si asa pana cand ai timp sa o faci mai in detaliu e bine iti multumesc:D

gekvr6 21-09-11 22:40

Mersi frumos e bine si asa pana ai timp sa mi-o faci mai in detaliu ! multumesc mult

gekvr6 22-09-11 22:00

Salut cand ai timp poate imi retusezi si mie masina sa o lasi mai jos sa cracanezi rotile pe spate sa fie mai late rotile stopurile sa fie negre ca asa sunt si ale mele stema germaniei pe capota si in bara un nr in stanga jos ca am un nr de america acolo ! multumesc foarte mult

costinbv 23-09-11 00:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 4601181)
Salut cand ai timp poate imi retusezi si mie masina sa o lasi mai jos sa cracanezi rotile pe spate sa fie mai late rotile stopurile sa fie negre ca asa sunt si ale mele stema germaniei pe capota si in bara un nr in stanga jos ca am un nr de america acolo ! multumesc foarte mult

cox, sper sa nu te superi, dar am mai "retusat" umpic desenu :D

ps: fain golfu

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning