![]() |
|
Re: My KYS !!
Quote:
|
Salut.
E super frumoasa masina, felicitari!!!, dar am si eu ceva intrebari de autocolantul pus pe masina, e greu d intretinut? cum speli masina? au ramas ceva pete de la acizi din iarna asta? am vazut ca l-ai pus doar pe deasupra, nu l-ai dat putin si peste cant. da semne sa se dezlipeasca? Multumesc si spor la treaba. P.S. eu am o corsa si vreau sa o fac alba mat :D |
Sambata in loc sa dormi si tu mai mult sau sa te duci la servici ca altii(eu) tu hoinaresti prin targ dupa prostioare:lol: este posibil mai cosmin asa ceva?
|
Ce pola mea servici ma???:)).....mai taci dreaq din gura.
Salut domnu' Cosmin!Sa vedem ce mai pui la cale ....:D |
7 Attachment(s)
Quote:
haha...pai sambata mai pot cumpara si eu una-alta! in timpul saptamanii sut cam ocupat . @bolidu - mi-a parut bine de cunostinta! Intre timp : am facut rost de un alt volan ( o sa vedeti de ce ) , mi-am cumparat maciulie de prestige , am schimbat sonda de servo ptr da dadea ulei pe la ea , am terminat de dat cu bidineaua pe plasticele de pe spate si cam in halul asta arata masina sambata seara :) @laurentiu - un singur sfat : n-o colanta :) Masina mea va intra la vopsit... |
Parea destul de bine colantata masina ta cand am analizat-o. :)
Sau calitatea colantului folosit e problema? |
masina a fost foarte bine colantata insa in timp.....colantul s-a strans...a crapat pe unde erau imbinarile mai abrupte si s-a zgariat f tare!
tind sa cred ca nu calitatea colantului a fost factorul principal: si masinile colantate cu carbon se vad de la o posta ca-s colantate si au multiple zgarieturi. @MBN - te-am vazut intr-o zi prin oras. Ai dat folia de pe faruri jos/ Iti oprea multa lumina sau politia romana.... |
o vopsesti rosu mat
|
Nu cred ca va fi rosu mat ...
O sa fie surpriza in legatura cu alegerea culorii:D |
Quote:
|
am vazuto azi si e foarte frumoasa
|
Prin ce zona stai? as vrea sa vad si eu masina in reaitate, faza e ca eu sunt foarte atent la detalii, ce colant ai folosit? oracal, 3m?
|
@daniel - dragut din partea ta insa masina chiar arata abandonata acum :)
Laurentiu - Nu ai ce vedea. Am zis mai sus : NU RECOMAND COLANT ! |
sta linistita in parcare si isi asteapta incet si sigur noua invatisare :D:D
|
Inainte cu vreo 2 sapt sa o duci la vopsit nu mai faci cumparaturi... cel putin frigiderul sa il lasi liber ca sigur va deveni neincapator ;) Cel mai frumos lucru pt un vopsitor e sa primeasca o masina care a fost colata... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning