Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

bodyspeed 27-01-08 09:35

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1315734)
Masina va fi gata pentru 1 aprilie, dar pana atunci am decis sa nu mai pun poze (ca nu am cu ce), in schimb o sa va tin la curent (textual) cu ceea ce se lucreaza la ea.
De exemplu, am ales ieri vopseaua, este un verde inchis metalizat (fara perla), foarte elegant, nu e deloc extravagant si nici nu seamana cu poza pusa de mine anterior :cry:...motivul "alegerii" a fost in principal pretul foarte redus, dar foarte-foarte redus, intrucat cineva l-a comandat si s-a razgandit. Nu cred ca voi lasa masina culoarea asta, dar momentan nu-mi permit alta vopsea (mai vin si gumele in curand, mai am nevoie si de insonorizant audio, n-am head-unit....tre' sa le impac cumva pe toate, PANA la 4TuningDays).
Din pacate, nu am cum sa imbrac in piele si alte parti de la interior, momentan....poate voi apela la o vopsea de nuanta apropiata cu pielea, daca nu, macar un vinilin identic ca nuanta...iar in cel mai rau caz, vopsea neagra. E vorba de fetele de usi, bord, ornamente centuri, schimbator, frana de mana...
A, am uitat sa mentionez, vopsirea va fi integrala, deci si interiorul (tot ce e metalic)...iar la exterior am o mica-mica surpriza, de care v-am spus si despre care m-am hotarat ca merita aplicata :lol:

atunci ne vedem la bucuresti :D , astept sa vad poze cu ea vopsita;) ....la interior merge si vopsit acele parti care nu pot fi tapitate cu vopsea exact aceeasi culoare, eu asa am procedat.. am luat 200 de grame aceeasi nuanta :D si am vopsit ...
si asteptam surpriza ;)

quick_5hifter 29-01-08 23:09

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1316966)
atunci ne vedem la bucuresti :D , astept sa vad poze cu ea vopsita;) ....la interior merge si vopsit acele parti care nu pot fi tapitate cu vopsea exact aceeasi culoare, eu asa am procedat.. am luat 200 de grame aceeasi nuanta :D si am vopsit ...
si asteptam surpriza ;)

Se poate face vopseaua fara cod?? adica daca-i arat o bucata de material, poate sa-mi faca vopsea identica?? Ar fi bine de tot!!!

PS: Poze nu stiu daca mai pun, pana la show....sa vedem daca rezist :lol:

@aikman: tapiteria nu o pun pe verde, ci bej, ca scaunele.

aikman 30-01-08 07:22

o facem bej :)

bodyspeed 30-01-08 18:47

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1322261)
Se poate face vopseaua fara cod?? adica daca-i arat o bucata de material, poate sa-mi faca vopsea identica?? Ar fi bine de tot!!!

PS: Poze nu stiu daca mai pun, pana la show....sa vedem daca rezist :lol:

@aikman: tapiteria nu o pun pe verde, ci bej, ca scaunele.

dap, nu trebuie cod se face pe calculator ...nuanta ,
la noi are un ditamai catalogul de peste 10000 de nuante cred :rolleyes2 .. si are sectiune de verde/albastru/bej/mov/etc ...care a fost la fel.. s-a uitat la cod... am bagat codul in calculator..si i-a dat reteta.. de 100 grame.... cat din fiecare vopsea sa puna.. si a dat nuanta respectiva. apoi se mai da lac si catalizator.. se amesteca si se vopseste cu pistolul.. inainte le dai cu plasofix... ce este plastic .. si rezista ;)

mad_mario 31-01-08 08:05

salut nu stiu daca sunt eu in masura sa dau sfaturi dar nu ma pot abtine sa nu ajut,cum zicea si bddyspeed la interior dak vrei sa vopsesti sa dai inainte cu plastofix/primer ca sa nu se cojeasca ,si parerea mea fa verde tot ce inseamna plastic si crem tot ce inseamna piele,si pieale poate sa fie si un vinilin,dak nu-ti convine culoare vinillinului spalal cu pur sau fairy;),si dak pui vinilin punel cu prenandez si sa fiti vreo 2-3 oameni ca sa puteti trage de el.Oricum pana la 1 aprilie ai tot timpul sa te gandesti razgandesti...etc,spor la vopsit si la jenti ca astea sunt cele mai importante:)

quick_5hifter 02-02-08 04:39

1 Attachment(s)
@mario: multumesc pentru sfaturi! Voi aplica plastofix din asta peste tot unde am plastic, insa ideea e urmatoarea: voi imbraca in piele tot ceea ce ar trebui imbracat, si cand zic piele ma refer la piele naturala, cealalta se numeste vililin si mai e poreclita si "piele ecologica" :rolleyes2 si nu vreau sa le amestec...ar fi pacat, puteam sa fac asta de la inceput...
Din pacate nu imi permit sa comand pur si simplu "un interior de piele, va rog!", asa ca le fac pe rand :D
Pana la show trebuie sa am maximum 4 culori pe masina (la vedere), si anume: argintiu la jante, verde la exterior si la metalul din interior, bej la scaune/bord/plastice etc., negru la gume/chedere/mocheta/folie etc.
Ceea ce nu-mi permit sa imbrac acum in piele va trebui sa vopsesc, si initial voiam sa optez pentru negru....insa daca gasesc o nuanta apropiata de culoarea scaunelor, sunt salvat :lol:

@bodyspeed: am senzatia ca o sa-ti trimit 1xbucata de piele, sa-mi cauti si mie o vopsea apropiata (ce zici, m-ai putea ajuta?)....oamenii din Constanta nu au nimic apropiat de nuanta asta:

bodyspeed 02-02-08 07:50

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1329702)

@bodyspeed: am senzatia ca o sa-ti trimit 1xbucata de piele, sa-mi cauti si mie o vopsea apropiata (ce zici, m-ai putea ajuta?)....oamenii din Constanta nu au nimic apropiat de nuanta asta:

Pai ce mai astepti ;) , trimite-mi.. si ma interesez , apoi vezi ca e eventul e mai devreme cu 2 saptamani.. sper ca ai aflat :rolleyes2
bafta multa

topser 02-02-08 18:49

alex tie ti-ar trebuii alta coaja....ma refer la plasticul bordului..doar coaja :)

ps. daca vrei mergem la daewoo delfinariu si comandam ca o cunosc pe tanti aia..

e vreo 4 mil :shock:

quick_5hifter 11-02-08 12:53

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by topser (Post 1330913)
alex tie ti-ar trebuii alta coaja....ma refer la plasticul bordului..doar coaja :)
ps. daca vrei mergem la daewoo delfinariu si comandam ca o cunosc pe tanti aia..
e vreo 4 mil :shock:

Nu am cum...de banii aia platesc manopera la vopsea...insa e posibil sa mai achizitionez un Tico pana la show, si fac schimb de bord :D precum si alte piese din interior.
Am zis ca nu mai pun poze pana la 4tuning Days, dar deh...sunt bucuros, mi-am mai implinit o dorinta -> am achizitionat un Pioneer DEH-P80MP in stare exceptionala, la pret bun, cu telecomanda de volan...are multe chestii, printre care ar fi de mentionat: 3xRCA la 6,5 volti :!:, 4x60 amplificare interna, fata motorizata, animatii etc.
...si se potriveste si cu lumina din bord :D
Trebuie sa mentionez ca mi-am downloadat animatii pentru el cu 2 zile inainte sa-l primesc :lol:

Nu m-am putut abtine sa-l aprind un pic:

sorin_sorin95 11-02-08 14:17

AI cu ce gadila amplificarea acum, si nu orice HU ci unu splendid si potent.

Teroarea 11-02-08 20:41

frumos frumos ! sa il stapanesti sanatos :P

bodyspeed 11-02-08 20:51

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1349421)
Nu am cum...de banii aia platesc manopera la vopsea...insa e posibil sa mai achizitionez un Tico pana la show, si fac schimb de bord :D precum si alte piese din interior.
Am zis ca nu mai pun poze pana la 4tuning Days, dar deh...sunt bucuros, mi-am mai implinit o dorinta -> am achizitionat un Pioneer DEH-P80MP in stare exceptionala, la pret bun, cu telecomanda de volan...are multe chestii, printre care ar fi de mentionat: 3xRCA la 6,5 volti :!:, 4x60 amplificare interna, fata motorizata, animatii etc.
...si se potriveste si cu lumina din bord :D
Trebuie sa mentionez ca mi-am downloadat animatii pentru el cu 2 zile inainte sa-l primesc :lol:

Nu m-am putut abtine sa-l aprind un pic:

Domne.. ce vad . ti-ai luat PIONEER ca mine :-P...., il faci verde ca mine :-P
Ce asemanari , ai jante pe 16..ca mine.. :-P
ai oltcit ca mine..neah.,. ai tico si unul unicat ;);)
Abia astept...sa il vad live.:D

Pmc78 12-02-08 21:38

shef pe 15 martie te prenzinti ? ca merg si eu poate facem un grup care sa plecam din cta ?

Danutz_200kap 12-02-08 22:00

HELP! SUNT DISPERAT DUPA LAMPI CLARE DE TICO , DACA LE VINDE CAREVA DINTRE VOI VA ROG ANUNTATIMA SI PE MINE.

danutz_200kap sau
crazy_cotel
:shock:

quick_5hifter 13-02-08 18:58

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1350640)
Domne.. ce vad . ti-ai luat PIONEER ca mine :-P...., il faci verde ca mine :-P
Ce asemanari , ai jante pe 16..ca mine.. :-P
ai oltcit ca mine..neah.,. ai tico si unul unicat ;);)
Abia astept...sa il vad live.:D

Seamana multe....dar sa stii ca nu m-am inspirat decat cu culoarea verde, restul s-au intamplat (Pioneer) sau am vrut mai mult (jante pe 16").
O sa-l vezi live, dar e posibil sa nu vin cu jantele pe 16 :cry:

@Pmc78: ma prezint la show, dar o sa plec cu clubul de pe 14 martie...avem de amenajat standul si nu numai :lol: daca vrei sa vii cu noi, anunta-ma ;)

Ieri mi-am luat si vopsea crem pentru interior...asemanator cu pielea, la culoare. Nuanta cea mai apropiata s-a dovedit a fi crem de Dacia 1300 :lol:
Voi vopsi cateva repere din interior, cum ar fi ornamentele centuri, acoperitoarele de la frana de mana + schimbator, alte plastice...si mai vedem.

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning