![]() |
|
Re: Club Cielo
Ai vrut sa ne arati ca ai NIKE :D
|
reclama piratata...:)) apropo sar putea sa am ditamai norocu....7 milioane motor de cielo...il p[robez inainte,garantie ,acte:) daca m`ar ajuta si pe mine dumnezeu....si cica mar costa 1 milion omologatu:D
|
de unde stii ca`i bun ce cumperi tu?
|
Quote:
|
Quote:
|
Donn bafta.....Maine imi duc masina la vopsitorie si cu prilejul asta am decis sa mai investesc niste bani in ea si anume in: arcuri sport, amortizoare intarite (as vrea la intarasc pe ale mele ca au doar un an), jenti, o toba sport , un filtru de aer si in muzica. La muzica m-am decis...incet incet voi trece pe ground zero.Acum am cateva intrebari: stie cienva de unde imi pot cumpara arcuri sport si udne as putea sa-i intarasc amortizoarele?
Petre mare taraboi ai mai facut pe la masina aia....ce anume ai facut la geamuri? Dupa ce o voi scoate de la vopsitorie ma apuc si meu de bord si de butoanele de la geamuri. Asa ca astept raspuns la intrebarile mai de sus. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
De unde iti iei angel eyes? Pana la urma tot iti pui?
|
De la Matza cred, nu? Hauleu, n-ati rugat vreo piranda sa faca poze cu "Martanurile" voastre? :lol: Deci zi-mi sa inteleg, ai dat cu vaselina pe chederul pe care culiseaza geamul? Ai scos geamul de tot?
|
Cred ca da.....,,matza e tatal lor" in Buc. Stie cineva si-a luat BGD NNE stopuri ca stiu ca vroia sa-si ia.Daca stie cineva legat de asta as dori sa stiu si eu modelul si pretul cu cat le-a luat.
|
1 Attachment(s)
Pretul e de 200 ron parca, modelul de mai jos...
|
Pedro, cand o sa pui angel-urile, sa faci niste poze, sau de ce nu un filmuletz sa vedem si noi cum se face, ca din vorbe e greu de inteles, mai bine este sa vezi, ok?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning