![]() |
Re: Challenge`s .....
pai da mah ....normal ca de pe masina e luata ...dar nu dupa poza asta ...e dupa alta ..sincer zic ......si nu cred ca era nevoie sa bagi pozele ,,,,..in sfarsit ...am mai zis ca nu am materil ptc a nu am net acasa ,...era singura dupa care am putut lua ......credema e ff greu sa faci vt ..in azul in care sunt eu
|
Quote:
|
..pai stai putzin ...am facut ceva rau?
|
POi ai facut destul de rau ca masina aia a mai fost facuta virtual .... omu sa chinuir ce a facut el p acolo si tu .....decat ai copiat :evil:
P.S. : Ar fi tare daca polu s ar face public !!!!! ce sunt fff multe masini si sunt destul de bune !!!! |
VA ROG PANA KND NU E GATA TOPICU CU GOLF NUMAI INTRATI CA ACU TRE SA FAC ALTU CA ATI INTRAT CAND NU TREBUIA....STIU SA FAC UN POLL VA ZIC EU DK NU MI-A REUSIT
|
E pacat ca un battle atat de mare sa n-aiba un chestionar public, sa se vada cine a votat! ra2, no offence, da' dupa ce se face topicu' nu se mai poate edita sa se faca public.
Most Wanted: urat din partea ta! |
Quote:
|
Quote:
Sper ca acu e bine |
cred k poate un moderator sa rezolve asta...cu chestionaru public
|
[QUOTE=Gabi da' dupa ce se face topicu' nu se mai poate edita sa se faca public.
[/QUOTE] Quote:
|
scz nu am fost atent.....orkm akm e public ..problema rezolvata!...sa nu trecem la offtopic!..spor la "voate!".....eu va promit salarii mai mari...si o viata mai buna....cine ma voteaza ?!?! :D
|
1 Attachment(s)
Ma primiti si pe mine? Va rog.
|
prea tarziu tata...poll sa facut pe la 12
|
S-a facut deja pollul! Nu mai intra nici o masina in battle!
|
Pacat, castigam sigur :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning