![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
L-am vazut si eu pe ala F tare masina
|
3 Attachment(s)
poate s baga cineva la o liniuta s vad dak am cva bun sau nu
|
:shock::nospam::lemon:
|
mda ...cum sa nu ..de parca oricine se da cu un rally car ...fara scaune ...:) si zici ca este a ta mestere ? :)
|
pe pagina anterioara e un porche care are la nr Sr * CU = SARACU :)
|
3 Attachment(s)
in seara asta:
|
1 Attachment(s)
asta era in fata blocului, nu stiu daca e chiar masina tare, dar cel putin jantele erau frumoase si bine alese.
|
3 Attachment(s)
Badass, :pistoles: exact ca al meu, dar e versiunea EU, num plac albu la stopuri si prea mult negru sa aibe si negru la jenti, my taste at least. Si toba aia got to go, in rest a killer, mai ales daca sti sai modifici suspensia cea ce multi nu stiu :D La cat de grea e si lata daca o lasi jos zici ca e 911 pe steroids la curbe cu niste cauciucuri late.
Attachment 141173 Attachment 141175 Attachment 141176 Attachment 141177 Attachment 141174 |
7 Attachment(s)
Yeeeeeah baby! Old school:
|
6 Attachment(s)
Am si uitat de pozele astea...De la 1 Mai! Cui ii mai arde de gratar cand sta cu asa ceva in camping...:cry:
|
SLu e de vanzare la pod la otopeni ;)
|
6 Attachment(s)
Sper sa v`a placa ...
|
omule esti nou..citeste draq regulile..ce naiba..caruta e masina tare? eclipse-ul nici macar nu e pozat de tine ... dacia nova bmw la fel..ce draq... esti de pe luna? mergi jos jos si citeste la coltu incepatorului ..apoi regulile la fiecare sectiune..vezi si tu
VB FRUMOS TUNINGBOY !!!!!!!!!! mai ales ca este incepator, incearca sa-l ajuti. Uiti ca ai fost si tu la inceput???? :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 - honda |
Quote:
|
2 Attachment(s)
un masserati si un E klasse AMG... mai urmeaza :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning