![]() |
Re: BR 40 YUL
oki,atunci apucate de tabla..intareste lonjeroanele ca o sa ti-o ia motorul inainte =))
|
Motorul asta C1J ca de altfel cam toate motoarele turbo din acea perioada produse de renault nu sunt foarte "rev happy" , si asta si b18ft dupa 5500 rpm curba lor de putere scade destul de dramatic.
Alta observatie ar fi ca Iulica are o turbina cu AR mic pe evacuare care ajunge in full boost la turatie mica si foarte rapid , si e normal ca , cam pe acolo sa se situeze pmax. Curba de cuplu este influentata de rapoartele treptelor de viteze , pentru a afla cuplu real masuratoare se va face in treapta cu raport 1 (priza directa) , la cutie in 3 arbori exista raport 1 fix, in cazul celor cu 2 arbori precum asta de la dacie trebuie sa fie o treapta cu raport aproximativ (~) 1 . Dupa grafic pare treapta a4a. |
Quote:
in fien, stiu ca graficul nu este exact, am facut treaba asta, ca standul era nou si nu am avut ce sa probam cu el, decat o solenza. si am zis... hai sa bag bobeda mea... |
bv iuli imi place ce vad.....mareste jiglerele ( vb cu ferny) , incearca o turbina cu ar 54 pe evacuare si altfel o sa stea lucrurile :D
sau dai 1.5 bar cu t2-u tau.... |
Sau pune axa de ai avut o pe 1.4 ... :rolleyes2 atunci sa vezi :lol:
|
Quote:
vine si la asta alta axa... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
wow :X ce sunet :X super super!!!!blana masina man,bafta multa cu ea!
|
Masina a mers blana la raliu :D .
|
vad eu bine a pus alt intercooler?:D
|
4 Attachment(s)
Quote:
in a 2a poza este si o trompeta de la bulgari... lada 1.6 TURBO GPL :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |