![]() |
|
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
adica vorbita inainte, presupun....
|
Quote:
dar eu te-am intrebat.. "man,adica dam banii aia.. si e in regula,cu totul .. ai zis da.. si,mi-a dat revenire. . gresesc? credeam ca pentru asta e atat de mult,ca sa inchida boschetarii aia ochii .. da ce sa ceri de la niste comunisti .. daca nu mi-au zapacit-o cu surubelnitzele .. sa vada ei daca e bej,cand tot compartimentul motor era bej .. si mi-au zgariat-o in cel putin 5 locuri lualeash mtzii in pwla de obositi infecti .. se uita la janta din fatza zicea ca .. e imposibil sa fie atat de larga si etc... (mare) j , ca tre sa se fi facut modificari pe la fuzete ceva,stie el .. atotstiitorii pwlii .. mi-e o maxima scarba |
stai linistit, cand o sa te duci, daca e vorbit pe acolo, iti dau raws prima oara, iar a doua te trece. mie mi-a dat pe un motor proaspat refacut pe noxe.
daca tot nu reusesti sa-l faci, da-mi un pm si vorbim. |
azi am luat numerele, bsd`u , inapoi , si deci pot sa circul cu masina .. :)
ne videm prin orash dupa ce-i acoperim pisdica aia din spate.. :) |
Quote:
au voie sa faca asa ceva? Eu n-am patit asa si cred ca as face un scandal monstru daca ar incerca sa dea cu surubelnita..indiferent de loc sa vada ce vopsea e sub. Nu cred ca le e permis sa faca asta din moment ce e bunul tau. Accepti orice verificare dar nu deteriorare ! |
santos ... sa vb vineri de numere ... poate iti fac un cadou :)
|
Quote:
niste jegosi .. ce sa le faci .. imi venea sa-i bat, la cel mai propriu mod, sa-i iau la bataie,cand ii vedeam cum dau cu surubelnitza fara mila .. pishamash pe ei .. |
Quote:
eu aveam BORA lovita cand i-am facut RAR si nu mi-a zis nimica !! ca carnati de oameni !! :cry::oops: |
masina e gata :) de ieri , acum ma duc s-o iau din fundeni :D de abia astept s-o conduc pana acasa :D
|
Quote:
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
yup am fost s-o spal ca vroiam sa-i fac niste poze si avea praf pe ea :)
si i-am mai pus si eleron frumos :D hope you like it :) |
Buzita in fata si celelalte faruri clare ii mai tre ca sa-i intregesti fatza, asta pana vine kitul M-Tech II
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
wow...cum ar fi?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning